pregnyl

pregnyl | Autor: lordra

Link direct la acest mesaj

Sal'tare
Am fost azi la ecograf si mi-am vazut embrionosu'...mic da' fortos(sunt in 6 saptamani).
Medicul mi-a prescris pregnyl 5000 UI, o injectie la 4 zile, pt. iminenta de avort. Mi s-a spus ca se da si gratis pt gravide.
A mai luat cineva asha ceva? Stiti farmacii in care se da gratuit?

Multam' anticipat
Lordra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ca sa iei gratuit iti trebuie reteta de la medicul de familie, cu gratuitate pentru gravide.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna Lordra! Felicitari pentru sarcina! Si eu am avut acelasi tratament pana in saptamana 14 si totul a fost foarte bine. Injectiile nu le-am luat insa gratuit pentru ca medica mea de familie nu a vrut sa-mi dea reteta gratuita... cred ca depinde si de medic!!! Imi tot flutura prin fata regulamentele si deciziile si ordonantele privitoare la gratuitate... Cat despre farmacii acum cred ca e mai dificil, eu cand am intrebat insa la Sensiblu (asta inainte de schimbarea listelor cu compensatele si gratuitele) se dadeau si gratuit!
Curaj si sarcina usoara!

Ioana si bblina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Si eu abia acum termin tratamentul cu pregnyl . Am avut noroc ca l-am prins gratuit. Se pare ca pe noile liste nu mai este gratuit.. sau medicamentule gratuite se dau in limita unei sume.. nu stiu exact.. dar merita sa intrebi. Oricum, o cutie cu 3 injectii pregnyl costa 807 000. Este imens.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

vai de capul meu...eu am de facut 12 fiole. Ma paste un mare faliment daca medicul de familie nu mi le da gratuit.
Nasoala treaba. Voi cum le-ati facut? Tot una la 4 zile?

Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Exact.. una la 4 zile. Dor putin.... suportabil.. mai ales ca sunt si mici.
Aura

Mergi la inceput