Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jessic spune:

Intentionam si eu sa revin cu un mesaj cu numele spitalelor, doar ca nu a fost timp sa stau de vorba cu sotul despre asta. Dar acum am in sfarsit informatia completa:
-Children's Memorial Hospital Chicago (desi se lauda ca sunt cei mai buni din Chicago la asa ceva, nu cred ca sunt potriviti deoarece cer 300.000$ plata in avans si nu pot sugera nici un charity)
-Shands Transplant Center at University of Florida (866) 548-3783. Aici a fost trecut prin vreo 4 oficii, a vorbit pana la urma cu cineva care i-a spus ca Ian Jamison este persoana cu care se poate vorbi despre aceasta pb, dar nu e in birou. Sotul a cerut numarul lui si au refuzat sa il dea. Au spus ca o sa fie el sunat inapoi, ceea ce nu s-a intamplat. Insa se lauda pe site-ul lor ca sunt unul din cele mai ieftine locuri din sudul Statelor in care se face un asemenea transplant, ca au rata de supravietuire mare, iar in topul spitalelor am vazut ca stau destul de bine. De aceea cred ca trebuie insistat la ei si aflat pretul. Ii rog pe ceilalti voluntari sa sune luni si sa ceara direct biroul acelui Ian Jamison (ma indoiesc ca il va suna el pe sotul meu si chiar daca ar face-o, el nu va fi maine la birou).
-Le Bonheur Children's Medical Center, 50 North Dunlap Street, Memphis, TN 38103 (901) 572-3000, unde v-am spus deja ce a discutat si i-am trimis prin email lui Silviu numerele persoanelor de contact.

As vrea sa fac si eu o observatie in legatura cu paginile web (stiu ca s-a mai spus): sunt de parere ca pe prima pagina sus, de-o parte si de alta a numelui lui Mihaita sa se treaca numerele de cont pt donatii (intr-o parte) si situatia banilor pe scurt, adica ce s-a strans si cat mai ramane de strans (in cealalta parte). Cred ca este foarte important sa concentrati aceasta informatie sus pe prima pagina. Exact asa este si pagina lui Florin Sava si ati vazut ce succes a avut!! Eventual, daca toata informatia vitala se afla clar tiparita si frumos aranjata acolo, prima pagina poate fi si printata (e bine ca deja contine si poza lui Mihaita) si data de catre oricine potentialilor donatori care nu au acces la calculator.
Mult noroc si multa sanatate atat lui Mihaita, cat si celorlalti care au sarit in ajutorul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Gabriela praful acela de care ai zis,dixtrine maltose ,asa se numeste?este cunva cereale?sau ce praf?
incerc sa aflu dar inca nu am auit de el dar daca imi dai mai multe informatii de el cred ca-l voi gasi aici
te rog raspunde-mi tu sau daca stie altcineva ce este si cum este si daca asa se numeste exact sa-mi raspundeti urgent caci pleaca cineva de aici miercuri in RO si pot sa ti-l trimit
multa sanatate la Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Gabriela, conform site-ului http://www.novartisnutrition.com/fr/productDetail?id=618&source=summary

NOVARTIS este firma producatoare. Din nefericire, site-ul lor www.novartis.ro nu este functional. Incerca sa iei legatura cu ei telefonic, poate te ajuta:
NOVARTIS PHARMA
manager: Dr. Nicolae Voiculescu
Adresa: Str. Dr. Iacob Felix nr.55 et.3
sector 1, cod 011033, Bucuresti
Telefoane: 312.99.01
312.99.76
312.99.07

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Gabriela, te cred. St. Luc pare sa fie cea mai affordable anyway.
Despre dextrine maltose, da un google search si vei afla mai multe informatii decit se poate posta pe acest forum. Asa de ex. am gasit eu linkul asta:

http://www.novartisnutrition.com/fr/productDetail?id=618&source=summary

Nu stiu cit de familiara e lumea cu google.com, si m-am gindit ca n-ar strica sa mentionez. Google este practic poarta catre informatie, de departe cel mai bun dintre motoarele de cautare.

Jessic, daca au zis ca te contacteaza, atunci te contacteaza. Asa am crezut si eu cind am dat telefoane, ca nu mai aud de la ei nimic, dar mi-au dat telefon dupa 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

quote:
Originally posted by jessic
As vrea sa fac si eu o observatie in legatura cu paginile web (stiu ca s-a mai spus): sunt de parere ca pe prima pagina sus, de-o parte si de alta a numelui lui Mihaita sa se treaca numerele de cont pt donatii (intr-o parte) si situatia banilor pe scurt, adica ce s-a strans si cat mai ramane de strans (in cealalta parte). Cred ca este foarte important sa concentrati aceasta informatie sus pe prima pagina. Exact asa este si pagina lui Florin Sava si ati vazut ce succes a avut!! Eventual, daca toata informatia vitala se afla clar tiparita si frumos aranjata acolo, prima pagina poate fi si printata (e bine ca deja contine si poza lui Mihaita) si data de catre oricine potentialilor donatori care nu au acces la calculator.
Mult noroc si multa sanatate atat lui Mihaita, cat si celorlalti care au sarit in ajutorul lui!

Silviu, Ovi, Motanik, si toti cei care lucreza la siteuri pentru Mihaita, va rog uitati-va peste recomandarile lui Jessic. Cred ca ne-ar fi de mare folos modificarile propuse de el.
La promisiuni mai puteti scrie 700 USD - din SUA prin Lidia.

Rodica, sa vad daca gasesc maltoza asta la novartis, la adresa data de adrianangi. Daca aflu ceva inaine de miercuri te anunt cu siguranta. Multumesc.

Adrianangi, Silviu, multumiri pentru link. Este exact ce cautam. Sunteti asi in ale netului, ce sa mai!

Tinem legatura. Rugati-va pentru noi maine la cardiologie.
Doamne ajuta !
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna
Gabrila am vazut c ai scris ca la promisiuni va mai fi $700 de Lidia,nu vreau sa se creeze vroo confuzie dar Lidia este doamna prin care pun eu banii stansi de mine si de la biserica si ti-am zis ca-i punem prin ea caci mama ei are un card de banca de la accontul ei de aici si poate sa-i scoata fara sa coste mai mult de 5$(cred ca nu este mai mare taxa) si de aceea ma-m gandit sa gasim o modalitate sa nu platim prea mult pe banii trimisi de aici,ci mai bine sa-i folosim in favoarea lui Mihaita .si daca acesti $700 sant alti in afar de cei ce vorbesc eu atunci si mai bine ,poate a reusit si ea sa stranga de pe la cunostinte
Acum sa va zic cam ce sa adunat aici in ATLANTA ,in total sant$940 +ca a zis parintele ca mai asteapta un cec de la o persoana care a zis ca doneaza si ea pt Mihaita
si mai asteptam cecul de la LAURA OPRESCU din Indiana care a adunat si ea de la cunostinte si prieteni in jur de $280 si marti o sa trimita cecul la Lidia si tot marti sau miercuri Lidia poate saumai bine mama ei o sa te suna sa va intalniti ca sa iti dea banii
Gabrila vreau sa-ti zic ca PARINTELE de la biserica la pus pe Mihaita in rugaciunile lui si ne-am rugat pt el astazi cu toti,nici nu am cuvinte casa scriu aici negru pe alb ce OM bun si deosebit este si sant sigura ca se va ruga si de acum incolo pt voi si Mihaita
ii multumesc din tot sufletul ca ma ascultat si ca a reusit sa adune atatia banii.MULTUMESC MULT PARINTE
Poae asa ar trebui sa faceti si alti care locuiti in alte tari si daca sant biserici sa vorbiti acolo de cazul lui Mihaita si poate reusim pas cu pas sa starngem ceva
o sa ma rog pt Mihaita pentru maine si pentru toate zilele
Gabrieal anunta-ma te rog cand primesti bani de aici
mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Buna ziua, Rodica,

Da, cred ca am facut o confuzie si imi cer scuze. Trebuia sa fiu mai atenta. Se lega ceva in mintea mea, biserica cu Atlanta etc. dar poate am vrut sa cred ca mai exista alti 700 USD care asteapta sa vina spre Mihaita. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Multumesc pentru precizari, ca cine stie ce boroboate mai faceam.

Am incercat, fara succes insa, sa scriu la adresa pe care mi-ai lasat-o pentru credinciosii de la biserica. Imi da eroare. Cred ca este o greseala chiar in formatul adresei pe care mi-ai dat-o. Incepe ca o pagina de web si continua ca o adresa de email. Mai verifica o data adresa si trimite-mi-o, te rog frumos.
Pana atunci, insa, multumeste din sufletul meu pentru solidaritatea acestor oameni deosebiti si mai ales parintelui transmite-i te rog ca rugaciunile lui sunt cel mai bun lucru care se poate face pentru Mihaita.
Multumesc inca o data comunitatii din Atlanta. Multumim din suflet pentru toti banii care vin de acolo.

Doamne ajuta!
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Chiar azi am fost si eu la biserica Sf. Cruce din Washington DC, unde le-am adus la cunostinta acest caz, si au spus ca vor incerca sa ajute cit pot, dar ca au de fapt o lista lunga in principal cu copii care au nevoie de ajutor. Azi au facut cheta pentru o fetita de 12 ani cu leucemie, care are nevoie de transplant de maduva. Sa vedem. Oricum, cu cit stie mai multa lume despre Mihaita, cu atit mai bine.

A aparut bannerul la romanian-portal. Check it out!

http://www.romanian-portal.com

Mii de multumiri celor de la RP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Gabriela
1.am gasit fundatia! E Fundatia Waldorf a lui Catalin pe care il stiti! Am sa discut chiar azi cu BRD-ul.
2. fac demersuri sa intram pe lista la Surprize-Surprize. Sa vedem ce ne iese!

Sa auzim de bine.
Putere si credinta!

Foarte buna treaba cu site-ul! Multumiri celor care au lucrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Azi nu am pus banii pt ca nu am stiut ca trebuie la banca sa am si adresa sau codul numeric personal al destinatarului. Asa ca pls cine poate cauta sa posteze aici, ca nu am interent de buna calitate, ma decontecteaza des..etc Si miine am sa íntru sa citesc inainte sa merg la banca.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput