Miresele anului 2006(4)
Raspunsuri - Pagina 12
magdala spune:
M-am intooooors!!!!!!!!!
Ce, credeati ca ati scapat de mine?
Nu v-am uitat.
Doar ca saptamana trecuta am fost libera iar in aceasta saptamana a trebuit sa fac si ce am avut de atunci. Asa ca abia am avut timp ieri sa citesc ce ati scris, dara-mi-te sa mai si raspund.
In Constanta va avea loc pe 23 o expozitie a unei firme, daca reusesc sa fac poze, in speranta ca voi ajunge pe acolo, am sa le pun pe site sa vedeti ce mai avem si pe aici.
Nu stiu daca voi proba vreo rochie, dar cu siguranta am sa ma uit la toate.
Ralu, rochita este frumoasa, chiar si eu am vazut asa ceva prin cta si mi-a placut, dar nu e genul meu acea fundita la spate.
Dar mai cautam, mai cautam...
la fete.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ooana spune:
Fetelor mi-a fost dor de voi......a fost o perioada nebuna la servici!
Krelia...am fost in delegatie la Sibiu.
Vad ca spiritele s-au incins, ati scris multtttttttt....foarte bine!!!
BraveGirl verighetele poate ni se par noua scumpe dar stai linistita ca fiecare e cu achizitiile lui, fiecare dintre noi macar o data in viata a dat o gramada de bani pe ceva fara sa se mai gandeasca si doar pentru simplu fapt ca isi dorea lucrul respectiv. Mie imi plac verighetele tale si singurul lucru care conteaza e sa fi tu multumita!
Fratele meu mi-a luat aparatul foto .....dar cand vine acasa o sa fac poze sa va arat inelul meu!!!
Voi face logodna la biserica??? Eu am primit inelusul in februarie dar am sarbatorit noi 2 cu lumanari, sampanie si.... prajituriiii.
Va pup pe toate
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
Giova spune:
OOANA si eu am primit inelul in august. nu am facut la biserica. am sarbatorit doar noi 2. Vom face doar nunta propriu zisa.
MAGDALA ai avut concediu si nu ne-ai zis? unde ai fost?
http://community.webshots.com/user/ioananemes
magdala spune:
A fost cam pe neasteptate luat. Si numai o saptamana, asta nu se numeste concediu....
La vara sper sa mergem cu tot neamul la munte. Atunci voi avea adevaratul concediu.
Nu am fost nicaieri, Clau a fost la munca si oricum saptamana era programata pentru curatenie de Pasti si pentru operatia de polipi a scumpei mele.
Pana la urma nu i-am mai facut operatie scumpei asa ca am stat acasa si m-am odihnit, profitand de clipele cand Clau era la munca si scumpa la gradi ...
M-am plimbat prin magazine dupa pofta inimii fara sa-mi car si odorul dupa mine- cel mic sau cel mare- si m-am mai pus in tema cu preturile, m-am uitat la TV, curatenia zilnica si mancarea pt copiii mei, si bineinteles <<planurile pentru nunta>> .
In cateva cuvinte...m-am odihnit sau am lenevit.
Si ce bine a fost fara :
-mami vreau aia....
-mami unde mi-e aia...
-mami mi-e foame...
-mami mi-e sete...
-mami n-am aia, unde e...
-mami nu gasesc aia...
-etc.
(Si Clau tot mami imi zice)
Sa nu ma intelegeti gresit, sunt o familista convinsa, dar in ultimul timp se adunasera parca toate pe capul meu si cu astenia asta de primavara si eram ingrozitor de stresata.
Astfel ca eu, care nu pot sta mai mult de 1-2 zile fara PC, nu am pus mana pe cel de acasa decat cel mult sa sterg praful de pe el.
Si asa am revenit la munca si.... la planurile pentru nunta.
Asteptam sa treaca Pastele sa incepem sa cautam impreuna ce ne-ar place pt nunta.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
krelia spune:
Yupiiiii, s-a intors costanteanca noastra! Ce faci, fato, mai traiesti???
oana, mi-ai facut un dor de Sibiu. Este orasul meu de suflet!!!! Vreau si eu acolo!! Am fost in ianuarie la petrecerea firmei ...ce frumos a fost! Sa te prezinti cu poza cat de curand posibil, ca altfel schimbam foaia
Eu as vrea sa fac logodna acasik...mai discutam pe tema asta.
V-am pupacit, acum ma duc la iubi meu, ca ma asteapta!
Pe maine, scumpelor!
Krelia...viitoare printzesita
Giova spune:
va pupic si eu.
bine ca te-ai odihnit Magdala, am avut si eu perioade din astea, nici de mancare nu am facut, nici vase nu spalam, nimic. dar mi-am revenit.
pe maine.
ralu_trancu spune:
eu de o saptamana lucrez zilnic 9- 24 si nu mai pot. cred ca asa vacanta vreau si eu, sa stau linistita. dar nu am nici o sansa
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
Neatza, dragele mele! Cum va "sunteti"??
Eu incep sa prind aripi...e vineri!
Miroase a vikend! si ce-o mai fi...!!
Giova spune:
buna dimineata!!!
cu toate ca e frig si urat afara, eu sunt happy. vine sora mea din Italia, abia astept sa merg duminica dim. la aeroport dupa ea. numai cand ma gandesc ma pufneste dar de fericire.si mi-a cumparat si ceva hainute, asa ca....nu mai pot, sa treaca o data zilele astea.
krelia spune:
Si eu imi astept o buna prietena sa se intoarca de peste mari si tari, din Dubai..am niste emotii.... cred ca saptamana viitoare cel tarziu e acasa .... acum o trag de limba sa-mi spuan cand ajunge pe Otopeni, sper sa nu se prinda de ce