ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Aveti dreptate...
Cel mai tare m-a durut felul in care prietenii lui vorbesc de ea: ca e proasta, ca o merita daca pana acum nu si-a dat seama, ca e manipulabila etc, iar despre el ca e tare, ca e super etc... Asta mi s-a parut revoltator! Daca ea facea toate astea ar fi fost considerata de toti o curva fara suflet, dar el e considerat un bestial!
Si ma mai deranjeaza ceva, ca EU imi fac procese de constiinta , nu EL! El imi spune doar ca a rezolvat problema, ca nu o mai inseala, ca o iubeste etc, dar acum ma minte si pe mine, de frica sa nu-i spun ei!
Cum poate crede cineva ca duminica seara cand toate cuplurile care se iubesc ies la plimbare prin parc sau in alta parte, el se duce acasa la un var mai mic sa-i instaleze nu stiu ce program si pe ea o lasa sa iasa cu mine si al meu in parc la plimbare, in conditiile in care toata saptamana nu se vazuse cu ea.
Prin urmare eu m-am hotarat ca in acest weekend sa-i ii spun ei ce se intampla iar ea sa faca cer vrea cu aceasta informatie, ca eu nu vreau sa fiu un pion in acest joc ordinar al lui.

va pupic si va multumesc din tot sufletul pentru gandurile si parerile voastre.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by flafi
[pe zi ce trece sunt tot mai hotarata sa-i spun, pana in weekend voi lua o decizie.

"

Draga mea, eu te sfatuiesc sa nu-i spui prietenei si o spun din experienta. Am o prietena care a avut un iubit de genul astuia despre care vorbim, eu stiam tot ce face...si faceadestule, eu nu i-am spus pt ca ea nu era genul care voia sa afle.
Eu cred ca si in cazul tau ea cam banuie care-i treaba, dar s-ar putea sa ii fie (sau sa creada ca ii e) mai bine sa nu afle. Eu personal, daca as fi intr-o atare situatie m-as supara fffffff tare daca prietena mea mi-ar ascunde ceva asa de grav, dar, repet, unele/unii dintre noi prefera sa zica ca"ce nu stiu nu ma deranjeaza". Mai exista posibilitatea ca tu sa-i spui, ea sa faca un scandal, el sa vina supus, sa se impace si ghici cine pica rau la faza asta....

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

oana,eu tot cred ca nu are ce pierde.un prieten mincinos si o prietena nerecunoscatoare?dar in schimb are ce castiga:liniste sufleteasca si poate macar un prieten.
flafi,sa ne povestesti cum a fost.

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by emma27

oana,eu tot cred ca nu are ce pierde.un prieten mincinos si o prietena nerecunoscatoare?dar in schimb are ce castiga:liniste sufleteasca si poate macar un prieten.

Ema

Draga mea,in principiu ai dreptate, dar e discutabil, poate ca el e un prieten ok, dar nu corespunde ca iubit,poate ca prietena va considera asta ca un amestec in relatia lor...ma rog....a fost doar o parere, pana la urma fiecare face cum simte ca-i mai bine.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Evenimentul s-a petrecut... i-am spus.
Sambata m-am intalnit cu ea sa alergam, dar era intr-o stare foarte rea, o depresie (probleme serviciu, casa etc), la care bineinteles se adauga... EL.
Dupa aproape o ora in care mi-a povestit cat de rau se simte si ca ceva e in neregula, ca ceva nu se leaga si nu stie ce... In fine, eu nu am facut decat sa-i confirm ceea ce ea intuise de mult, dar ii era teama sa isi recunoasca.
Individul nu a recunoscut nimic cand s-a intalnit cu el sambata seara. Duminica, vorbind cu ea la telefon(pentru ca a plecat din Bucuresti cateva zile ea) a intrebat-o daca eu i-am spus ceva, ea nu i-a confirmat. Acum el s-a suparat pe mine. Bineinteles ca i-a spus ei ca eu mint si ca de aia s-a despartit de mult timp de acum 2 saptamani...

Pe de-o parte ma bucur ca am scapt eu de un cosmar, pe de alta parte o sa ma cert cu un prieten. Imi pare rau ca desi el are o varsta, nu are deloc maturitatea necesara.

Alta data nu ma voi mai baga intr-o astfel de situatie...
Toata povestea asta mi-a lasat un gust amar

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca79 spune:

Buna, ma bag si eu...ca sa nu o lungesc cred ca ar trebui sa vorbesti cu el prima data si sa/i arati ca greseste, sa incerci sa il convingi sa ii spuna el, daca vezi ca nu se poate cred ca ar trebui sa te gandesti cum ai vrea tu sa se procedeze daca ai fi in cazul ei, mai ales ca ti se si confeseaza, ceea ce inseamna ca are incredere in tine si faptul ca poate va afla ca tu stiai si nu i.ai spus o va face sa se simta prost si tradata intr/un fel. Cred ca de multe ori ar trebui sa ne punem in locul celui in cauza si sa ne gandim cum am vrea noi sa se actioneze daca am fi in cauza...bafta sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

flafi,nu ai fi ramas cu un gust amar si in situatia in care nu-i spuneai?macar acum ai constiinta impacata.dc e prieten adevarat,dupa o perioada o sa-si dea seama ca i-ai facut un bine..dc nu,sunt de parere ca nu merita prietenia ta.macar ai adus lumina in viata unui om.o a sufere un pic,dar o sa fie fericita ca macar stie adevarul.
bravo!!fara regrete inutile.

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

parerea mea este ca ai procedat foarte bine. eu as fi facut la fel.si mai cred ca nu trebuie sa-ti para rau... daca te certi cu un "prieten" pt ca ai spus adevarul, atunci pe ce se bazeaza acea prietenie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Raluca are dreptate, de fapt prietenia se bazeaza pe sinceritate asa ca nu are de ce sa fie suparat individul pentru ca tu ai deschis ochii bietei fete.

Curaj si sa ne spui continuarea.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Eu zic ca trebuie intai sa vorbesti cu el pentru ca il sti de multi ani si iti e prieten iar daca el nu -i spune fetei trebuie sa-i spui sa nu mai stea incurcata cu gandul la el ca nu o sa o ia de nevasta si nu o sa aiba casa cu acest "prieten" al ei. Mai bine sufera putin acum pana accepta situatia reala si apoi poate sa vada si alti baieti pe strada.
Sanatate multa1
Otilia

Mergi la inceput