Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
olguttza spune:
Fetelor, ma mai calmai azi un pic. Mi-am luat bautura dimineata, da numa jumate (adeca whisky), caci martini n-avea, aduce de-abia in seara asta. Duminica mai fac un drum acolo si sper sa ma calmez de tot .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
pumi spune:
Olguttza poti sa-mi spui si mie de unde ai luat bautura si la ce pret ai gasit-o! Eu am nunta in septembrie pe 17, dar vreau sa iau bautura din timp si nu stiu de unde.
olguttza spune:
Uite cum ajungi acolo... Iti dau punctele de reper asa cum le-am primit si eu de la alta miresica:
Intri pe langa ambasada Chinei si sunt 2 feluri de a ajunge acolo:
1. mergi tot inainte, treci de terasa "La fitze", de terenurile de tenis, de karting, pana la capatul cartierului francez (nu e foarte lunga strada) si la capatul strazii va trebui sa faci dreapta pt. ca in fata ai un drum industrial. Faci dreapta si cateva sute de metri mai incolo este un paznic intr-o cabina, faci dreapta imediat dupa el. Mergi putin si ai sa vezi pe dreapta o vila mare si langa ea scrie: ALLIANCE DUTY FREE.
Strada se numeste ARON COTRUS si nr. 51 este fata in fata cu duty-free-ul.
2.Daca vrei sa intri direct de pe strada principala (cea cu ambasada Chinei), trebuie sa stai sa urmaresti stradutele catre dreapta sa se numeasca ARON COTRUS.
Whisky-ul s-a facut 13 Euro si Martini 7 Euro.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
BraveGirl spune:
Fetele!!!AM LUAT-O DIN LOC. Daca acum o saptamana nu eram deloc stresata de nunta acum am inceput sa am cosmaruri. Si asta din cauza oamenilor care mi-au sarit in cap cand au auzit ca nu am rochie, pantofi, costumas pt cununia civila, s.a.m.d.Eu ziceam ca mai e timp,dar cand vad ca zboara timpul atat de repede incep sa ma ingrijorez. Asa ca maine plec la munte ca sa-mi incarc bateriile si de saptamana viitoare incep vanatoarea.
Pupici.
Corina
http://bogdan.sn.ro/index.php?cat=10010]Albumul meu
cammi spune:
Domne eu sunt nemultumita... de casele de moda de la noi a ajuns lumea sa-mi spuna ca am FITZE, ca nu-mi gasesc nimic pe gust. Pai sa nu te apuce nervii cand la nici o casa de moda de la noi nu gasesti rochie de DANTELA? dantela era pe vremuri materialul clasic de rochie de mireasa. Trebuiau sa se gandeasca sa faca si ceva vintage, sau ceva in gen... ca cei de la pronovias de exemplu... unde mi-am si gasit modelul de la care nu abdic http://community.webshots.com/user/kmi79 chit ca vin in cearceaf la cununie
Am fost la Agnes Toma si am cerut sa imi arate rochii de dantela, iar madama mi-a aratat tulle brodat. Cica DANTELA. Nu au habar ce e aia, sannebunesti nu alta. Daca vin eu cu materialul (satenul si dantela, ei imi scot ceva APROXIMATIV (mi-au zis la Adeline). Iar marea lor problema ajunsesera la un moment dat NASTURII DE LA BLUZA (ca cica ei nu imbraca nasturi). Daca nu ei, atunci cand, daca nu acum, atunci degeaba... or smth. Sunt cu nervii pe parchet. Nunta e pe 23 iulie...Somebody help! Stiti unde sa gasesc dantela si cine poate croi ceva DECENT? Sau ciudata rau rochia?... Va place?...
loredana76 spune:
Buna.Rochita ta e super frumoasa si cele de pe pronovias m-au innebunit.Sint absolut superbe.Acum citeva luni ma gindeam si eu sa-mi fac dar m-am lasat pagubasa pentru ca in primul rind nu gasesti materiale asa de frumoase si modelele sint greu de realizat.Decit sa iasa ceva aproximativ si sa ma enervez am preferat sa o cumpar.Am fost la Nanette si am gasit ceva mai zbanghiu pe gustul meu.Au si site dar modelele de rochii de mireasa nu sint actualizate ,eu zic ca merita sa vezi modelele in magazin ca sa-ti faci o parere.Sint un pic altfel decit cele sa zicem de la salonul Gabriela care sint cam toate de printesa.La Nanette am vazut si un model cu bluza transparenta ceva in genul rochitei tale si cu fusta dreapta,dar pe mine nu ma avantaja.Vorbeste cu ei si poate iti fac modelul tau.Materiale frumoase stiu ca sint la picasso.Eu mi-am luat rochia cu model gen fisii de voal.Mai bine vzi poza ...ca nu pot sa explic.
pupezica spune:
Mie imi place, e f frumoasa rochita.
Cammmi, nu dispera, mai incearca.
Eu in locul tau as incerca la Monica Darie, Nanette, ele iti fac dupa modelul tau.Sau la Ersa Atelier, fetele sunt super , dar au preturi mari...du-te si la ele, macar iti faci o idee, dar preturile pleaca de la 1000E.Eu am fost la ele, macar mi-am facut o idee cam cum vreau sa arate rochita, dar mi-o fac la Monica Darie, pretul e OK pt mine.
pisoi_turbat spune:
Cammi
este cea mai belea, beton, super cool .... rochie pe care am vazut-o pana acum!
Fara suparare!
E mai misto chiar decat ce mi-am dorit eu!
Evident, mi-am schimbat opinia!
Daca vrei intr-adevar sa o faci... materiale gasesti la Picasso, dar si pe calea Victoriei, undeva vis-a-vis de IGP. Materiale scumpe, broderii, chestii mai putin accesibile buzunarului obisnuit.
Dar, chiar merita! Tine-ma la curent!
cammi spune:
pisoi_turbat u made my day (... cam evening e acum, dar ma rog:D). Deja ma cuprinsesera niste indoieli, adica intrasem la idei ca ar fi cam extravaganta rochia. Noi nu avem chiar multi prieteni, dar asa putini cum sunt, ne-am aranjat deja de nasit la doua perechi, in urmatoarele doua luni dupa ce ne "luam". Ei bine, ieri le-am aratat poza rochiei primei perechi de fini si expresia lor a fost cam "indigerabila". Normal ca i-am chestionat "what's the problem" si "finutzu" mi-a zis ca e o rochie cam "iesita din norme", si s-a explicat "doar nu faci nunta la luvru" Ehhh, nu e la luvru, e la jaristea, unde (daca ati fost, stiti ca e atmosfera retro, iar cui nu a fost ii recomand sa mearga intr-o seara, de pe la 8 incolo au un program artistic absolut deosebit, noi am ramas )
In alta ordine de idei, am cautat (in sedentarismul meu) PE NET de am innebunit dantele, si magazinul de care zici, vis a vis de IGP e cel la care ma duc maine sa vad ce si cum - evishop ii zice, cica au materiale best of (Valentino, Ungaro &co); daca nu gasesc acolo ma duc la Picasso.
pupezica, sa ma tii la curent cum ti-au lucrat tie la monica darie. Si daca poti sa imi spui cat a fost "manopera" esti Nunta fiind pe 23 iulie, sa ma vad eu cu sacii de dantela in caruta, ca dupa aia ma duc "pisti tăt locu" numa' sa nu-mi strice magarii bunatate de material.
Loredana, esti o LEBADA... esti tare gratioasa in rochita... toata jmekeria in sta in fusta aia de voaluri :-) maine cred ca dau o raita si la nanette ;) Dea domnu' sa fie cu noroc!
Va pup, mi-ati mai inseninat mintea :-)
loredana76 spune:
Ha ha ha,Cammi ai dreptate.Cind ma intreaba lumea cum e rochia ,raspunsul meu e ca sint o lebada.Noroc la cautari!!