Sal'tare
Am fost azi la ecograf si mi-am vazut embrionosu'...mic da' fortos(sunt in 6 saptamani).
Medicul mi-a prescris pregnyl 5000 UI, o injectie la 4 zile, pt. iminenta de avort. Mi s-a spus ca se da si gratis pt gravide.
A mai luat cineva asha ceva? Stiti farmacii in care se da gratuit?
Multam' anticipat
Lordra
Ca sa iei gratuit iti trebuie reteta de la medicul de familie, cu gratuitate pentru gravide.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Buna Lordra! Felicitari pentru sarcina! Si eu am avut acelasi tratament pana in saptamana 14 si totul a fost foarte bine. Injectiile nu le-am luat insa gratuit pentru ca medica mea de familie nu a vrut sa-mi dea reteta gratuita... cred ca depinde si de medic!!! Imi tot flutura prin fata regulamentele si deciziile si ordonantele privitoare la gratuitate... Cat despre farmacii acum cred ca e mai dificil, eu cand am intrebat insa la Sensiblu (asta inainte de schimbarea listelor cu compensatele si gratuitele) se dadeau si gratuit!
Curaj si sarcina usoara!
Ioana
si bblina 23+
Si eu abia acum termin tratamentul cu pregnyl . Am avut noroc ca l-am prins gratuit. Se pare ca pe noile liste nu mai este gratuit.. sau medicamentule gratuite se dau in limita unei sume.. nu stiu exact.. dar merita sa intrebi. Oricum, o cutie cu 3 injectii pregnyl costa 807 000. Este imens.
Aura
vai de capul meu...eu am de facut 12 fiole. Ma paste un mare faliment daca medicul de familie nu mi le da gratuit.
Nasoala treaba. Voi cum le-ati facut? Tot una la 4 zile?
Lordra