moldoveni din toate colturile (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by adirys21
Vai Ramonika,doamna Anica Marcu a fost profesoara mea de limba romana si ii sunt recunoscatoare pt ca datorita dumneaei am invatat limba romana si mai ales gramatica.Cand mi-a fost profesoara a predat la sc.gen.1 ,acum nu stiu unde e.Daca mai vb cu doamna profesoara te rog salut-o din partea mea.
adirys21
Profesoara Anica Marcu e prietena cu mama mea, sunt din acelasi sat, Balcani, poate ai auzit de el. nu stiu cum e ca profa, ca eu is din Iasi, nu am avut-o ca profa.
i-as transmite salutari din partea ta, dar nu stiu cum te cheama. sper sa isi mai aminteasca de tine. la cati elevi are...
oricum, daca te-ai remarcat, poate te stie.
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
deliak spune:
Veve,trece-ma si pe mine pe lista. Eu mi-s nascuta la Piatra Neamt,sotul meu la Comanesti,nasii nostri de cununie sunt din Comanesti,asa ca cunosc bine zona pe-acolo
Pupici la moldovenii mei frumosi
shian spune:
Ramonika,din pacate nu am fost niciodata in Iasi,nu stiu nici ce este nou,nici ce este vechi,dar m-as bucura daca mi-ai face o descriere.Intentionez sa vin in tara in luna iunie si sunt hotarata sa fac un tur al Moldovei,asta incluzand si Iasiul.
Cum spuneai si tu,Comanestiul nu este cine stie ce(ar fi trebuit sa folosesc trecutul,poate ca s-a mai schimbat intre timp),dar mi-l amintesc cu drag.
Asaul...,imi amintesc padurea si mocanita urnindu-si vagoanele,derdelusul,poznele si bataile cu baietii...!
Moinestiul nici mie nu mi-a placut...
Adirys21,chiar daca-ti voi trimite o poza,tot nu cred ca ne cunoastem.Tragand cu ochiul la profilul tau,am inteles ca esti studenta,iar daca 21 este varsta ta,atunci este si mai imposibil.Eu am terminat liceul in Comanesti in 1993,dupa care am plecat din Moldova,iar scoala generala am facut-o la Asau(tu ai terminat la nr.1 in Comanesti,mult mai tarziu)asa ca nu stiu ce sa spun...
Anca & Shion
adirys21 spune:
Buna fetelor
Ramonika daca iei legatura cu d-na. prof.Marcu sa-i transmiti te rog toate urarile de bine si sanatate din partea mea ,adik eleva Nita Irina si am avut-o ca diriginta pe d-na.prof. Popa Mioara(isorie si geografie).Daca nu-si mai aduce aminte sa-i mai spui ca am fost in clasa cu Iuliana Dobrin si cu Gabi Ilie.Daca iei legatura te rog sa-mi spui daca si-a amintit sau nu.
Shian,nu-i nimic stai linistita ma gandeam ca poate cine stie,dar daca tu zici ca ai terminat cu multi ani inaintea mea inseamna ca e imposibil.Oricum ma bucur tare ca am gasite pe forum pe cineva din Comanesti.
Despre oras ce sa zic,e din ce in ce mai rau,nu mai ai nici un viitor acolo,toate se inchid incet incet,si ultima mina care mai mergea se inchide acus.Saracii oameni oare cum or sa se descurce?in schimb cei care au bani au investit si au facut cateva localuri mai de doamne ajuta,dar acolo numai copii care nu au implinit nici macar 12-13 ani.Ceva educativ.....nimic,s-a inchis si clubul ala din Zavoi unde se dadeau filme odata.
Hai ca v-am lasat acum,poate va mai povestesc alta data ca acu nu prea am timp.Apropo,maine plec la Comanesti.
V-am pupat.
adirys21
liviujuristul spune:
MESAJ DE ALERTA MAXIMA:
Nu va suparati pe mine ,dar cred ca cineva de pe acest forum sau cei de la RDS unde sunt abonat la internet imi pun "bete in roate".De ce scriu acest mesaj?pentru-ca nu mai reusesc sa intru pe subiectele :
"prieteni dintotdeauna" si "discutii romani despre romani" probabil ca istoria Romaniei nu ii este pe plac cuiva.Probabil am suparat pe cineva si atunci imi este restrictionat accesul la aceste subiecte...DE CE...?Doamna VEVE, MOderator<VREAU un raspuns...nu am facut decat sa scriu cate ceva despre Istoria Romaniei ! pe cine deranjeaza ??? de ce nu pot sa accesez ???imi apare fraza magica "accesul interzis pe acest subiect",astept un un raspuns...
liviujuristul spune:
va rog sa imi confirmati printr-un mesaj daca mesajele mele apar.eu nu pot .imi apare "accesul in interzis".daca ESTE asa aTUNCI O SA PARASESC FORUMUYL. ASTA E,DACA NU MA VRETI...
liviujuristul spune:
In sfarsit ,cat de cat s-a reglementat situatia.
Dar sa lasam supararile .
Sa va spun de pe acum "Paste fericit" si "Hristos a Inviat".
Va doresc numai bine.
"Dupa moartea pe cruce si punerea trupului Sau in mormant,Domnul nostru Iisus Hristos S-a coborat cu sufletul la iad si,sfaramandu-i incuietorile,a biruit moartea si a eliberat pe Adam si Eva,impreuna cu totii dreptii Vechiului Testament".
"Nu va inspaimantati!Cautati pe Isus Nazariteanul cel rastignit?A inviat!"
"Adevarat a inviat!".
Va doresc toate cele bune.
liviujuristul spune:
Mai fratilor pe unde mai sunteti?Ce mai faceti?vad ca de la Pasti incoace nu mai scrieti.Ce s-a intamplat moldovenii mei?
Hai ca se apropie sarbatorile de iarna,macar acum sa mai spunem ceva.
Va invit la discutii.
Ce mai este prin lumea larga, oameni buni?