dureri pelviene
Hello
Am si eu o interbare pt. gravidele cu experientza: e normal sa am in saptamana 4-a de gravidie, usoare intepaturi la nivelul....chiar asha, nici nu stiu la nivelul cui e: probabil ca al uterului, ca eu asha le resimt. Nu sunt ca durerile de ciclu ci, dupa cum am spus, sunt ca niste intepaturi. Le simt asha, din cand in cand,pe perioade foarte scurte dar destul de intense.
Ati patit si voi asha ceva sau tre' sa ma gandesc la ceva rau?
Lordra
P.S. Abia saptamana viitoare ajung la medic sa vad daca e sarcina e intrauterina au ba.
Raspunsuri
nicole74 spune:
Stai linistita ca este normal. De la implantare.
Si eu m-am panicat, dar noroc cu o graviduza mai cu experienta (merci Monica-Elena), care mi-a explicat ca e normal.
Bafta
Nicole 18 saptamani
lordra spune:
Sar'na de raspuns, Nicole. M-ai linistit. Daca zici ca e normal, n-o sa mai stau sa ma crispez la fiecare zvacnitura. Sa dea Domnul sa fie bine!
Lordra
clio spune:
Lordra, aceleasi dureri le-am incercat si eu in primele 10-12 saptamani de sarcina.Citeam tot felul de tampenii, imi faceam probleme ca este sarcina extrauterina, ma rog...Erau dureri asemanatoare durerilor menstruale, uneori intepaturi la nivelul uterului, ba chiar si intepaturi undeva la nivelul vaginului(zic eu)...Nu a fost nici o problema!Sarcina a decurs normal!
Nicoleta si bebelusa +36
lordra spune:
Asha, Clio, mai zi-mi....am crezut ca mor de frica ieri
. Acu' m-am mai linistit si, dupa ce v-am citit si pe voi doua, chiar m-am calmat de-a binelea.
Cumplita e, dom'le, prima sarcina. Nu stii la ce sa te astepti si orice semn ce ti se pare nelalocul lui, te face sa te urci pe peretzi de ingrijorare. Bine ca exista si oameni(cazul nostru, femei) trecutzi/te prin asta, sa te mai dez-alarmeze. Ca altfel...
Te pup si multzam mult pentru raspuns.
Lordra
mariamunteanu spune:
Si eu am avut asemenea intepaturi si chiar junghiuri foarte dureroase in primele 8 saptamani de sarcina. N-a fost nici o problema si au trecut.
Maria sapt.33+
blackpanterro spune:
Dureri am avut si eu ca si la CM.Nici macar nu am stiut ca sunt insarcinata eram convinsa ca o sa imi vina asa de tare ,ma durea. Abia dupa aceea, la 6 saptamani, am descoperit ca sunt insarcinata si la doctor mi s-a spus ca durerea este de la sarcina.
Sa nu iti faci griji ca e ok.![]()
Adriana si Aidan 26sapt+6zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
canuta-om-sucit spune:
Eu spun sa te duci la medic caci si eu am avut la fel ca tine si era sa pierd sarcina, erau contractii. Avea 21 de zile bb si facea figuri. Eu spun sa te duci la medic sa faci o eco si sa explici ce si cum. Ti-am spus la mine erau contractii la fel simteam si eu. Aveam uterul dilatat de 5 si am stat in pat o saptamana dar numai in pat cu diazepam din sfert in sfert de ora cate un sfert de pastila ca sa imi relaxeze muschii. Eu iti spun sa mergi la medic. Acum iau duphaston de 2 ori pe zi si e mai bine, ca sa iti fixeze sarcina.
aura