Mamici de iulie-august 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Monica are perfecta dreptate cu medicamentele pentru contractii.
Utrogestanul se da pentru "fixarea sarcinii" in bune conditii atunci cand se considera ca este un deficit de progesteron.
Si mie de exemplu mi l-a redus la 2 pastile pe zi dar mi-a spus sa-l iau in continuare...desi am auzit unele pareri ca dupa dezvoltarea placentei in totalitate (sapatamana 24) ar fi inutil sa-l mai iei.
Fiecare doctor stie ce e mai bine pentru fiecare dintre noi.
Nu stiu insa daca insuficienta progesteronului are legatura cu contractiile...poate ne lamureste cineva care stie mai bine.
Multa sanatate tuturor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce frumos ca o sa va intalniti, tare as vrea si eu.

Giana eu chiar nu cred ca bebe se misca pentru ca il deranjeaza ceva numai daca nu cumva stai pe burta.El se misca oricum pentru ca asa trebuie, daca nu se misca in 24 ore atunci sa te ingrijorezi altfel bucura-te de toate miscarile lui.
Eu sunt extaziata cand il vad si simt cum se misca, cum am spus imi face burta toata colturi

Adriana si Aidan 27sapt+3zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Si eu sunt mai mult decat fericita cand il simt.E nemaipomenit!!!Dar nu mai stiu cine spunea ca bb-ul mai si avertizeaza ca ceva nu-i place.Dar nu am inteles cum...Credeam ca ma atentioneaza cumva si eu nu-mi dau seama si il chinui pe puiut...
Dar am inteles.Cred ca atunci cand ceva nu-i va conveni se va manifesta mai diferit.Nu vreau sa sufere din cauza mea.Eu una nu stau deloc.Toata ziua merg.Nu suport statul in casa.Si asta de cand sunt.Cred ca si ca sa treaca timpul mai repede...Dar nu vreau sa-l chinui...

Multumesc pentru raspuns

Giana 20+

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Giana, pentru morfologica m-a chemat la spital, tu intreaba-l cum poti face morfologica si cand este nevoie s-o faci...

Delia, Monica, eu am lipsa la apel... un ovar... si placenta nu s-a ridicat, este laterala usor joasa... nu stiu daca utrogestanul ajuta in cazul contractiilor, dar stiu ca in nici un caz contractiile nu ajuta la ridicarea placentei... deci o ajutam sa se ridice cu utrogestan si NoSpa pentru calmarea contractiilor. El ma cheama la fiecare 2 sapt. la control sa vada cum stam... Sa vedem nu pot sa ma pronunt, astea sunt supozitiile mele, eu nu comentez deciziile lui, in schimb urmez cu strictete toate sfaturile lui.

Delia, de ce sa ma supar mama??? Vin cand vreti voi, la ce ora si oriunde vreti...

Va pup,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Katink, mersic de info. Urmatorul meu control e la 29 de sapt. Sa vedem atunci ce-mi zice/face. Pana atunci, m-au trimis la testul ala de diabet la 27 de sapt.

Giana si eu m-am intrebat cand ii place si cand nu-i place ceva. De exemplu cand cant/bat la toba zici ca danseaza sau ca ma acompaniaza. De unde stiu daca-i place sau nu? haha!! eu presupun ca-i place. Daca ma asez intr-o pozitie noaptea si il presez ma loveste in partea aia. Asta deduc ca nu-i place. Cand mananac mere e mare agitatie in burtik. Eu am dedus ca-i de veselie. ha! probabil o sa vad dupa ce iese daca ii plac merele sau nu.

va pup si intalnire placuta in weekend!
, 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monicutz, eu nu cred ca daca il presezi se misca ca nu ii place.El se misca oricum si nu poti sa sti daca o face de bine sau de rau.Si oricum el ii presat tot timpul daca te gandesti ce loc mic are sa se miste.Eu sincer nu ma gandesc la asta, doar am grija sa nu ma lovesc la burtica ca asta l-ar rani cu siguranta.

Adriana si Aidan 27sapt+3zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Irina: pentru toate fetele care vor si sambata sa ne vedem dupa targ, putem fixa o ora.
Sa mai vedem si maine, poimaine daca se mai inscrie cineva...
Va pupacesc si abia astept sa va cunosc!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele eu zic ca e mai bine sa ne veddem intr-un loc..bar restaurant ,terasa cu scaune moi..sa bem ceva...ca..de ex eu prin parc nu cred ca pot sta mult

AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Noi n-am intrat cu vesti de la control din lipsa de net, dar recuperam.

Daria e bine sanatoasa, e mai mare cu 2 zile decat varsta ei reala si are 440 gr +,- 60 gr. Isi rontzaia o manautza ca mamica ei nu mancase decat 3 biscuiti pana la ora 10 dimineatza si-i era foame copilului normal!
Avea esarfa de cordon si sta picior peste picior de ne-a zis Iosup ca parca e la bar fata.....ii mai trebuia tigara si cafeaua...cochetzica mamii!

Mami nu-i cuminte (contractii si intzepaturi de burtica) asa ca azi a stresat un pat si pe tati si pe bebe care a tzopait toata ziua, am si bazait nitzel ca bebe e mica si ca ar fi frumos din partea ei sa stea in burtica macar pana la 28 de saptamani............ehhh stresuri de gravida!

Apropo de col la mine ieri era de 30 mm, iar acum 2 luni era de 40 mm.

Si Anis, VREM SI NOI LA INTALNIREEE!
AM ZIS CA VREM DAR NU NE-AI TRECUT PE LISTUTZA!

Pupici

Irda
21+3 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Sugestia Andreei cu parcul atunci ramane sau nu?
Cine cunoaste bine parcul Tineretului, avem terase sau mai bine si un bar in apropiere in caz ca se raceste vremea... sper sa nu fie cazul.
Astept sa vad ce spun si celelate fete...ca nici eu nu pot sta mult in picioare.

Delia si Codrin

Mergi la inceput