Firma montaj parchet!
Imi poate recomanda cineva o firma pentru a-mi monta parchet in apartament?? Sunt atat de multe firme pe piata incat imi este dificil sa aleg. Eu as dori ca aceia care vin sa puna parchetul, sa mi-l scoata si pe cel vechi, sa toarne sapa, si tot ce este necesar. Nu stiu daca in mod normal firmele fac si partea asta. Ideal ar fi sa nu dureze prea mult!!!
Multumesc mult de tot!
Steluta.
Raspunsuri
daniela_daneza spune:
Steluta , eu cunosc pe cineva care se ocupa cu asta , un parchetar, daca vrei da-mi MESAJ PRIVAT si iti dau nr de tel si te intelegi cu el.Cred ca are echipa cu care lucreaza.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SIMONABB spune:
Steluta, eu mi-am pus singura parchet in casa. Eu personal cu mainile mele, este extraordinar de usor (ma refer la parchetul laminat, nu la cel masiv), poti sa faci si tu asta. Eu am mers cu ~ 18m pe zi deci o camera intr-o zi. Daca iti iei liber 2 zile il pui singura si scutesti si o multime de bani. Scrie-mi pe PM, ne intilnim si-ti arat cum se face. Iar cu sapa, eu nu m-as mai complica cu scos parchet vechi, turnat sapa, asteptat 3 zile sa se usuce etc etc, as pune parchetul asta nou direct peste ala vechi si gata. (asta daca nu vrei cumva sa-l refolosesti pe celalalt)
http://community.webshots.com/user/simonabb
Steluta spune:
quote:
Originally posted by SIMONABB
Iar cu sapa, eu nu m-as mai complica cu scos parchet vechi, turnat sapa, asteptat 3 zile sa se usuce etc etc, as pune parchetul asta nou direct peste ala vechi si gata. (asta daca nu vrei cumva sa-l refolosesti pe celalalt)
Multumesc pentru sugestie. Nu m-am gandit ca se poate pune parchetul peste cel vechi. Problema cu cel vechi e ca scartaie. Daca nu il scot, nu cumva o sa aud "sunete dragute" si cu parchetul cel nou?? Oricum varianta cu montatul singurica pica, deoarece nu am timp si nici nu as avea incredere in "talentul meu ascuns" de a pune parchet. Eu sper ca firma sa-mi dea un fel de garantie a lucrarii, sa nu ma trezesc pe urma cu probleme.
Steluta.
dixie spune:
buna,
eu am apelat recent la firma costamit (costamit.ro) si am fost multumita.
am pus doar parchet cu ei, dar sunt convinsa ca-ti pot recomandat pe cineva sa faca si sapa si restu'.
cand am cautat mi s-au mai parut ok cei de la deko.ro dar nu mi-au placut culorile lor prea mult.
succes.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by dixie
buna,
eu am apelat recent la firma costamit (costamit.ro) si am fost multumita.
am pus doar parchet cu ei, dar sunt convinsa ca-ti pot recomandat pe cineva sa faca si sapa si restu'.
Dixie, imi poti spune daca ti-au oferit garantie?? Si cam cat a durat toata lucrarea?? M-am gandit si eu sa aleg aceasta firma, dar am vrut sa aflu pareri despre mai multe firme.
Multumesc,
Steluta.
SIMONABB spune:
garantie ti se da pe manopera, dar daca peste o vreme iti apar rosturi intre lamelele de parchet, or sa zica "s-a uscat parchetul", nu ca au facut ei treaba de mintuiala si s-a descleiat.
e bine si cum spunea cineva mai susu sa iei de la Costamit si parchetul si manopera (ei zic ca e gratis, dar e inclusa in pret de fapt)
http://community.webshots.com/user/simonabb
dixie spune:
Da, asa e cu pretul, e gratis dar e inclus in pret de fapt ;).
Parchetul pe care l-am ales eu era fag roscat, vreo 290.000 / mp si cu tot cu manopera a fost parca 390.000 / mp.
Am fost multumita de lucrare, totul e ok, si am si garantie, dar nu stiu sa-ti spun mai departe ca n-am avut nevoie s-o folosesc inca...
Lucrarea o fac cand vrei tu, cred ca poti aranja si pt. a doua zi in principiu, la mine eu i-am tot intarziat ;).
Mai bine iti angajezi zidari pt. scos / pus sapa si apoi pe astia doar pt. pus parchet.
Dixie