Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
heron spune:
Buna fetelor,
Multumim pt. urari tuturor fetelor care nu ne-au uitat pe mine si pe Adisor si va dorim si noi numai bine.
Eu sunt tot in criza de timp. De abia daca apuc sa mai citesc cite ceva din cind in cind.
Nu prea am timp sa scriu nici acum fiindca este tirziu si sunt prea obosita, dar noi suntem bine.
Va pup,
Liliana, Marcus (9 ani) si Adrian (11 luni)
Irinel spune:
Buna fetele! Ufffffff, mi-e tare dor de voi dar de 2 zile nici sa citesc n-am reusit. Acum am citit capitolul asta dar ultimele pagini din precedentul le-am ratat. Nu stiu cat ma lasa Danut...
Alus, la primul tau mesaj am crezut ca n-am inteles bine, nu mi-a venit sa cred. Ma gadeam ca ai pierdut o sarcina (nu ca asta ar fi usor, Doamne fereste!!!). Dumnezeu ti-a alinat acum pierderea suferita, dar ce cosmar ai trait. Sa ii odihneasca Dumnezeu sufletelul nevinovat!
Ufff, trebuie sa fug, de dimineata incerc sa scriu mesajul , 7 seara si tot nu il termin, sper sa revin macar cand se culca Danut deseara.
Pupici la toate, mereu ma gandesc la voi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
Irinel spune:
Tocmai ce mi-a sters fi-miu un mesaj...
Madisor condoleante sincere pentru pierderea mamei voastre. Multi pupici.
Irinusha ce frumos va plimbati voi... Eu la intrebarea despre apetitul sexual nu pot sa raspund ca nu vreau sa plangi de invidie ...
Acu ca sa spun pe-a dreapta, poti sa fii impacata ca a murit si capra vecinului, nici eu nu ma innebunesc dupa sot in unele privinte inca. Da trebuie sa mai treaca ceva timp probabil...
Carmen sa iti traiasca scumpetea cu ochisori albastri! Fiu-meu are vreo 13 kg, ma intrebai intr-un mesaj mai de mult. Justin cat mai are?
Grate, eu i-am redus treptat numarul meselor la san. Cele de ziua i le-am inlocuit cu formula la biberon, cele de noapte le-am suprimat total (plimbandu-le in brate pana adoarme, nu e o idee prea buna, da alta nu mi-a venit). Pana ieri mai sugea seara la culcare si dimineata la 6. De ieri nu i-am mai dat deloc san da inca ma pompez ca vad ca mai am vreo 70 ml de laptic si trebuie sa se reduca treptat cantitatea, chiar sunt curioasa cum o sa fac sa nu mai vina nici o picatura. Da si eu zic sa il lasi pe Patrick pana isi revine, sa fie sanatos tun cand il intarci. Bafta multa si pupici dulci.
Bertha prin ce ai trecut si tu cu Darius. Ma bucur ca e bine acum. Pupici la scumpicelul tau.
Diana felicitari pentru dintuc, noi inca ne mai uitam lung.
VA las acum ca ma maraie, nu mai pot face nimic pe langa el.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
vanessa ionescu spune:
am si eu vreo 10 minute si am zis sa mai si scriu cate ceva ca de citit va citesc tot timpul dar n apuc sa postez nimic.
Madisor, nu am avut putere pana acum sa-ti spun nimic. Acum, mi-am luat inima in dinti si iti spun doar ca m-am tot gandit la tine, eu fiind intr-un fel pe urmele tale la acest subiect, intr-o cumplita asteptare.
Alus, nu am mai avut cuvinte. Toate necazurile noastre sunt minore pe langa ale tale E cel mai cumplit lucru care i se poate intampla unui om. Pierderea parintilor si a celor dragi de langa noi e dureroasa dar, pana la un punct fireasca. Dar pierderea unui copil e de neconceput.
si acum, sa trecem si la lucruri mai vesele.
noi suntem bine, Andutu a fost in vacanta si de aia chiar nu am mai avut timp de nimic. nu am fost pe nicaieri, v-am povestit eu de ce la vremea respectiva (gripa-tati, vreme rea).
Lui Cata i-am luat tarc si e foarte incantat. Face niste ture prin el de nu are treaba. Azi vine si nenea dr sa il vada la controlul lunar.
De cateva zile a inceput si el sa zica mama. Cred ca era ultimul de pe aici care nu zicea mama. Dar nu zice decat cand e suparat sau cand vrea sa-l iau din tarc. In rest, e bine, cred ca are peste 14 kg, il chinuie niste dinti de jos care nu mai vor sa iasa. Are deja 6 dar de 3 luni nu a mia iesit nimic. A avut o explozie intre 5-7 luni si dupa aia a s-a oprit.
am vrea si noi sa venim la baby expo dar e cam departe si cred ca o sa fie nebunie. mai vedem.
cam atat despre noi. va pup si chiar daca nu scriu, eu va citesc zilnic, dar uneori nici nu stiu ce sa scriu.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
acris spune:
Dragele mele, aprindeti o lumanare in memoria Papei:
http://pope-john-paul-ii.memory-of.com/Candles.aspx
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
mephala30 spune:
La multi ani! sarbatoritilor de zilele astea.
Irinel, sa-ti traiasca voinicul de 13 kile. Iustin e mai slab cu un kg. Are 12 kg.
Ei, sanatosi sa fie!
Vanessa, nu ma pot abtine: Catalin are peste 14 kg? Waw!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Ei mamici dragi,
Tot citesc: 12, 13, 14 kg... Felicitari. Rebecutza are numai 8,5kg. Dar nu mi se pare slaba...
Nu am mai intrat pe forum de mult timp... Nici nu v-am mai citit. Noi suntem bine. Bubu are acum doi dinti, saptamana trecuta a avut febra:(. Merge singura. Danseaza. Chestii d'astea. Este intr-o continua miscare.
Ne facem planuri pentru petrecerea de 1 an. Nu stim ce jucarii sa ii luam. Si ne bucuram de caldura....
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Si, ca tot veni vorba de caldura, ce-ar fi sa ne vedem? Sa ne cunoastem?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alus spune:
La Multi Ani-Isabella
la Multi ani-Alexandra
La Multi ani-Darius
Juliana C.-Este o zi in an
Cand supararile se ascund
Deci cu ocazia acestei zile
Asculta ce-ti urez eu:
Multa sanatate si fericire,
Noroc in viata si in dragoste,
Puterea celor mai frumoase sentimente
Si implinirea tuturor dorintelor.
Dana- Julia inca nu merge, dar sertarele sunt deja in miscare si face ordine in ele. Nici nu ma gandesc ce va fi cand va inceape sa mearga.
Vanessa-Si Julia spune mama cand nu-i pasa cate ceva,mai ales cand face ceva ce nu-i este voie si eu ii zic NUNU, face o fata de mila si spune MAMA.
Ieri am avut un mic accident, m-am culcat cu ea in patul nostru,eu am atipit, la un moment dat aut un bum, ma uita iar Julia a disparut de langa mine. Ea statea in fundulet si se uita in sus sa vada daca eu sunt. Cand am luato in brate ea a inceput sa vorbeasca in limba ei parca ar vrea sa-mi povesteaca ce sa intamplat,cum a ajuns acolo jos, dupa ce a terminat povestea a adormit. Astazi am adormito in carucior pe balcon, dupa ce s-a trezit sotul a luaro din carucior mia aduso si a lut caruciorul sa il duca la locul lui, doamne sa o fi vazut ce concert a dat de parca cineva o batea. Cum a putut tata sa-i duca cine stie unde mercedesul.
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Carmenbr spune:
Sper sa nu ma certe nimeni, dar vreau sa postez si eu pt bebele meu, Eric-Alexander care s-a nascut pe 15 iunie 2004 la 2:32 pm, scor apgar 9, 2,730 kg. A fost un bebe mic, dar acum la 9,5 luni are 10 kg si ne mananca urechiusele.
Acum suntem in perioada in care asteptam dintisorii (avem 2 iesiti cand aveam 7,5 luni si de atunci nimic)si asteptam sa nu se mai scoale noaptea sa manance. El se scoala 1 data pe noapte sa bea laptic. Am incercat o data sa-l pacalesc cu ceai, dar am reusit sa scol pe toti cei din casa si pe vecini si a trebuit intr-un final sa-i dau sa manance.
La voi cum a fost, s-a intamplat de la sine sau ati folosit anumite metode? si la ce varsta?
Carmen si Ericutz, gemanas-iepuras