Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
ilinca79 spune:
Draga Ramonella,
imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Si eu sunt din Cluj si am trecut pe la Gabriella in cautarea de rochie de mireasa, si chiar am fost tentata sa imi cumpar de acolo iar acum ma bucur ca nu am facut-o. Dupa cum se poarta nu merita. Eu chiar de o saptamana mi-am luat rochia de la salonul Amanda de langa Central. Preturile sunt rezonabile si dupa parerea mea au rochite foarte frumoase. Plus ca le si ajusteaza dupa corpul tau pe gratis. De ce nu incerci si acolo? Curaj, si asteptam vesti!
Ilinca
bibyrox spune:
Buna miresicile mele! Mi-am facut si eu timp (si asta pentru ca iuby lucreaza de noapte cateva zile iar ziua la servici nu am timp deloc) sa va mai citesc.
Ramonella iubita, capul sus si ai incredere ca trebuie sa se rezolve cumva! Sunt sigura ca veti rezolva si parca te vad cand ne vei arata pozele de la nunta ce mireasa superba ai fost!
V-am promis si eu ca va pun poza cu invitatiile noastre dar nu am avut timp sa le pun pe webshots. Sper sa-mi fac maine putin timp....
In rest.. eu nu prea mai am cu ce sa ma laud decat ca am reusit sa dau jos 4 kg. dar mai am inca 10.... Am timp pana pe 16 iulie sa arat ca o gazela!
Rochiile despre care vorbiti voi Ingeras sunt...superbe! Si eu am visat vreo cateva zile impreuna cu o prietena care are si ea nunta la anu', la ele... dar le-am scris si am primit un raspuns in genul..: "Daca locuiti in Europa contactati cel mai apropiat reprezentant in Olanda". Ma lasi nene??? Eu le zic clar ca sunt din Romania si ei ma trimit in Olanda! Probabil nu l-au citit pe Eminescu sau nu l-au prins pe Hagi la vreun meci!
Asa ca... m-am consolat cu ideea ca nu se poate si gata! Iar ca sa-mi comand rochie pe net parca nu m-as risca... si nici nu prea ma dau banii afara din casa.
Pupici dulci muahhh
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
mireasa spune:
Dragele mele, rochitele de la Karnak sunt superbe. Am probat si eu la targ modelul 3503. Mama cand m-a vazut in acea rochita a inceput sa planga, mi-a zis ca m-a vazut in sfarsit mireasa.... Insa a fost o mare problema... desi am probat numarul meu, 38, imi era foarte mare, numar mai mic nu aveau si fiind la spate inchisa in fermoar mi-au zis ca nu se poate modifica pt ca trebuie recroita intreaga rochita. Sincera sa fiu nu am vrut sa risc sa-mi comand pe net un nr mai mic pt ca nu am certitudinea ca aceasta imi va veni bine. Asa ca am renuntat la idee. Au niste masuri tare ciudate ei.
Abia astept insa sa am si eu in sfarsit rochita mea.
Am intrat putin in panica pt ca am impresia ca pana pe 30 iulie mai e f putin dar sper sa le rezolv pe toate.
pentru toate fetele.
alice elena spune:
Buna fetelor,
Si eu mi-am luat rochia tot de la salonul Gabriela. Mie mi s-au parut OK fetele de acolo. Rochia mi-am luat-o acasa caci imi propusesera sa o las la ei, dar nu am vrut. Si am vorbit cu Tanti Croitoreasa ( nu mai stiu cum o cheama...) si mi-a zis s-o sun inainte cu 2 sapt inainte ca sa vin s-o modifice, s-o dea eventual la curatat si sa iau crinolina. Chiar a fost Ok si mi-a vorbit ff frumos!
imi pare rau pentru situatia creata, dar du-te peste ele ca sa clarifici situatia!!!
Va pup!
ALICE ELENA
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Rochiile despre care vorbiti voi Ingeras sunt...superbe! Si eu am visat vreo cateva zile impreuna cu o prietena care are si ea nunta la anu', la ele... dar le-am scris si am primit un raspuns in genul..: "Daca locuiti in Europa contactati cel mai apropiat reprezentant in Olanda". Ma lasi nene??? Eu le zic clar ca sunt din Romania si ei ma trimit in Olanda! Probabil nu l-au citit pe Eminescu sau nu l-au prins pe Hagi la vreun meci!
Asa ca... m-am consolat cu ideea ca nu se poate si gata! Iar ca sa-mi comand rochie pe net parca nu m-as risca... si nici nu prea ma dau banii afara din casa.
Pupici dulci muahhh
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
In Olanda???? Offf...si eu care i-am aratat aseara lui ubi rochita care mi-a placut cel mai mult de pe site-ul indicat de estera...Si ubi cand a vazut-o, s-a uitat lung la poza si a zis doar atat" Doamne, ce rochie frumoasa!" Eh...speram si eu, dar cred ca va trebui sa renunt...
Nu ca ma dadeau banii afara din casa, dar faceam eu un efort sa mi-o iau pe aia!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
dilaural spune:
Va pup fetelor.
Eu am nunta la Casa Iancului (cel de pe Sos. Iancului). Stiu cum este acolo pentru ca am fost la cateva mese. Dar nu stiu cum ies nuntile. Stie cineva ceva? Sfaturi? Pareri?
In al doilea rand vroiam sa va spun ca aseara am fost la Creal in Mag Victoria sa probez rochite. Doamnele de acolo - niste acrituri! Eu inteleg ca sunt obosite dupa o zi intreaga in care fiecare le zapaceste de cap cu vreau rochia aia, ba o vreau pe ailalta... Dar nici nu apucasem bine sa pun una dintre rochite pe mine ca-mi spune "vai, va sta foarte bine, eu zic s-o luati p-asta..." dar nici macar n-avea termen de comparatie si nici nu ma auzise pe mine manifestand-ma ca mi-ar place. In fine... am mai probat una dupa care i-o cer pe a treia... abia a catadicsit sa mi-o aduca pe motiv ca abia au bagat-o in magazin si daca se murdareste...
Bine-nteles ca i-am spus ca nu vreau crinolina si incerca sa mi-o bage pe gat cum ca vine mai frumos... Cert este ca am plecat dupa a treia rochita neconvinsa daca mi-a placut ceva si daca as mai fi probat ceva.
Asa ca inca nu stiu ce vreau... Urmatoarea "excursie" va fi la Christian Philippe.
Mercic!
Dilaural
bibyrox spune:
Fetelor am reusit sa pun poza cu invitatiile, cu modelele de rochii care imi plac (dar... din pacate raman doar vise) si cateva poze de la restaurantul unde vom face nunta.
Pozele
Pupici
PS: Ingeras eu am scris celor de la Mary's Bridal... Nu stiu acum la ce firma ti-ai gasit tu rochita. Dar le poti trimite si tu un mail si vezi ce iti raspund. Sunt tare curioasa!!! Care este site-ul??
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
roxy79ro spune:
quote:
Fetelor am reusit sa pun poza cu invitatiile, cu modelele de rochii care imi plac (dar... din pacate raman doar vise) si cateva poze de la restaurantul unde vom face nunta.
Pozele
Pupici
Bibyrox de unde atzi luat invitatziile??????
Mi-au placut super mult .
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by roxy79ro
Bibyrox de unde atzi luat invitatziile??????
Mi-au placut super mult .
Roxy... din pacate nu am cum sa-ti dau un raspuns exact pentru ca v-am mai spus ca eu imi fac nunta prin agentie. Agentia ni le-a facut!
Ma bucur ca ti-au placut! Si noua ne-au placut... vroiam ceva mai simplu... Cardurile de masa le vom face cu poza pe aceeasi culoare (crem-auriu) ca sa se asorteze cu restaurantul.
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
anangel_lexi spune:
quote:
PS: Ingeras eu am scris celor de la Mary's Bridal... Nu stiu acum la ce firma ti-ai gasit tu rochita. Dar le poti trimite si tu un mail si vezi ce iti raspund. Sunt tare curioasa!!! Care este site-ul??
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
Bibyrox, pai si eu tot la site-ul ala ma refeream. Uitati aici rochita care ne-a lasat muti si pe mine si pe ubi:
http://www.bridalco.com/catalog/marys%20bridals/12_043_4550.htm
Pupici
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi