Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
estera spune:
Dragi miresici, ce spuneti de rochitele astea?? Sunt ele rochite de printese sau nu?
http://www.bridalco.com/catalog/bridal_marys2.htm
http://photos.yahoo.com/narcesteh
RAMONELLA spune:
FETELOR SUNT FOARTE SUPARATA!
Astazi am fost la salonul Gabriela sa vad daca se potrivesc cerceii si colierul,cu rochita.Am intrat in salon,am salutat,dar vanzatoarea nici nu m-a intrebat ce doresc.Oricum nu m-a interesat,pentru ca e o acritura de femeie.Si ma duc eu la rochita mea.Si ma uit la ea.Si SURPRIZE SURPRIZE.Ce vad?Era agatata in mai multe locuri,lipseau si pietricele...Am pus mana pe ea si am ramas cu o pietricica in mana.In sfarsit,dupa 10 minute,se uita vanzatoarea la mine.Si ii arat.Si zice ca nu-i nici o problema,ca se pun la loc in saptamana nuntii.Apoi i-am spus ca as vrea sa iau alta rochie.Si a zis ca nu se poate lua alta.In urma cu 2 saptamani,la targ am vazut modelele noi si a zis ca se poate.In fine...Si a zis ca daca aleg alta pierd avansul dat,adica 3.500.000.Si a plecat de langa mine.Si m-am apucat de studiat mai bine rochia.Si m-am uitat la broderia ce inconjoara rochia.Si ea era agatata.M-am aplacat si am luat-o in mana.Pur si simplu pietricelele mi se destramau in mana.Parca era un cosmar.nu-mi venea sa cred.Asta e rochita de mireasa la care am visat toata viata?Am iesit din magazin si am inceput sa plang.Apoi acasa am plans iar.M-am uitat pe contractul de inchiriere si scria clar,negru pe alb,ca daca se renunta inainte cu 6 saptamani la rochie se da inapoi 60% din avans,cu 4 saptamani 40% din avans.Eu sunt pe la mijloc.
Dar eu renunt la rochie,si nici nu-mi mai inchiriez alta oricat de frumoase ar fii.Daca o mai poarta cineva inainte,cine stie in ce hal o distruge.Vreau sa va spun ca eu cand am inchiriat-o nu am observat defectele astea si nici mama mea care a fost cu mine.
In orice caz,nu-mi vine sa cred si cand ma gandesc imi vine sa plang de suparare.Sper sa nu treceti si voi prin ce am trecut eu!
Deci de maine incep sa-mi caut ROCHITA DE MIREASA!
VA PUPA O RAMONELLA TARE NECAJITA!
RAMON_RAMONEL
BraveGirl spune:
Eu banuiam ca se poate intampla asa.Din aceasta cauza nu am vrut sa inchiriez. M-am gandit ca daca o rochie e f frumoasa multe fete o vor inchiria.Si daca cand sunt noi mai pica cate o margeluta...dar dupa ce e purtata de n ori.
Imi pare rau pt tine.Dar fruntea sus!Sigur vei gasi rochita care va fi numai a ta.
Bafta multa!
Corina
Albumul meu
Ileana Cosanzeana spune:
Este incredibila lipsa de caracter si de profesionalism a multor "afaceristi" romani! Si ne mai miram ca suntem unde suntem! Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, si din pacate nu cred ca esti singura! Din pacate oamenii astia castiga bani intr-un mod asa de marsav pacalind si santajand oamenii de buna credinta! E tare greu sa ai intelegere si rabdare in ziua de azi! Eu sa fi fost in locul tau ii distrugeam magazinul! Sigur, exagerez un pic pentru ca mi-am imaginat o clipa ca as fi fost in locul tau...dar ceva i-as fi facut sau spus...asemenea nesimtire nu poate fi tolerata! Fruntea sus, si iti doresc sa ai parte numai de oameni cu caracter de acum incolo! Sa ne spui cum va decurge toata povestea! Multa tarie iti doresc! Nesimtirea si neprofesionalismul NU pot invinge! Curaj, fetelor!
http://community.webshots.com/user/elenas21
cadina spune:
Ramonella, imi pare rau pt ce s-a intamplat cu rochita ta,dar sa stii ca ai luat decizia pe care as fi luat-o si eu intr-o asemenea situatie. Rochita ta te asteapta pe undeva...
Floricika, exact aceeasi rochita am probat-o si eu la salon! Imi place foarte tare. Mie nu imi vine foarte bine in sensul ca eu sunt micuta de statura iar sotul meu are aproape 2m si e slabut. Asa ca fiind rochita de printesica (un pic mai umflata in partea de jos) era discordanta prea mare intre noi. Eu am o rochita din doua piese (de la Ioanin): fustita este un pic mulata si in partea de jos cu aplicatii de organza. Cred eu (si cei care au vazut-o ca imi vine foarte bine).
cadina spune:
Pt marturii eu am luat niste satin rosu din Niro (50.000 lei/m) si panglica din organza. Partea de jos (fundul) este aproape dreptunghiulara (colturile sunt mai rotunjite). M-am gandit sa decupez niste carton in forma de inimioara pe care sa scriem numele nostru. Iar bombonelele le voi aseza pe inimioara in interiorul marturiei. Sper sa iasa frumos. Cand vor fi gata promit sa fac poze.
estera spune:
Ramonella imi pare rau. Neplacut moment. Nu stiu de unde a iesit vanzatoarea aia, ca eu, cand am fost acolo, am fost tratata foarte frumos. Ar fi trebuit sa faci scandal pe loc. Dar saraca de tine, cred ca nu mai aveai cuvinte.. Incearca sa vorbesti cu altcineva de la Gabriela, sa ceri lamuriri. Mie mi-au spus ca daca rochia nu mai corespunde, o sa faca alt exemplar.. Dar sa stii ca aproape cu aceeasi bani poti sa gasesti rochite foarte dragute. Si.. e rochita ta! Poti sa faci ce vrei cu ea apoi.. Hai, capul sus! O sa fie bine!
http://photos.yahoo.com/narcesteh
camn spune:
Pretul este pe bucata si le am comandat de pe net, formularu era in josul paginii undeva. Si mie nu mi s-au parut mult ca eu am fost la Picasso inainte si mi-au cerut sa faca marturiile la fel 36.000 lei/ bucata fara bomboane. Si asa am iesit: 5.000 tul + 3.500 trandafir + 2000 margele (1 metru taiat in 6 - 15 cm) = 10.500 lei. Si bomboanele separat. Eu v-am zis de site pt ca sunt materialele identice cu cele care se gasesc la magazine gen Picasso si sunt de nu stiu cate ori mai ieftine. Iar la cocarde, acelasi trandafiras cu o fundita 12.900 lei deci mie mi s-au parut ieftine si foarte bune calitativ fata de ce am mai vazut eu.
simonam_78 spune:
Ramonella, cred ca e groaznic ce ti s-a intamplat! Eu nu as renunta, cel putin la bani! In contract ar trebui sa scrie ceva despre faptul ca rochia e degradata. Ar trebui sa vorbesti cu un sef,patron etc.
Curaj
vmariejeane spune:
Ramonella imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Si eu as fi plans in locul tau, dar in acelasi timp as fi facut un mare scandal.