Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

neata fetelor!
imi cer scuze de absenta dar am foarte multa treaba. cand ma mai linistesc mai scriu.
calculul meu - 5000 de Euro pentru 110-120 de invitati.
costumul lui iubi- cel putin 20 mil cu toate cele- inclusiv cele 3 camasi si 2 cravate, si pantofiori.
rochita mea- cea care imi place acum, dar poate ma mai razgandesc, 12 mil de la Adelline

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetelor!
Azi n-am chef de nimic, ma enerveaza vremea asta...sunt si un pic supi ...poate mai tarziu sa-mi revin....ah, si sunt si putin somnoroasa...vecinii de dedesubt si-au luat catel...il tin pe balcon...si de la ora 6 mi-a schelalait saracu' in urechi, ca-s capiata....nu ca n-as iubi cainii, da' zau ca mila mi-e si de mine.....
Iubii ai vostri isi iau 2 costume, sau unul pe care sa-l poarte si....si? Al meu se gandea la un costum de in, pentru cununia civila, caz in care, clar ii trebuie un altul pentru biserica si 2 perechi de pantofi...hm...
Noi am pus o medie de 60 de persoane (c-or fi 50, c-or 70, 80...nu stiu, trebuie sa ii pun pe hartie si pentru unii-invitati din partea alor mei, trebuie sa ma sfatuiesc si cu ai mei), ceea ce ar insemna, in conditiile in care meniul ar fi 40 de euro, un total intre 2000-3000 euro.(sper sa ne rezumam pe la 2500) Plus, rochia mea, max. 14 milioane. Daca al meu o sa-si ia 2 costume, 2 perechi de pantofi....mai bine ma opresc aici cu socoteala....ca iar ma apuca toate cele....si oricum, eu si preturile la articolele pentru barbati.... n-avem nimic in comun (deocamdata).

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cheltuielile noastre pt 120 pers:
-15 mil. taria
-5500 euro agentie(meniu+decorarea salii+dj)
-250 euro cameraman
-150 euro fotograf
-1600 euro verighete
-2,2 mil invitatii
- maxim 20 mil rochia mea
-5 mil costumas cununie civila
-2 perechi pantofi-5 mil
-2 costume +2 perechi pantofi-nu vreau sa stiu
-si lista continua

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
mai fetelor ce ma speriati!!! nu mai fac nici o nunta!!!pai cu banii astea mergem undeva si ne distram... .
BRAVEGIRL 1600 euro verighetele? de ce asa de mult? de fapt daca ma gandesc bine: aur alb+diamante la pretul asta le iei.
Dar in strainatate sunt mai ieftine, cel putin in Italia si Franta.mai bine fac un drum de Italia si le iau de acolo si poate tot ies mai ieftin.
noi aseara faceam un calcul, cu ce bani avem (la bursa9 si al meu nu vrea sa se bage in ei pt. nunta. si ne tot socoteam cum putem sa rezolvam numai din salariile noastre. ce ne costa mai mult e meniul care putem sa-l platim dupa nunta.
din ianuarie 2006, de cand semnam contractul cu restaurantul respectiv, trebuie sa dam un avans de 20 mil. pe urma ne cumparam rand pe rand celelalte chestii.
imi vine s-o iau la fuga, sincera sa fiu.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Mda, pretul verighetelor m-a mirat si pe mine, dar cu siguranta diamantul "face" apropae toti banii....eu am pus doar pretul meniului...nici nu vreau sa ma mai gandesc la restul...bauturi (daca le aducem noi), chirie sala, verighete, fotograf&cameraman, invitatiile, decorare, flori, biserica, lumanari...Gio, eu deja am luat-o la fuga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vad ca v-am speriat cu verighetele...sa va spun de ce au costat atat: sunt lucrate manual(e un model mai deosebit),iar diamantele nu sunt f scumpe. Mai mult costa manopera. Sunt facute la Kirio, care au fff multe modele superbe si la preturi acceptabile(360 de euro, cu un diamant micut).Mi s-a spus ca aurul alb e obtinut cu paladiu, care e mai scump decat aurul.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi avem o mare problema: invitatii!!!
cu cine am vb. zic ca sunt prea multi. la concluzia asta am ajuns si eu. vroiam pana in 100 de invitati, nu 200!!!
cum sa fac sa mai elimin din ei? toti sunt rude apropiate si prieteni buni. nu am prea chemat oameni pe care nu-i cunoastem, sau la care au fost parintii nostri si aveau datorie.
sunt in mare dilema!!!!
Clau nici nu mai vrea sa se gandeasca.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Gio, mai da din ei miresicilor care n-au pana-ntr-o suta !!

Serios vorbind, felicitari pentru atat de multe rude si prieteni!...si mai serios vorbind, incearca si mai triaza din rude (banuiesc ca ele sunt cele mai multe)....si daca nu se poate si nu se poate...asta e....vei fi mireasa cu 200 de invitati...

Mergi la inceput

Pentru cine nu a dat de el, inca, la forumul "Un ochi rade, unul e vanat ...", exista un subiect tare haios, " completati si voi?" se numeste. Eu m-am amuzat copios la ce raspunsuri am putut sa dau . Incercati si voi, ne mai descretim fruntile!
PS. Si uite asa mi-am adaugat "Efectul glow" la nume .
Dragutzel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Fetelor se duc banii astia... ceva de nedescris! Pe noi amenajarea locului(bolta de flori, drapaje, baloane, flori, covorul rosu, scaune, mese) si restaurantul (3 feluri de mancare) ne costa cam 750 de euro. Adica 12 milioane amenajarea si 14 milioane masa. La astia se adauga 400 euro rochita mea, inca vreo 150 euro costumul lui.. Pana acum s-au adunat 1300 de euro. Mai ramane de cumparat bautura, tortul, vreo 3 camere la hotel plus "apartamentul nuptial"... si iaca cum se ajunge la 2000 de euro pentru o nunta cu 30 de invitati.. Asta e! Am intrat in hora, acum jucam!

krelia tu te mandresti cu efectul glow, eu ma mandresc cu prima steluta

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput