tv on pc

tv on pc | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

se poate urmari tv pe pc? fara tv tuner?
daca da cum?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

probabil ca nu poti pune placa in calculator fiind in garantie, nu?...
in fine, cred ca exista si tunner tv exerioare, insa sincer nu m-a interesat asa ceva si din cauza ca multi baga tunnerul inside nici nu cred ca gasesti prea mult firme care fac asa ceva...
altfel, fara tunner nu merge...
multe placi video (e drept mai performante) au tunner integrat, asa ca vezi daca nu are si ce ai deja in pc...
bafta!

ps
uite www.twister.ro/page.jsp?x&lang=ro&label=products&s_type=AGAB" target="_blank">aici un astfel de tunner exterior...
l-am gasit bantuind pe un site recomandat de cineva (soory nu mai tin minte cine si nici nu cred ca e relavent) pe threadul cu monitoare lcd...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna,

fara tv tunner mai mult ca sigur nu cred ca merge ,eu mi-am cumparat un tv tunner exterior si sunt multumita de el.

Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

am un tuner instalat in slot dar nu pot sa il folosesc..am si mufa tv in el..la locul ei..am si cd de instalare..dar tot nu mere..
maine am sa va spun exact ce model este tunerul si restul de detalii..

vroiam un soi de tv online ca sa nu ma mai complic cu instalarea softului pt tuner..;)

dar daca nu se poate asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

on line tv...
exista si asa ceva, dar iti trebuie teava groasa la net ca se se vada ca lumea...groasa de tot...
parca realitatea avea asa ceva, webcast...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Da, daca nu ai tv tuner la comp. trebuie sa-ti atasezi unul.Eu am tv tuner incorporat si de vreun an si ceva urmaresc totul pe tv. De ex. filme, programele Antenei 1, Tvr.Dupa ce-ti cumperi tv tuner, ai nevoie doar de un cablu care se conecteaza de la calculator la tv (scart).Inainte aveam un calculator cu placa video Nvidia si trebuia instalat un program de Tv Out pentru a vedea color pe tv.Acum am placa video Radeon, cu care nu mai am probleme, se vede color fara ajutorul vreunui program de tv out!!

Mergi la inceput