Bebelusi de iulie-august 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

FETELOR VEDETI AICI PRIMIRE!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46598

Ma retrag, mai bine fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug!.

Sau legat, de sot copil!

FAMILIA MEA INSEAMNA ORICE SI NU VREAU SA SE LEGE NIMENI!
NU-MAI PENTRU CA SUNT "VENIT NOU" SI AU IMPRESI NEBUNESTI!

Doamne i-mi fac cruce!

Va pup pe toate, mamicute dulci si bb. gingasi

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi. nici aici nu a mers forumul.
Olivia imi pare rau ca nu a primit tipa viza. tinem pumnii data viitoare, doar trebuie sa se rezolve, nu? vai, sunt coplesita de complimente..saru'mina!
Inger alb, eu cred ca nu ar trebui sa pleci. din pacate aici au fost de curand ceva cam multi trolli asa ca se mai sufla si in iaurt. noi iti respectam parerea.
Mitzule voi cum mai stati cu mincarea, tot asa fitze face Tudor?
hehe Adina felicitari pentru progresele lui Alex!
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna ziua,ieri nu am fost la apel,am umblat toata ziulica,ce bine ca a venit in sfarsit primavara!
A venit fratele meu pe la noi si ne-a facut niste poze asa mai altfel,sper sa va placa,mie mi-a placut mult efectul de "old movie";deci poze noiin albumul "Alexia 7-8 luni",vizionare placuta.

Felicia,am vazut-o pe Andreeuta ta in sosete prin parcare,Doamne cat e de frumoasa.Iar tu arati minunat,nici nu zici ca ai nascut.
Inger alb,eu iti spun bine ai venit la noi in club,cat despre primirea facuta de fete la Discutii generale,hm,as comenta dar mai bine nu,tu trebuie doar sa intelegi ca din pacate,in Romania,inca mai conteaza culoarea pielii.Oricum,aici esti bine venita,chiar si fara poze.La noi in club conteaza prietenia si iubirea,sper sa nu se supere cineva ca am vorbit in numele tuturor,dar eu asa simt.
Daria,o zi de lucru usoara iti doresc,sa ne spui cum a trecut.

Am vazut ca ati scris de vacanta si noi vrem.Eu cred ca cel mai usor este la gazda sau apartament inchiriat,in felul asta rezolvi cel mai usor problema cea mai mare,mancarea.Noi am fost si la munte cu bb-lina cand avea doar 5luni si am stat la gazda(pensiune),unde ii preparam eu mancarica(ce-i drept cam putina pe atunci,dar oricum ne-am descurcat).De drum nu imi este frica pt ca ii place f mult in masina.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna

Simona, m-ai facut sa rad cu nepotelul tau.Cred ca asa o sa aplic si eu tactica cu.....intai mancatul si pe urma cotrobaitul
Andrea si a mea mai sta cateodata cu gura deschisa ziua, de ma intraba tati mereu daca are nasul infundat...eu ii pun repede o suzeta in guritza ca oricum ne place la nebunie suzeta.Sa vezi noapte cum doarme cu 2....una o tine strans in manuta si alta in gura.Iar pana adoarme face schimb cu ele....ba pe aia rosie in gura, ba p-aia verde....si tot asa.
Eu ii dau o cutiuta de iaurt de 125gr amestecata cu o banana...si se satura....daca nu, ii dau laptic in completare dar se intampla f. rar.
Nicole,da..da...si Andreea doarme dezvelita noapte.Nu sta patura pe ea pentru ca doarme cu picioarele in sus agatate de aparatoarea patutului si bagate si putin printr-e gratii.Asa ca noi inca nu am luat radioatorul din camera ei...facem caldura sa avem cam 23 de grade.
Mai io am fundu'maaare...vreau si eu sa intru intr-o pereche de blugi cu vedere la buric, sa nu arat chiar disgratios....insa nu cred ca am sanse.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Draga Inger alb, eu sunt sigura ca a fost vorba doar de o confuzie. Cu siguranta exista persoane care nu au respectat eticheta, au insultat sau si-au dat in petic intr-un fel sau altul... Deh, nu e padure fara uscaturi. Asa ca tu nu lua in tragic vorbele lor, pur si simplu te-au confundat cu una dintre aceste persoane si si-au varsat si ele naduful.
O sa-ti spun ceva, sper sa nu mi-o iei in nume de rau... Chiar tu ne-ai marturisit ca nu ai scris de multa vreme in romana, si se pare ca ai probleme cu ortografia, scuzabile de altfel. E clar ca si persoanele rauvoitoare la care se refereau fetele scriu in acelasi mod. E ca o semnatura daca vrei... de aici confuzia.

Mergi la inceput

Inger alb,nu fi trista...incearca sa ignori rautatile unor persoane care in lipsa de altceva mai bun sunt puse pe carcoteala.Si Corina are dreptate.
AndreaB, multumim de vorbele frumoase.Si Alexia e asa dulcica...mereu ma uit cu placere la ea.Interesanta culoarea pozelelor..cred ca o sa facem si noi unele asa.

Noi am trecut la pampers numarul 5...asta de cateva zile....

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am gasit bona. Sper sa fie ok, vineri vine prima zi. Am niste emotii....Oricum in urma experientei cu precedentele bone am ramas cu un gust amar. Fusesem asa multumita de ele si am crezut ca ne intelegem asa bine!! Ma simt ca si cum m-ar fi tradat un prieten bun
Olivia-imi pare sincer rau ca ai ratat prima sansa la o bona. Stiu perfect cum e sa fii in aer!! Dar...mai ai o sansa.
Andreea (Mironeanu) - pentru chestii de blocat sertarele incerca si la Sensiblu, ca am vazut si pe acolo cate ceva.
Rain-calcat pana la 1 noaptea?? -de unde atata energie??
Pako-frumoase pozicile iar suzi se pare ca e marea dragoste a bb-cii. Cam in aceleasi relatii de buna prietenie e si Raducu.
Imi place ca deja va faceti planuri de vacanta. Si mie mi-e un dor de mare!!! Tot la Mamaia ne-am gandit si noi sa mergem si tot in august (pe la inceput). Mi-ar placea sa ne intalnim si sa va cunosc.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Andrea(Mironeanu),uite aici http://reclama/categories/73 ,daca in Iasi nu se gasesc iti pot cumpara eu de aici si ti le trimit prin posta.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Ina sa fie cu noroc noua bona!
Dar eu nu inteleg cum sa te lase balta o bona.Adica ma gandesc....nu se face un contract, macar de o luna in care sa se specifice ca in caz de nerespectare a programului i se va da mai putin salariu cu cateva procente .Sau io stiu....sau se face plata zilnic?...ca habar nu am.
Ina eu zic sa faceti ceva scris...macar sa inteleaga ca e ceva serios.Sau de data asta e prin firma?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna!

O sa va ajut eu pentru bilete la mare, tocmai mi-am deschis o agentie de turism care sunt sigura ca o sa mearga f bine .

Astept cererile de oferte .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput