Leoaicele DC ! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony spune:

LA MULTI ANI MAMAGIULIEI!MULTUMESC PT PROMPTITUDINE!(SCUZE PT INTARZIEREA CU FELICITARILE)PUPICI ICI SI ICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mamagiuliei, ai sarbatorit?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mony, bine ai venit printre noi!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ma inscriu si eu: 3 august 1969.

Catalina+Andrei(2 ani si 1/2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

La multi ani la toate leoaicele!!! Mai eu tocmai ma gandeam ca multi din prietenii mei sunt plecati in concediu de ziua mea, asa ca anul asta ma gandeam sa ies la restaurant cu cei care raman prin Bucuresti. Si cand i-am pus pe lista...sunt fro 20 asa ca nu se renteaza iesire la restauramt. Voi da petrecere si abia astept sa vad ce cadouri imi fac!!!. Nici sotul meu (viitor, ma rog) nu prea le nimerste cu cadourile dar mai nou am inceput sa ii sugerez ca m-ar incanta foate tare o bratara cu pietre semipretiose, sau un colier, decat un ...stepper de exemplu cum mi-a dat intr-un an.
Si mai e o chestie mai: Vreau sa primesc cadouri EXACT cand e ziua mea nu cu o zi sau doua inainte sau dupa. Vreau sa primesc cadoul impachetat frumos si sa ma bucur ca un copil cand il descopar. Urasc sa merg in magazin sa mi se cumpere cadoul, pe principiul "sa aleg eu ce imi place".
multa sanatate, fericire, multi bani, sa fiti iubite leoaicelor!!!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah good morning si la leoaicele mele preferate

Sper ca cin`nu semneaza condica e in vacanta si se balaceste in vreun ocean

Floricika - iti doresc sa primesti cadourile dorite, petrecre mijto` si sa pui poze !

Io nu prea am petrecut, la noi petrecerea va fi de ziua junioarei pe care abia o astept !!!

Am intregit lista leoaicelor, daca ceva am gresit sariti cu tupeu

o zi insorita va doresc !!!

Cine`i la lucru spor la lucru, cin`se destrabaleaza prin vacanta distractie muuulta !!! Sarbatoritelo cadouri peste cadouri !

Apropos cadouri, la mine exista 3 variante care nu dau gres: o carte, parfumuri preferate (am lista la cerere) sau vreo bijuterie ... si mai nou un ghiveci cu flori, da` cu flori, nu cu frunze

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Si mie imi place sa primesc cadouri exact de ziua mea si nu mai devreme.
Cadourile trebuie sa fie cat mai deosebita. Ma intereseaza in special cadoul de la sotul meu, iar florile nu pot lipsi.
Vreau flori, cat mai multe flori.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna seara leoaicelor.Am intrat si eu putin si voiam sa va salut.
Sa fiti sanatoase si sa auzim de bine.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Cu intirziere,doresc si eu numai bine si tot ce e mai bun pentru leoaicele care si-au sarbatorit ziua de nastere saptamina trecuta.

Si pentru azi La multi ani,Cafeluta!
Leoaice dregi,sa nu va ramina dorinta neimplinita si zi de care sa nu va fi bucurat in viata.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna suratelor.
Intru sa urez si eu "La multi ani!" tuturor, si celor care au avut ziua saptamana trecuta si celor care o vor avea in saptamanile urmatoare. Sa traim si sa inflorim! Sa va petreceti zilele exact asa cum va doriti!
Si mie imi place sa imi sarbatoresc ziua exact in ziua in care m-am nascut, nu mai devreme si nici mai tarziu. N-ar mai avea nici un farmec. Si imi place sa primesc cadouri, mai ales in copilarie eram innebunita dupa faza asta cu cadourile, acum m-am mai maturizat si mi-a mai trecut, dar atunci imi amintesc ca treceam prin adevarate tragedii daca nu primeam cadouri sau daca cineva uita de ziua mea.. Si voi sunteti la fel?
Pupici,

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput