Bebelusi de sept-oct 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
Buna dimineata!
S-a deschis buburuza.com si normal ca nu m-am abtinut si m-am apucat sa cumpar cate ceva ... boala grea...
Andora f. frumoase pozele noi iar pitica e o scumpa...
Daniver si eu stiu la fel cu laptele... 2-3 ore... dar eu ii iau doar apa fierbinte si puneam laptele (nr. de masuri exact) intr-o punguta... acum am luat recipient special pt. lapte praf si o sa pun acolo. Si in parc amestecam apa cu lapticul si nu mai imi faceam probleme ca sta de prea multe ore... Uite poza www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=1806" target="_blank">aici cu recipentul pt. lapte praf.
Eliana si Elena (23.10.2004)
mcm spune:
Fetelor nu ma invidiati pentru curte ca noi stam la bloc... Bunicii din partea tatalui au o casuta in Baneasa si ne mai ducem acolo cu bb s-o vada si bunicul ca el sta mai mult pe-acolo. De altfel ne facem veacul in Berceni-ul prafuit si nu mai zic cum e ca nu are rost....
Azi cica sunt 13 grade acum afara dar bate un vant rece.....nu cred ca mai iesim ca in casa e vraiste totul pentru ca am fost la plimbareala zilele trecute......
andora frumoase poze cu Uca. Seamana cu tatal ei.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
frosa spune:
Buna dimineata,
Andora, anielas multumim pentru urari.
Daniver eu stiu ca laptele praf nu merge dat la mai mult de o ora dupa ce l-ai facut. Eu am o gentuta speciala unde tin laptele praf si biberonul cu apa.
Mihaela pentru tinut cald biberonul (in deplasari si acasa) eu foloses cu mult succes incalzitorul de biberoane. Pui biberonul cu apa acolo si cind ai nevoie doar pui laptele si este gata. Tine biberonul la temperatura care ai tu nevoie.
ana eu dau eurespalul cu seringa, in felul asta nu are cum sa se imprastie pe jos si il si ia mult mai usor. Bagi doar virful de la seringa in gura (bineinteles fara ac) si gata ...
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
pufymic spune:
'Neata mamici!
Am vazut o gramada de poze noi in dimineata asta: Aissa(ce fain trebuie sa fi fost la intalneala...), Anielas(mai ce papusica dulce ai....ce culoare au ochii?negri?ca asa par si-s tare frumosi!), Mcm(ce gradina superba.....si ce-i place la pitica in leagan...), Andora(ce tortic frumos....miammmmm....si ce fetita dulcica....miammmmmm), Danyce(asa-i si Alesio calare pe tastatura......tare scumpa e Alma)
Andora n-am primit retetele.....te rog le mai trimiti odata?pufymic@gmail.com
Pupici.....s-a trezit bazucu!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
andora spune:
Multumim mult de aprecieri..Intr-adevar Gogo e leita taica-sau...
Pufymic acum trimit iar retetele , am trimis pe hotmail in loc de gmail... mea culpa
Pa-pa si pupici ca noi plecammm....
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
Naty spune:
Neata!
Andora tare dulce ti-e Uca!
Cum te-ai simtit la 6 luni dupa eveniment? Mie mi se pare ca parca ieri am nascut-o, imi aduc aminte asa de bine mutrita ei cand am vazut-o prima data! Nu-mi vine sa cred ca e asa mare!
Noi am fost plimbareti in weekend, sambata am fost la parintii lui tati, ca era ziua lui bunicu si bebelina trebuia sa-i zica la multi ani!
Duminica am fost la ai mei, unde am serbat cele 6 lunisoare, apoi am mers in parcul Carol la plimbarica. Doamne, cati bebei erau!
Am facut si pozici, dar am uitat aparatul acasa, asa ca inca nu le-am pus sa le vedeti si voi.
Pupici
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
pufymic spune:
Avem poze noi!!!!!De la 6 luni!!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
danyce spune:
Buna dimineata (aici e inca dimineata),
Merci fetelor pentru aprecierile la adresa Almei. Ea e preocupata de ceva vreme de tastatura, dar abia acum am reusit sa-i fac poza (ca la mine in brate daca sta nu am cum sa o fotografiez) drept dovada pentru matusica ei si alti prieteni din Ro care credeau ca eu fentez cand le trimitea Alma mesaje gen "dfghjkl"Singura mea contributie era apasatul pe tasta "Enter".
Si eu am vazut poze de bebei dulci: Alexandra(Aissa)- o pisica tare scumpa care sigur va vraji inimioarele baieteilor, Uca(Andora), - o domnisoara vesela si tare dulce, Dami (Georgiana)- un domnisor oaches si scump tare, Alesio(Pufymic) - un bebic scump si smecher fara pereche (se vede pe mutrita lui deja ca o sa aveti parte de multe ghidusii din partea lui).
Tati nostru a plecat pentru ultimele 2 saptamani in Slovacia si peste 2 saptamani o sa ramana in NL pentru o vreme (cred ca cateva luni), asa ca o sa poata Alma sa se joace mai des cu taticul ei, pe care il adora si pe care il vrajeste mereu cu zambetele ei.
Alma mea s-a apucat de povestit pe romaneste. Ne-a facut de sambata incoace concerte adevarate cu :"ta-ta; ta-ta" (normal ca era taticul ei super incantat pt. ca stie ce inseamna cuvantul asta in romaneste), "te-te, te-te", "da-da;da-da", "aga, aga", "ada, ada" , "dai, dai" si "tai-tai".Ne-am prapadit de ras cu totii: sambata cu socrii , iar ieri cu musafirii. Au zis ca i-o sta in gene inclinatiile spre tot felul de limbi si acum incepe cu limba maerna a mamei
Ma retrag sa mai fac cate ceva, dar mai intai de toate piureeul mademoisellei mici. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
crini spune:
Ieri m-am intrerupt brusc, ca pregatise tati baita si noi il spalam doar impreuna. Andrei e tare incantat cand face baie, sta in fundulet si face clipoci cu manutele, nu plange nici macar daca isi da apa in ochi.
Acum l-am pus in box, atata timp cat reuseste sa stea in fund, ii place. Dar daca se intinde dupa vreo jucarie care e mai departe, cade pe burta si nu mai stie sa se ridice, asa ca incepe sa planga. Si mami vine, il ridica, si el se joaca pana cade iar. Si tot asa, pana se plictiseste. Si-atunci il iau, il pun in scaunelul de masina, ca in el pot si sa-l legan, si mai nou, cand se plictiseste si acolo il asez in scaunelul de masa, pe care deocamdata il folosim doar sa ne jucam, ca el cu masa, mai usor, deocamdata nu serveste decat piureuri de fructe.
A propos, cine dadea avocado la copil, cum il prepara?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)