Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
loredana76 spune:
Buna Giova.Ma bucur ca-ti place rochita mea,am luat-o de la Nanette si am dat pe ia 13 mil de la tirg de la Mariott.am inteles ca era 18 mil dar cu ocazia tirgului am avut reducere! www.nanette.ro
Ti-am trimis mesajul aici pt. ca nu-ti pot trimite PM.sorry
zozela spune:
Ia aruncati o privire si la www.miresimireasa.com ...
Zic ei niste chestii interesante...
la miresici!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/zozela
zozela spune:
Hihihihi...
Pe cine credeti ca am mai gasit pe forum la mire si mireasa...pe Pyssy..
Mai Pyssy,mi se pare mie,sau chiar incearca sa "ne copieze"???Zi si tu...
camn spune:
Buna fetelor! Va urmaresc si eu de ceva vreme, nu pt mine ci pt varul meu si prietena lui care au nunta in vara si n au timp de nimic si stau eu si ma uit pt ei. De marturii am vrut sa va zic ca noi am cumparat de pe un site www.gesica.ro/accesorii.html cercuri de tul care au marginea taiata cu model si arata foarte bine, am luat trandafiri tot de la ei si in loc sa legam cu fundita am luat tot de la ei niste margelute micute la metru care arata superb legate la marturii. Vedeti si voi poate va ajuta la ceva. Noi am scapat de nebunia cu taiat in patrate sau cercuri. Bafta la toate!
floricika spune:
Ioana, imi pare bine sa mai aud vesti de la tine!Initial am fost la pasajul din cocor sa imi fac invitatiile dar era foarte aglomerat asa ca ne-am dus si pe Lipscani unde le-am gasit mai ieftine si am facut economie de 750.000 lei. Joi ma duc sa le iau. Intre timp am aranjat de fotograf si cameraman, am fost la casa de moda si am inceput sa fac costumasul de nunta. Joi am prima proba. Mi-am luat rochia si am mai laut din bautura, deci....am mai inaintat cu pregatirile. Atat deocamdata, dupa Paste o sa merg sa caut voal, diadema, ace de prins in par si vreau sa incepem sa luam imbracaminte si pentru mire. Pentru sandale mai astept sa para colectia de vara.
Te pup! Sper sa se rezolve cu netul si sa mai stam de vorba!
pyssy spune:
quote:
Originally posted by zozela
Hihihihi...
Pe cine credeti ca am mai gasit pe forum la mire si mireasa...pe Pyssy..
Mai Pyssy,mi se pare mie,sau chiar incearca sa "ne copieze"???Zi si tu...
Ce pot spune.. poate ne copiaza .. poate nu.. in definitiv netul e destul de mare pt toti.. ceea ce pot spune insa cu siguranta este ca , daca intradevar ne copiaza..nu-s decat o copie slaba ( nu stiu daca sunt 10 utilizatori ai acelui forum care probabil nu au aflat inca de existenta )iar ideeile lor "originale" deja cred ca le cunosc si bunicii nostri..
Totusi cred ca cine a deschis site-ul acela este deja un utilizator caci prea mult seamana subiectele.
Pupici
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
zozela spune:
Asa zic si eu......Sa le fie rusine...
V-am !!!!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by camn
Buna fetelor! Va urmaresc si eu de ceva vreme, nu pt mine ci pt varul meu si prietena lui care au nunta in vara si n au timp de nimic si stau eu si ma uit pt ei. De marturii am vrut sa va zic ca noi am cumparat de pe un site www.gesica.ro/accesorii.html cercuri de tul care au marginea taiata cu model si arata foarte bine, am luat trandafiri tot de la ei si in loc sa legam cu fundita am luat tot de la ei niste margelute micute la metru care arata superb legate la marturii. Vedeti si voi poate va ajuta la ceva. Noi am scapat de nebunia cu taiat in patrate sau cercuri. Bafta la toate!
te rog spune-mi le-ati comandat de pe net?pentru ca nu gasesc formular de comanda decat pt invitatii?
si iti trimit mostre?
multumesc
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
dilaural spune:
quote:
Originally posted by camn
Multumim pentru idee. Am si eu o intrebare. Cercurile de tul sunt 5.000 bucata sau 5.000 setul? Pentru ca daca sunt la bucata si mai pui un trandafiras si fundita si bomboanele inauntru... ajungi la un pret cam mare...