Donare haine adolescenti. Unde?

Donare haine adolescenti. Unde? | Autor: tzuc

Link direct la acest mesaj

Fetelor ajutati-ma cu o informatie. O prietena are de donat niste haine pentru adolescenti (fete). Cunoasteti un camin in Bucuresti unde pot fi donate aceste haine sau un punct de colectare pentru oameni care au nevoie de aceste lucruri?

Multumesc antipiciat pentru orice informatie.

Va tzuc.

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

poti sa-mi spui te rog pt ce varsta sunt? si masurile? As vrea cate ceva pt Adina, mamica de 17 ani cu bebe Cristian de la Ajutor Umanitar.

multumesc,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Draga Freia,

Cum arata Adina? Mi-a adus un coleg ceva haine de la sotia lui si o parte dintre ele cred ca sunt mici pentru Felicia. Sunt mai mult genul de haine de pustoiaca si ma gindeam ca daca Adina este slabuta i-ar putea veni ei.

Mergi la inceput

are cam 1.70 si vreo 50 de kg. Daca aveti si ceva de incaltzat nu refuzam.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Freia excelent..sigur ca se poate pentru Adina..se pare ca masurile sunt cele care trebuie.

Te contactez cand am pachetul gata, cel mai probabil maine si stabilim cum ne vedem.
Din pacate incaltaminte nu este..dar sunt haine bune, de iarna si de vara.
va pup.
Tzuc

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Freia, da-mi un PM cu nr de tel. sa stabilim cum ne intalnim. Am pachetul cu haine pentru Adina.

Astept un semn de la tine.

tzuc

Mergi la inceput

am luat haine de la madis si de la tzuc. Maine merg si duc la Adina. Ce nu ii place sau e mare sau nu are trebuintza iau inapoi si daca mai exista cereri dam mai departe.

multumim,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pandi spune:

Am si eu ceva haine de dat cam pentru 17-18 ani...
Cum facem sa le transmit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anette123 spune:

Si eu voi face saptamana asta (daca da D-zeu si nu apare altceva intre timp) curat prin haine si pantofi. Hainutze as vrea sa-i dau Feliciei (o sa iau legatura cu Mihaela direct), dar mai am si unele gen pustoaica, care nu prea cred ca s-ar potrivi Feliciei. De asemenea, pantofii mei (care sunt absolut toti cu toc destul de inalt sau excesiv de inalt) nu ii sunt de folos Feliciei. As putea sa-i donez altcuiva? Masurile mele sunt 1,60//50Kg//36-37 la pantofi.
Puteti sa-mi spuneti catre cine sa mai directionez din ele?

Ah, si pentru prima oara as vrea sa va cer sfatul: pana acum orice luam din dulap intorceam pe toate partile sa vad in ce stare sunt. De multe ori cand vad ca un pulover e scamosat sau are o pata sau o agatatura care nu mai iese, am tendinta sa-l arunc si sa nu-l donez.... va rog mult ajutati-ma sa-mi dau seama ce se poate dona si ce nu, pentru ca de multe ori ma gandesc de o mie de ori daca nu voi jigni pe cel caruia i le dau prin aspectul hainelor. (o captuseala desirata la o fusta, de exemplu....eu o port, pentru ca nu se vede pe dedesubt....dar cand ma uit la ea pe dedesubt mi se pare deplorabila starea ei si imi vine sa nu o dau ca sa nu jignesc..). La fel si cu pantofii care au pielea julita pe ei, sau flecul tocit rau...

Ma puteti ajuta sa-mi creez o imagine corecta despre ce se poate si ce nu se poate dona? Multumesc mult!

Anette

Mergi la inceput

parerea mea personala la ce fel de haine donam: pantofii in interior sa nu fie mancati, si piela la exterior sa nu fie rupta. alt semn al trecerii vremii peste ei se poate repare : un flec, un toc, o talpa.

la haine: jupa de sub fusta se da la un croitor un tiv nou si gata, e noua. pulover cu pete se poate purta si pe sub haina, pete mai facem toti pe haine, nu o sa arunc un pulover doar pt o pata. parerea mea. n

personal nu am dat tricouri roase la gat, le-am facut carpa de praf sau le-am pus intr-o punga langa ghena. au disparut in 30 de minute de acolo.

Freia si Alexa

Mergi la inceput