Mamici de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
acusor spune:
Buna fetelor!
Vad ca nu sunt singura cu dureri de sold. Si pe mine ma doare fesa stanga si coboara durerea pe picior. Chiar nu e nici o explicatie la fenomenul asta? Ma gandesc ca de la statul pe scaun la servici. Habar n-am. In plus de vreo 2 zile ma doare si burta in partea dreapta ca si cum as fi mancat ceva gen fasole. Au inceput si ligamentele sa ma doara mai tare. Ma gandesc ca din saptamana 20 incepe burta sa creasca vertiginos.
Voi, burtici de iulie, ce explicatie imi puteti da? Voi sunteti deja avansate.
Si m-a apucat si o depresie si un chef de nimic.
acusor 20 sapt fix
Ioana Co. spune:
Fetelor am o durere groaznica de spate ....de fiecare data cand ma ridic de pe scaun imi vine sa urlu...cred ca si datorita kg in plus ramase de la prima sarcina cat si datorita largirii bazinului acum....stie careva dintre voi un remediu naturist??? Imi spunea dr. mea ca ar trebui sa fiu masata(ceea ce sunt...nu chiar seara de seara...), dar degeaba...nici o remediere.
Pupici,
Ioana & Co.
Dary (12.02.04) & bb mic(a) din burtica 27s
ZenaO spune:
Va pierdusem!
Voi chiar va apucati sa le luati puilor patuturi, carucioare si alte asemenea? Eu sunt superstitioasa rau, si sotul meu mai rau decat mine, asa ca nu o sa-i iau decat la inceputul lui august cele necesare pentru spital. Facem un fond pt. bebe si ma gandeam ca dupa ce-l aduc acasa o sa-i iau de toate. Pt. inceput il pun pe bunicu sa dea jos din pod patutul de cand eram eu bebe - alb, din lemn pictat cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici.
Zina
Katink spune:
Gata controlul!!!
Dar mai intai sa va zic ca eu nu va inteleg grija asta cu laptele
Pai nu aveti cum sa aveti lapte cat sunteti inasarcinate
Ce curge din san este cu totul si cu totul altceva, nu mai stiu exact cum se numeste - sa nu scriu vreo aberatie - dar e un lichid albicios fara miros, care curge din san si e pregatitor laptelui, dar ini nici un caz nu e lapte.
Laptele incepe sa curga abia dupa ce nasteti....
Eu asa stiu si daca cineva stie exact cum se numeste chiar rog sa scrie.
Numai bine si revin cu mesaj de la control,
Katink cu dulcineea mea 22sapt. + 6zile
Nannina spune:
Salut burtici ? Acum am ajuns acasa si hopa la voi ! Ma lupt inca cu greturile de dimineata si desi mi-e un dor de cafea numai cand ii simt mirosul am ajuns la baie ! Am inteles ca pe la 5 luni dispare greata si eu numar saptamanile de pe acum . Nu va spun de dureri de spate si multe alte "placeri" , dar cand stii ca peste putin timp o sa ai in brate minunea , zau ca se merita !
Voi aveti ameteli ca eu de vreo saptamana , in special cand ma ridic din pat , simt cum pleaca casa cu mine uff ?!
Mai stau un picut pe forum si apoi nani ca bambina e somnorici ! Va pupic pe toate si o zi cat mai fericita !
PS.
quote:
Ce curge din san este cu totul si cu totul altceva, nu mai stiu exact cum se numeste - sa nu scriu vreo aberatie - dar e un lichid albicios fara miros, care curge din san si e pregatitor laptelui, dar ini nici un caz nu e lapte.
Din cate stiu eu se numeste colostru si eu deja am ( a fost unul din primele mele semne ca sant mamica )
Sorina mamica-burtica si bambino 18 sapt.
Katink spune:
Asaaa,
la control normal proba de urina care e ok, tensiunea cam mica 10 cu 6, fata de 12 cu 7 cat am avut mereu - dar nu mi-a zis nimica dr., am luat 2kg fata de luna trecuta si hemoglobina 12.8 (deci nu e nevoie sa iau fier).
Nu ne-a facut eco, in schimb mi-a masurat colul si l-a vizualizat cu sonda aia de se vede la eco intern si asa am vazut putin din spatele mandrei mele si o manuta si cum se misca asa incetisor.
Colul e bine, nu e deschis si data viitoare vom face un eco sa o vedem pe puiutza mai mult.
Apoi m-a trimis la asistenta care m-a pus la un aparat de ascultata inimioara, care inregistra acolo pe o hartie timp de 20 minute un grafic... din pacate inima nu am auzit-o ca nu era cu sonor... sau nu i-o fi dat drumul . La sfarsit s-a uitat si dr. pe graficul respectiv si a zis ca totul e perfect
Urmatorul control peste 4 saptamani, pe 3 mai, tot asa dimineata si atunci o sa imi mai faca eco, iar asculta inima si imi va lua sange ca sa vada nivelul zaharului (daca am inteles eu bine)
Sper ca si celalalte sa fie la fel de multumite de controlul de astazi si le astept cu vesti bune.
Pupici,
Katink cu dulcineea mea 22sapt. + 6zile
nique15 spune:
Katink, este vorba despre colostru!
Cine stie mai multe despre stimularea lactatiei nu ne impartaseste si noua experienta?
Ioana si bblina 23+
Nannina spune:
Iar apare Nemoderat ! Inseamna ca nu sant binevenita si ar cam fi cazul sa plec ! Mai incerc de cateva ori si daca Nu si tot Nemoderat , asta e ! Dragoste cu sila nu se poate !
Sorina mamica-burtica si bambino 18 sapt.
KULTA spune:
Din fericire, dupa ce mi-a venit laptele, eu am fost laptoasa, n-am avut nevoie de stimulare, insa beam multe lichide, in special apa. Cind faceam dusuri fierbinti, curgea lapticul ca de la robinet.
Cica sunt ceva ceaiuri cu care se poate stimula lactatia.
A, mai e ceva ce faceam, ma mulgeam pentru a mari cantitatea de lapte.
Katink, ma bucur ca toate sunt bune si tu esti bine. Curios este faptul ca mie mi-au dat sa iau Fe si la prima sarcina si la a doua incepind cu luna a patra si pina la sfirsit.
K20+2
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
laura-s spune:
Burtici, ala care curge acum se numeste colostru si el vine inintea laptelui, dar laptele nu are cum sa vina pana in momentul nasterii cel mai repede; venirea laptelui e declansate da ceva hormon care se elimina in momentul nasterii. Eu asa stiu........
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc