GELOZIA - sarea si piperul unei casnicii?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
multumesc ramonika,chiar asta incerc sa fac:sa ma apuc de regim,fara sare si piper.dar mintea asta...
mi-a placut la nebunie,nane: Gandeste-te ca ar proceda toata lumea la fel - am lua-o cu totii razna si ne-am taia intre noi de gelosi fara motiv.
Mai ,fetelor,parca incep sa ma vindec,chiar a inceput sa nu-mi mai pese ce face acum,cat nu este cu mine.Dar maine o sa fie oare la fel?
Ema
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
Originally posted by emma27
si daca nu,inseamna ca nu merita.sunt de acord.problema e cand imi dau seama ca o iubire este pe sfarsite,ca sa nu mai lupt pentru ea?
Ema
Te-ai gandit vreodata ca persoana cealalta poate fi stresata sau cu probleme pe la servici si din cauza asta apra ceea ce tu numesti "raceala". Poate ca omul e ganditor din cu totul alte motive care nu au nimic de a face cu tine sau cu vreo amanta imaginara? Si te-ai gandit ca o discutie serioasa pe tema asta ar putea sa-ti alunge "fabulatiile"?
HELLOOOOOO!!! Emmaaaa! Trezeste-te la realitate! Si nu te mai lasa influentata de toate idioteniile de emisiuni de la teveu!
Iar in ceea ce priveste intrebarea ta... cred ca vei STI CU SIGURANTA atunci cand relatia se va fi terminat! Pentru ca in acel moment nu va mai functiona nimic si nimeni nu va fi dispus sa lase de la el, nimeni nu va dori sa indrepte relatia, nimeni nu va face nici un efort.
Deocamdata din ceea ce citesc eu aici ai de a face numai cu imaginatia ta bolnava alimentata artificial de emisiuni cu IQ scazut.
![](icon_smile_wink.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
emma27 spune:
am avut si discutii pe tema asta.comunic tot timpul cu el,dar simplul raspuns ca nu are nimic,asa ste el in momentul acela,fara nici o legatura cu iubirea noastra,nu ma satisface.
am mania bolnava de a despica firul in patru.chestia cu tv,era o gluma.dar ma gandeam la cei din jur,cand vad femei fericite(chipurile) lanaga sotii lor,si-apoi il vad a doua zi pe el cu alta.ma gandesc ca si noi am putea fi la fel.si nu-mi place sa isi bata joc de mine.e chestie de respect.
ti-am spus ca am si momente de luciditate,cand de proasta ce sunt.pacat ca nu tine mult.......
Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
Mey, eu m-am referit la cu totul altceva si anume la a-i lasa omului libertatea de a alege .Nu inseamna ca trebuie acuma sa-l imparti cu altele...A lasa pe cineva sa decida in functie de liberul sau arbitru inseamna , dupa parerea mea [red]un gest de iubire[red] care nu are de-a face nicidecum cu indiferenta...pt ca atunci cand esti indiferent nu simti absolut nimik, te doare-n paispe ca el se duce cu altele, dar cand iubesti te intristeaza faptul ca nu tine la tine DAR il lasi liber sa aleaga, pt ca IL IUBESTI.Intelegi care e diferentza?Si asa cum spunea cineva mai sus cu cat ingradesti mai tare un om cu atata il pierzi mai repede...Iar a manifesta egoism si a fi constient de asta si a nu incerca sa te corectezi mi se pare ciudat..cum adica sa fie normal sa fii egoist??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
dar ma gandeam la cei din jur,cand vad femei fericite(chipurile) lanaga sotii lor,si-apoi il vad a doua zi pe el cu alta.ma gandesc ca si noi am putea fi la fel.si nu-mi place sa isi bata joc de mine.e chestie de respect.
Ema
Te-nteleg f bine, si mie mi-au trecut prostii d-astea prin cap, dar nu poti trai in stilul asta, banuindu-l non-stop pe cel de langa tine. Dupa parerea mea ai doua optiuni: TE VINDECI sau va DESPARTITI, pt ca asta nu e trai sa stai sa te chinui aiurea. Impune-ti sa nu te mai gandesti, tu nu faci parte din categoria femeilor inselate si GATA! Pana nu ai un motiv serios, nici sa nu-ti treaca prin cap asemenea idei.
Cum ar spune prietenul meu - asta e lipsa de ocupatie.
![](icon_smile_wink.gif)
Si subscriu la ceea ce spune kawaichan
Nananana
![](alcool.gif)
emma27 spune:
vreau sa spun ca niciodata nu am crezut in altruism.e instinctul de supravietuire de care incercam sa scapam,dar nu o sa reusim niciodata.cei din jur ma percep ca pe o persoana foarte marinimoasa si sufletista,dar noi facem totul cu unscop,pentru a ne proteja si a ne fi ma bine.de ex, o mama isi doreste totul pentru copilul ei,dar asta pentru ca e AL EI.ajuti un bolnav sau sarac,tocmai cu speranta ca atunci cand vei ajunge in situatia asta,altul sa faca la fel.la fel si cu gelozia,incerc sa ma feresc de dezamagiri.ideea e f simpla,poate m-am exprimat eu prea alambicat.imi cer scuze,dc nu m-am facut inteleasa.
Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
quote:
ajuti un bolnav sau sarac,tocmai cu speranta ca atunci cand vei ajunge in situatia asta,altul sa faca la fel.
Il poti ajuta pur si simplu.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
emma27 spune:
asta vrem sa credem,cristina_c,dar daca faci o introspectie,o sa descoperi si umbre.
kaiwachan,mai in gluma,mai in serios,il poti influenta in alegerea lui.
nane,adevarul ca si sotul meu spune la fel.dar,deh,minte de femeie....
Ema
danyelana spune:
Si eu fac parte din categoria persoanelor geloase dar imi dau seama ca nu e bine. A facut numai rau relatiei noastre astfel ca acum este intr-o faza din care nu stiu daca va mai scapa. Sper ca tu sa te vindeci pana nu e prea tarziu.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti