Leoaicele DC ! (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana spune:
Buna, buna.
Desi nu intru prea des pe forum din lipsa de timp, treceti-ma si pe mine pe lista ca mai scriu si eu din ani in pasti. Nascuta pe 5 august 1974, si am un baietel racusor de 3 ani. Au mai fost subiecte cu leoaice de-a lungul timpului dar nu au prea rezistat, vad ca acesta rezista! S-au pus leoaicele pe scris!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
iuliabr spune:
Vai ce ne-am inmultit!
Se cunoaste ca n-am mai intrat de foarte mult timp pe forumul DC ....
Fetelor, mai avem putin si intram in zodia noastra.
V-ati gandit ce cadouri va doriti?
korinna spune:
Eu am primit deja cadou de la mama mea o poseta bej..asortata cu pantofii mei.
De ziua mea nu vreau sa fac nimik,nici tort,nici nimik.E ziua mea libera .
Daca vreti sa vedeti poze si de la nunta mea care a avut lok anul trecut in septembrie..puteti vedea mai jos..la adresa..poze cu familionul.
Insa de ziua mea sper sa primesc cadouri..multe..putine...cate or fi!!!
Viovio spune:
May...ce de leoaice...
Parca suntem tot mai multe...
Poate unde vine anotimpul leoaicelor!
Eu,de ziua mea,nu-mi doresc decit sa-si aduca aminte cineva ca e ziua mea si sa imi dea un telefon,macar.
De obicei doar sotul si socrii isi aduc aminte (poate si pentru ca a doua zi este ziua soacra-mi)...si uneori parintii mei.
Dar mi-as dorii ca anul asta sa-si aduca aminte si nasii nostrii,si finii si viitorii fini si gramada de prieteni care ma suna doar cind au nevoie de ceva...
Dar poate ca sunt prea pretentioasa!
Noi sa fim sanatosi!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
Leditia spune:
Buna fetele.
Eu am primit deja cadoul,un epilator Braun..super misto.
Si poate mai primesc si-o scurta vacanta la mare,sapt.viitoare.
Pupici la fete si bun venit noilor leoaice.
Mey eu de primit cadouri,nu primesc decat de la sot..insa ai mei macar ma suna si-mi zic La multi ani!Restul la fel ca la vio..numai cand au nevoie..da'nu conteaza..sanatosi sa fim
Pupici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE
Sabina spune:
feteleeeeeeee, n-am intrat de-o suta de ani la noi aicia.
peste cateva zile incepe zodia noastra!!
Eu am avut un an super nasol, si profesional si personal, cu presoane dragi pe care le-am pierdut( sper ca ma vegheaza de-acolo) si cu frustrari multe si marunte.
ma bucur insa ca voua va mearga mai bine!
Pupici, ne mai vedem acuma!
daria, eu sunt in 1979.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
a...cadoru, eu primesc uneori de la ai mei, mama imi da anu asta bani, ca saraca ,cu moartea bunicii etc numa de cadou n-a avut timp, iar sor/mea imi ia tricouri.Cel mai nasol e sotu, care e antitalent, nu le nimereste nici mort
telefoane de le prieteni primesc si eu putine.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Leditia spune:
Sabina,ce dor imi era de tine..Nici pe chat nu te-am mai vazut.
Lasa ca noi nu te sunam,da-ti zicem aici la multi ani!
Fetelor eu luni plec la mare..yupiiii..deci de ziua mea voi fi la mare.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE
korinna spune:
fetelor..eu pe 4 august plec la mare.Mai este in perioada asta cineva la mare???
Eu sincer ..m-am gandit ce mi-as dori.I-am si zis sotului meu.sa luam cheia de la casa socrilor mei de la tara si sa plecam acolo singuri..fara copii.Sa fim doar noi 2.Off..greu de realizat insa.Cine imi tzine 2 copii pt 2 zile????Greu....Nu cred ca se poate realiza!!!
a...o chestie ..in fiecare an de ziua mea primesc numai gladiole.URASC GLADIOLELE!nu-mi plac!!!!
In rest..sa auzim de bine!!
Oana spune:
Korina, ce m-ai facut sa rad cu gladiolele, si io m-am gandit de multe ori ca in perioada asta iulie-august cand este ziua noastra a leoaicelor sunt numai gladiole pe piata si eu la fel primesc numai gladiole de ziua mea. Din punctul asta de vedere mi-ar fi placut sa ma nasc primavara ca sa primesc lalele, ca lalelele sunt florile mele preferate!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com