Bebelusi de iulie-august 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
bunny spune:
Tocmai i-am arata nasei lui Alex pozele cu bb-ii nostrii
Bobo - a fost primul ca de a fost in Tineretului ...unde o sa ajungem si noi fff curind ! Ii sta bine printre flori ...sa stapiniti sanatosi noul app.
Blue Angel...mai dar cum ai reusit sa-i faci parul sa stea asa? Cu peria? Al meu are mai putin...asa ca ma rezum doar la gel ptr poze !!
Roxi...i l-am aratat si pe 'ochi albastri' ....si pe mamica lui, of course
Andreuta- am vazut-o ca deh...e parte a familiei ( sa nu ne auda Alex al Gonguzei...rivalul)
Kim...si pe Luca aratat, iubire mare acolo cu tati !
Vrabiuta - am vrut sa-i arat in aceasta prima 'vizionare ' de bb iulie-aug si pozele tale , care sunt facute de profesionisti...dar nu le-am gasit. In schimb am gasit ecusoanele....o sa printez sa am si eu ..chiar daca nu ajung ptr tirg.
gata pe seara asat....ne mai dati poze noi?
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
kim222 spune:
Alexandra eu nu am alaptat deci sfaturi nu prea am...dar o sa treaca...rabdare...
Marina felicitari pentru bb care sta in picioare...ai doi copii mari cum s-ar spune!
carmenp spune:
Si noi ne laudam tot cu "tata", canci "mama", si tot prin corespondenta, chiar daca e la o aruncatura de bat de noi.
quote:
Originally posted by Marina
Ma laud si eu cu ficior mare mey...se ridica in picioare singurel (nu ca ar fi o idee buna pt ca hop te trezesti cu el in picioare agatat de nu stiu ce si leganandu-se ca frunza in vant!
De zis zice tata, ca deh cupii mey sunt crescuti de tata prin corespondenta, macar cu numele sa fie acasa
Pup pe toata lumea si daca va intalniti pe undeva plizzz bagati PM ca am o perioada cumplita si citesc da mai pe diagonala
Ce ati hotarat cu baby expo?
Marina
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
philip spune:
mai, eu ori is chioara, ori is chioara. kim, une au vazut fetele pozele cu luca si tine ca eu tot caut pe-aici, dar nu vad nimic. imi amintesc ca am vazut ceva poze mai demult, dar intre timp, nu mai stiu unde le pot gasi.
philip&andreea
kim222 spune:
Hi,hi....pozele imi apar la semnatura...dar asa am citi niste chestii despre poze pe net..bla, bla, bla..ca nu mai semnez de fiecare data ...da click pe
Luca cel frumos
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Azi sunt prima , dar mi-e un soooomn
Noi, ca de obicei, nu prea am dormit azi noapte, oricum se poate si mai rau de atat, asa ca ma declar multumita. Nu vreau sa ma gindesc cum va fi cind vor iesi dintii
Astazi stau acasa cu Stefi , pur si simplu mi s-a facut dor sa stau cu ea toata ziua si nu am mai chemat-o pe soacra mea, iar la servici am sunat sa le spun ca nu am "baby sitter" pentru Stefi
Am si o intrebare. Ma gindeam sa-i fac pentru ora 6 morcov ras cu branza si cu banana. Cum vi se pare combinatia? A, a intrebat cineva si nu a raspuns nimeni si ma intereseaza si pe mine. Ce fel de bors folositi la ciorba sau mai degraba ce folositi pentru acrit ciorba?
Va doresc o zi buna, insorita si cu cat mai multi de "mama"
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Andreea, eu folosesc bors normal, din piatza sau de la supermarket.
Olivia stai ca vezi si tu in curand ce criminali sunt cand merg...lesini de ras.
a, si a propos de mers: eu ii caut genunchiere...sau cred ca ii pun in curand carpe sa lustruiasca parchetu' ca in reclama aia de pe net, o stiti? macar sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura
Monique ma uitam la pozele voastre si vine grasanu linga mine sa se uite si el, eu ii zic "uite-l mami pe Bobo si floricelele, vezi?" si el "dia" am murit de ras!!!!
bravo Andreea M pentru decizie..o zi buna impreuna!
Andries, mai scrie-ne ca sa mai stim de voi! daca aflam ceva de bona de anuntam imediat!
revin dragutzelor, intre timp va doresc o noapte linistita schimbul III si o zi buna schimbului I!
anapharm spune:
Neata buna! Multumim soro! Ce mai face voinicutul?
Va scriu pe fuga, abia am reusit sa gasesc un minut liber. Maine dimineata plecam spre aeroport si ajungem in bucuresti sambata la pranz.
Ce parere aveti? Facem o intrunire cu bebeii? Propuneti voi o zi pt saptaman viitoare sau cealalta si eu am sa citesc cand ajung acolo, noroc ca are sora mea acces la internet si mi-e usor sa tin legatura cu voi.
Merg sa termin ultimele pregatiri.
Sa ne auzim cu bine de pe plaiurile romanesti
Va sarut pe toti!
Cele mai recente poze :
http://photos.yahoo.com/amp_burtch
Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Am un moment de liniste,piticul doarme ca s-a trezit la 6.00 si aseara iar am facut km. vreo 2 ore si sunt ametita,dar or sa vina si timpuri mai bune.
Am tot incercat cu sticla,nu vrea si pace,dar tot il pacalesc,pe langa supa de taitei si spaghete su carnita sau fructe ii dau de doua ori cereale si ii pun lapte in ele,adica ii fac laptele fraf in sticla si il amestec cu cereale,asa nu prea isi da seama .Azi i-am pus 50ml si a papat tot.Eu sper sa-mi revina si sa pape mai bine ,ca asa cum e acum il timit la concurs de modele,ca nu vezi niciunde sunculita la el,zici ca e la cura de slabire.Mai zambesc eu dar sunt tare suparata si nu regret ca l-am intarcat asa a inceput sa invete sa mestece si sa vrea sa manace ce mananc eu,ieri a inceput sa manance la o painica cu unt de ziceai ca a mancat in fiecare zi asa de tare i-a placut.Cine are si poate mai mult sa dea lapte si doi ani dar eu am hotarat ca e destul,eu avand un san de doua ori mai mare decat celalat si asta nu pentru ca era mult lapte ci pe tru ca in celalat nu aveam mai deloc,nu mai venea si el era asa de comod ca erau zile cand nu voia sa manace ,are mult mai bine la titi.El avea mai mult nevoie cand era obosit si voia sa doarma sia asta se putea intampla si de 4 ori pe zi si seara era circ,daca adormea si pleacam o sec undeva se si trezea si cauta titi si uite asa statea printul si 2-3 ore si molfaia la ele.Este intradevar o periada mai grea noaptea dar am sa reusesc si adata ce va manca mai bine va dormi si noaptea mai bine.
Carmen i-ti multumesc ca ai citit si mi-ai raspus,chiar ma uitam ieri si cautam daca mi-a vazut cineva mesajul postat,desi ma asteptam sa primesc mai multe raspunsuri,dar fiecare scrie ce-l doare.Carmen eu nu te sfatuiesc sa intarci,dar daca tu esti pregatita si esti sigura ca printesa mananca altceva atunci intarco,cel mai bine stii tu,pentru ca acum sau la un an copilul va protesta mereu ,desi sunt si exceptii cand copii renunta primii,dar cum spuneam sunt exceptii.
Mamici va doaresc o zi linistita .
Pupici dulci.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
alexa22gandi81 spune:
Ana sa ajungeti cu bine acasa si sa aveti zile pline de soare.
pupici
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos