Copilasi iunie-iulie 2003 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
gio spune:
buna fetele,
cornelia da, sunt la serviciu, de data asta nu te-ai inselat. aici e liniste deocamdata (si pace) sa vedem mai la vale...
elena, m-a distrat postul tau cu vecinii, am si eu specimene care au inchiriat garajul unei firme de termopane si in garaj la noi numai ferastraul si alte scule se aud...infernal..dar voi suna sa fac reclamatie undeva ca nu se mai poate!!!
dana, stai linistita ca nu ramai singura!!!!!!si al noi e mult de discutat (gandit) pe tema asta..si cum anul asta am facut 25 de ani (deci pana la 35 ar mai fi ceva-ceva....) nu bag mana in foc cand va fi bb2.
mai scriu, mai scriu....
la baby expo nu veniti? nu punem de o intalneala in tineretului sambata duminica???
pupici
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Cornelia spune:
Fetelor, sunt tare obosita. Azi noapte nu am avut somn pana pe la doua, iar la 3 s-a trezit Maria si nu a adormit pana la 5. Plus ca am fost plecate toata ziua. Maria saraca e rupta si doarme, iar eu nu m-am puttu abtine sa va scriu cateva randuri.
Crisa, drum bun! O sa fie totul bine si la intoarcere Tudor te va iubi si mai mult . Cred eu ca bb-ul meu o sa te astepte sa te intorci. Sa vedem.
Doinna, felicitari si sarcina usoara!
Nu pot sa cred cate mamici au sau il asteapta pe bb2. Si nu cred sa fie un caz special in grupul nostru de mamici. Oare Forumul are meritele lui ? Cred ca mamici ca Romana sunt o inspiratie si pt. noi , astea mai nehotarate.
Nu am citit cu atentie tot ce ati scris (ca harnicute ati mai fost), dar asa adormita cum sunt, am ras cu lacrimi citind "peripetiile" Elenei cu vecinii.
Va pupam
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Andra_ spune:
Mai ce de mamici Deci tendinta generala e de 2 per familie, asa ca Dana apuca-te cu incredere! In fiecare dimineata cind ii fac laptele (sau "la-ti-cu me") lui Luca ma gindesc sa te intreb daca ti-a inflorit corcodusul de la fereastra, ca al meu e asa frumos acum, e de fapt singura perioada din an cind e frumos...
Doinna- bravos, distractie placuta in Florida si o sarcina usoara!!!
Mai fetelor, sa va intreb si pe voi: stie careva un nutritionist, ca eu chiar vreau sa ma apuc de bb2 mai repede, dar intii chiar trebuie sa slabesc, si vreau sa o fac calumea si stiintific. Daca aveti ideea, daca ati fost voi sau cunoscuti, dati-mi si mie o informatie ca nu stiu de unde sa incep...
Acum faza zilei cu Luca (care by the way pleaca azi la Breaza cu toti 4 bunicii, asa ca la Baby expo simbata pot sa vin eu, eventual sa inchiriez un copil de undeva ): dimineata se alinta el cu mine in pat, si miriia cumva, iar eu il intreb:
"de ce mirii, ce esti tu, catel?"
"nuuu" raspunde el alintat
"dar ce esti daca nu esti catel?"
"pisoi"....
pup u,
Andra
aditzu spune:
Buna fetele,
Romana : pai in primul rand de ce nu te duci pe Decebal, mai sus de Sanodor, e o cofetarie acolo care face prajituri tareee bunee, ca vad ca in ultimele postari numai despre astea vorbesti , in privinta sarmalelor, incearca la
www.hailamasa.ro, e cu mancare traditionala romaneasca si sigur au sarmale. Nu pot sa zic ca le-am incercat, dar vezi si tu. Eu inca ii dau lapte praf Irinei, cerd ca mi-e lene sa fac trecerea, desi ar cam fi timpul, mananca Similac cam 400 ml/ zi.
Gio - drept sa-ti spun , la inceput eram convinsa ca o sa ma duc in Tineretului in week-end, dar am inteles ca progonoza nu e tocmai roza. Oricum eu cred ca o sa fug de la servici vineri ca vreau neaparat sa ajung la Casa Retro sa-i iau Irinei buburuza aia de cusut care ne-a aratat-o Bychi la intalnire. Acum ii place sa-si bage sireturile prin gaurile de la pantofi asa ca cred ca o sa-i placa.
Cum e la servici, ce credeai ca scapi de batut la cap .
Doina - bravo tie, felicitari . Aoleu 20 de ore de condus pana in Florida, mama, mama ce aventura.
Nu mai stiu cine intreba de cata apa beau copii, Iri bea cam 200 ml / zi apa sau ceai.
Am mai pus poze noi in albumul primavara cu Irina in Tineretului.
Pupici, Adi
http://photos.yahoo.com/irinuca03
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Andra_
In fiecare dimineata cind ii fac laptele (sau "la-ti-cu me") lui Luca ma gindesc sa te intreb daca ti-a inflorit corcodusul de la fereastra, ca al meu e asa frumos acum, e de fapt singura perioada din an cind e frumos...
Mda, norocoaso, la mine au venit aia de la ADP si au taiat jumatate din crengi . Ce-i drept, aproape ca intrau in casa, si loveau geamurile de la balcon, dar nu cred ca era cazul chiar sa il macelareasca asa. Asa ca nu mai am decat jumatate din corcodus si jumatate din miros...
Aditzu, unde au casa Retro in Bucuresti? Eu i-am prins numai la targurile de la Dalles.
Romana, eu ii dau lapte de vaca de la 1 an. La inceput i-am dat Dorna albastru, acum am trecut pe Fulga albastru, ca asta se gaseste la Billa. Nu l-am fiert niciodata si nu am avut probleme...
Elena, Magdone, rasu-plansu cu vecinii vostri. Eu nu as strica prajituri pe ei . Nu cred ca aveti ce sa le faceti, din pacate...
Apropo voi de dati lapte gras sau slab? Ca sunt zeci de discutii pe tema asta, mie pediatra mi-a zis sa ii dau slab...
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan
Adi spune:
Buna fetelor,
excelent postul ELENEI si excelenti "Harazitzii".
Felicitari ptr bb2 !!!!!!!
Spuneti-mi si mie va rog: cata carne mananca pe zi copii vostri. Soacra mea ma terorizeaza ca ii dau prea multa: 1 ciocanel de pui sau similar ficatel sau vita. E mult? Ai vostri cat mananca?
VA PUP
Adi spune:
Bem Milumil3.
Stie cineva de un lapte NIDO? Ce si cum?
Dar de la HUMANA ati vazut pe undeva Milchzuker(nu stiu daca se scrie asa)?
Maria are probleme mari cu constipatia. Voi cum combateti problema asta? In principiu mananca o masa cu legume sau ciorba dar la fructe nu prea se inghesuie tot timpul.
Pup
pojogam spune:
am deschis eu noul subiect partea 50.
e ok?!
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63" target="_blank">Copilasi iunie-iulie 2003(50)
Poze Flaviu