AFP mai mare

AFP mai mare | Autor: nicole74

Link direct la acest mesaj

Mi-am facut triplu test si AFP a iesit putin mai mare decat normal. A mai patit cineva asa? La eco totul pare OK, pliul nucal e OK. Unii zic ca nu are nici o relevanta, dar altii m-au am speriat.
Multumesc

Nicole 18 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Pai ce valoare ti-a iesit? Nu ti-au dat si un interval de valori normale pentru saptamana respectiva de sarcina ?

29 sapt. + 4 zile

Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Valoarea mea e 65,5. Intervalul pentru saptamana 17 este intre 10 si 40, iar pentru saptamana 18 intre 10 si 70. Conform ecografiei eu eram in saptamana 18 (17 si 4 zile), conform Um eram in saptamna 17 si 1 zi.

Nicole 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Daca pliul nucal e ok, de ce a trebuit sa mai faci si alte teste ?

Maria sapt.33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nicole, 17 +1 , ca si 17+4 , inseamana saptamana 18. Deci valoarea ta este normala.

Oricum pentru siguranta ta, mergi la medicul care iti urmareste sarcina si sunt sigura ca el te va lamuri.

Si eu am plans pentru un AFP pe care nu stiam sa il citesc.
Stai linistita ca totul e OK.

Andy si 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Doctora a zis ca e OK, dar dilema mea este, daca faceam analiza cu 1 zi inainte eram in saptamana 17 si valoarea era cu mult peste 40. Cum putea sa creasca intr-o singura zi de la 40 la 65. Mi s-a spus ca imi fac prea multe probleme. Sper sa fie asa.
Pupici

Nicole 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nicole, eu zic sa nu te ingrijorezi. exact aceeasi valoare mi-a iesit si mie, si tot asha m-am stresat. Oricum, la Sindrom Down AFP-ul iese mai mic decat normalul, nu mai mare. Plus zicea cineva pe aici ca macar 2 analize trebuie sa fie aiurea ca sa se poata face o corelatie si sa-ti dea un risc.
Pe mine m-a intrebat la eco morfologica de treim II daca am avut sangerari la inceputul sarcinii, si mi-a explicat Pop ca de la asta a iesit ceva mai mare.

Sarcina usoara in continuare!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 22 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Multumesc mult, Mitub.
M-am mai calmat acum, cu ajutorul vostru!

Nicole 18 saptamani

Mergi la inceput