Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eh, oana, hai ca iti raspund eu , dar sa stii ca am copiat si eu textul de la o alta miresica, nu cred sa se supere ea pe noi . Uite ce spunea ea:
"- la duty free-ul din satul francez ajungi asa: cum ajungi la ambasada chinei (pe drumul care vine de la televiziune) o iei pe strada aceea care ar ambasada chinei in dreapta si terasele din herastrau pe stinga.
- mergi tot inainte, vei trece pe linga niste blocuri nou construite vopsite in galben si cu termopane si la un moment dat cam aproape de capatul acestei strazi (cred ca penultima sau chiar ultima strada unde poti face la dreapta), exact cum faci dreapta si intri pe strada respectiva ai sa vezi scris pe gardul din partea stanga un panou mare cu verde pe care scrie LE CLUB si are o sageata.
- mergi inante pina te obloiga drumul sa virezi la stinga si vei vedea inca un panou.
- cum ai facut stinga mai mergi cam 50 de metri (cred) ai sa vezi pe partea stinga o cladire foarte mare, cu parcare in partea stinga, este vopsita intr-un galben murdar (parca).
- duty-free-ul este la subsol, trebuie sa cobori niste trepte, cum stai cu fata la cladire ai sa vezi o pancarda alba scrisa cu albastru pe care scrie ALLIANCE DUTY FREE!!"

Eh, ce zici, merit un pup, au bah?

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

OOANA frumos asa este, megeti cu ceva la ei si ii intrebati. ati putea sa mergeti de pe acuma, ca sa va stiti intr-o parte si sa nu aveti surprize la anul.
si noi avem perechi, care ne-au putea fi nasi (tineri si batrani), dar nu ne simtim asa de bine cu ei. batrani nu vreau. noi vrem o p'ereche, exact asa cum a zis si OOANA.sa ne intelegem bine, sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa impartim si bune si rele, chefuri, iesiri, sa le puten face impreuna.
verisoara mea,. care se va casatorii peste 2 ani, ne-a si intrebat daca vrem sa le fim nasi. am zis ca da. ne intelegem super si cu viitorul ei sot, si de ce nu?
oricum se zice ca nu e bine sa refuzi, pe cei care vin sa te intrebe.

sincera sa fiu, mi-e cam groaza de prietenii lui Clau, cu care nu ne mai vedem des (din cauza distantei), dar si din cauza invidiei. noi avem o situatie materiala mult mai buna ca ei si s-a creat asa o distanta intre noi. si sa nu ne trezim ca ne vor de nasi, tocmai din cauze materiale.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia !!!!!

Giova, imi place de tine gandim la fel !!!

Il astept pe prietenul meu si apoi mergem in petit de nasi, si va povestesc cum e .... pana atunci sa ma gandesc cu ce sa ma duc la ei ca le-as lua ceva frumos!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mamaaaa... greu mai intra omu' pe DC... De la 8:00 am ma chinui...
Krelia, da, eu eram cap de lista... 3 iunie 2006, Bucuresti. Ma intrebai daca nu e prea devreme pentru restaurant; nu cred. Mai bine sa fiu eu sigura ca am data si locul dorite, nu sa imi dea ei de ales...
Cu nasii: se zice ca mirele trebuie sa-i aleaga si trebuie sa fie un cuplu cu o casnicie model. Aici sunt de acord. . Bine, ideal ar fi sa nu se duca dupa niste ani... Stiu, sunt un pic morbida, dar parca tot mai nasi sunt cei cu care te poti vedea des, ajuta, etc... Important este sa te poti intelege cu ei, nu sa fie nasi doar pentru o zi, ca din astia gasesti peste tot... si mai cer si banii inapoi cateodata...
Asadar, mai multe variante si testati... pana la urma, orice nas isi are nasul !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

nu stiu zau ce are forumul asta!!!
azi am intrat foarte greu pe el, luni ne-am trezit cu o groaza de mesaje sterse.
unde sunt moderatorii sa ne explice ce se intampla?
inainte pt. orice lucru, care nu le conveniau isi bagau manutele si scriau cate un mesaj, acum, i-ai de unde nu-s!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Asa mey, Raza, mai fa-ti si tu aparitia p'acilea, ca ne intunecam de tot cu vremea asta posomorata!
Fetelor, aveti perfecta dreptate, si eu sunt de aceeasi parere. Trebuie sa ne alegem niste nasi cu care avem totusi, ceva "trecut" in spate, ii cunoastem, si cum spuneam mai devreme, cu care sa avem ceva cat de cat in comun...nu sa ne trezim peste ceva timp ca incepem sa-i evitam ...sper sa nu fie cazul! Raza, sa stii ca nu esti morbida, pana la urma oameni suntem si de ajutat ne ajutam intre noi, nu? Fie si cu bani, important e sa stii cum sa-i ceri inapoi sau sa-l faci pe cel care ti i-a cerut sa se simta si sa tii dea, nu? Bafta cu restaurantul, desi, ti-am zis, tare mi-e ca o sa te cam evite scarbele...acum, nici nu vor s-auda de vreun eveniment ce depaseste postul Craciunului 2005 (sau, ma rog, pana cand s-or face nunti anul asta).
Gio, invidia asta e tare rea....dar si ignoranta ajuta ! Si poate asa observi in ce parte va situati voi si..prietenii...hai ca deja intram la capitolul "dezamagiti de prieteni" si asta nu are de-a face cu noi, viitoare miresici .
oana, grija cu petitul pe la mai multe usi - sa te vad ce faci daca primesti mai multe "da"-uri? [:P] (ne mai dai si noua, astora de suntem in dilema!

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

eu mai multe povestesc cu voi, decat cu prietenii/prietenele noastre. oricum ne-am cam dat seama despre asa zisii prieteni, si vom tria din ei. oricum un loc de buna ziua lasam, ca doar suntem oameni.
am mare noroc cu sora-mea si cele 2 verisoare. ne mai confesam una alteia, si cu voi binenteles.
si tu Krelia pe unde umblii? de nu mai scrii nimic.

Mergi la inceput

Krelia, deja vreo 2 perechi s-au oferit, eu am de ales intre alte 2 perechi dar cred ca stiu exact pe cine voi alege trecand peste faptul ca pe ceilalti ii cunosc din facultate!!

Am pus pozele cu inelul dupa "lupte seculare"..........greu se mai intra pe sit-ul asta!

Ma gandeam la marturii.......voi ce ziceti....cu bombonelele stiu cum sta treaba dar saculetii in acre se pun bomboanele ii cumparati? ii faceti??

Va pup

Mergi la inceput

frumusel inel OOANA. sa-l porti sanatoasa si sa fie intr-un ceas bun.
tot mai multi nervi si draci imi fac cu forumul asta. sper ca de azi sa mearga mai bine. ca de nu, ne gasim noi un alt loc, unde sa ne conversam.
pupici la fete frumoase.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!!!

Ce liniste e pe aici......oricum va urez o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput