Gel anti-durere la epilat!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2

Kittie spune:
Stii ce, si cu cosmeticienele astea... eu aveam o problema chiar deranjanta - iritarea pielii dupa epilat (cu ceara, la cosmetica) sidraguta de acolo imi dadea cu o crema numai-de-ea-stiuta si nu se mai intampla nimic. Dupa o vreme a tb sa schimb cabinetul si nu reusisem inca sa aflu crema-minune, chiar dupa ce o intrebasem de nenumarate ori.. M-am mai intors acolo o data dupa ceva vreme, ca sa "fur" secretul - cutaden.. Asa de bine pastrat incat te scotea din minti! Stiu ca dac-ar da cu ceva inainte , ne-am prinde cu toatele ca se pregateste inca "un secret"... Am mai auzit de analgezice luate cu cateva minute (10 appx) inainte de operatiune..eu ma tot gandeam la spray-urile cu care sunt tratati sportivii (de ex la fotbal stiu ca de fiec data cand se accidenteaza vreun viteaz vine repede repede doftoru si ii arde un spray pe locul cu pricina si viteazu la loc pe teren)... da cine sa stie despre asta??? Ca eu n-am pile in domeniu..sa furam si de acolo secrete..Ar mai fi xilina (care intre timp a fost interzisa) din uzul stomatologilor si nu numai ... dar...iar dar... cine face rost de ele??
Eu nu vreau sa ma las ingrozita de nimic dupa ce am nascut! Sunt cea mai cea (e o problema la unitatea centrala
)
mamica de
( 13oct04 )

lorena_andreianu spune:
Uite asta ma roade si pe mine... ca de cand cu sarcina parca nu mai suport asa de bine cum suportam...
Chiar nu gasim o solutie?
quote:
Originally posted by Natasha71
Anelize, incearca nurofen gel, este transparent, fara miros, nu e gras si intra imediat in piele.
Natasha71, nu am incercat cu asta si sunt dispusa sa incerc, dar... mie medicul mi-a interzis pe perioada sarcinii si mai ales acum ca alaptez sa ma dau cu Nurofen, nu de alta, dar cica substanta aia (ibuprofen, cred) trece in sange si in lapte. Eu am un genunchi care "scartaie" si foloseam inainte, dar de cand cu sarcina am rezistat eroic...

Sa ne spuneti si noua daca aflati!

pako spune:
Dupa multe luni de epilat cu lama de ras, asta seara m-am facut cu epilatorul.Nu va zic ce chinuri am indurat....imi simt picioarele ca 2 baloane.
P-asta n-o stiam cu lidocaina.
Felicia si Andreea

joanna spune:
Am mai spus si mai spun, ca e mai usor daca luati analgezice cu o jumatate de ora inainte.Orice stiti ca are efect atunci cind aveti dureri.
Sau daca durerile nu sunt asa de mari un pahar de vin rosu si o muzica ce va place.
Joanna

Kittie spune:
quote:
Originally posted by joanna
Am mai spus si mai spun, ca e mai usor daca luati analgezice cu o jumatate de ora inainte.Orice stiti ca are efect atunci cind aveti dureri.
Sau daca durerile nu sunt asa de mari un pahar de vin rosu si o muzica ce va place.
Joanna

Asta da solutie!! Ce n-as da pentru un paharel

iren spune:
Io mi-am epilat azi gambele, si degeaba am dat io inainte cu Perskindol, un gel in genul lu' Nurofen, ca tot doareee, ca naiba!
Da tot nu ma las, ceee, e durerea mai tare decit simtzu meu estetic si practic?- nu-i vorba, ca pt amindoua as putea utiliza cu succes lama, da creshte mai repede...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Cristinutza_ale spune:
incercati ,inainte de epilare ,sa va dati cu apa rece rece pe picioruse si dupa sa topi niste gheata...amorteste si nu mai simtiti atat de tare