Bebelusi de iulie-august 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, imi pare rau ca Mario e asa de chinuit cu somnul. la ce pediatru ati fost? data viitoare cind mergi la medicover chiar si fara pila da un telefon de programare, e mult mai bine.
Cori hahahaahaha ce mistoo suna mincarica aia thai. ah ce i-as mai da si eu grasunului...si zici ca fost buna? hai ca fac si eu diseara niste sos din ala ca prea mi-ai facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va multumesc ca mi-ati urat succes, dar cu terorista asta nu am facut mai nimic azi. A facut numai prostii, a mancat plastelina (poate de asta nu a mai vrut mancarea, era satula saracuta), s-a cocotat pe masa, a ros la pantofii de pe hol.
Fugim sa o luam pe Mara de la scoala, i-o pun in brate, ea e salvarea mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Roxana,aveam programare...majoritatea de acolo aveau ,cica......

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Chiar ca-i schema mea ca dr mi-a zis sa-i dau pe rind, o zi carne, una ou, una ficat dar io m-am abatut si ii dau in fiecare zi carnita si alternez doar oul si ficatul, sper ca m-am facut inteleasa, azi ma exprim mai greu ca de obicei, cre` ca mi se ofileste creeru`. Pupici!

quote:
Originally posted by roxanaz

Carmen...spune-mi si mie te rog, ii dai in aceeasi zi si carne si ou? ca nu inteleg schema asta a ta: in fiecare zi carne, de 3 ori pe saptamina ou, de 2 ori ficat? pls.
Andreea B, degeaba dai link-ul ala ca e schimbat automat de server in "reclama".

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Multumesc, tzucureii mei sunt frumosi si deshtepti, ca ma-sa, exceptind ziua de azi.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nicoleee , te pupam dulce de multe ori sa te faci bine repede ...si pupam si moatza mica !
inca nu am citit tot ce s-a scris ca am fost in vizite si pe afara ...
fetele , cum le-ati dat rosia ? decojita , fara samburi ???
Roxi , cum a iesit supita ? ne dai si noua reteta ?pleeaseee !
revin
ma duc sa-l culc pe pufulescu

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Ina, de ce zici asa?? Pai cine mai face copchii in ziua de azi la opshi ani?? Io l-am facut pe Ionut la 31 iar pe Ilinca la 35, care-i problema?? Spor la treaba. Pupici!

quote:
Originally posted by ina32

Carmen-ce copii frumosi ai. Te invidiez ca ai doi copii deja. Noi suntem tare in urma din pacate, la varsta noastra trebuia sa bifam deja capitolul astaSa-ti traiasca.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mai, supita asta le-o dati simpla sau inmuiati paine in ea?

Simona pana la urma i-ai dat lui Luca coacaze?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Mie-mi zici, cita banana cu brinza calcica am bagat, tu macar baleai, io nu...

quote:
Originally posted by corianai

Am zis ca fac si io o isprava, neavand timp si chef de fiertura ei, i-am desfacut un borcanel de mancarica thai cu pui, orez, legume, ananas si o sumedenie de condimente. A luat de vreo 3 ori si gata. Cred ca din cauza bucatelelor s-a enervat. Am bagat mixerul in ea dar degeaba, nu a mai vrut si pace. In consecinta am mancat-o eu care baleam pe langa castronul ei, mirosea super! Nici branza keso nu a vrut, asa ca roade pumnii pana la masa viitoare ca nu am ce sa-i fac. Oare nu s-or fi saturat si ei de fierturile astea?!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Pai, de ce mai stati, vaz ca premergator si carut aveti, daca te tin si nervii, go for it!

quote:
Originally posted by pako

Carmen ti-am vazut Tzucureii...ai niste copii foarte frumosi.Se vede din poze cat de mult o iubeste Ionut pe Ilinca.Ah...mi-ai facut o pofta sa mai am un prichindel in preajma mea.
Va pup!

Felicia si Andreea

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput