Prietenii omului (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Pentru partzuri cik merge iaurtul sau patrunjelul. Se mai atenueaza...mirosul :)

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

da mey, si pasaport european, credeam ca orice carnet international e bun, cu vaccinurile la zi!
Ieri ama runcat mai multe chestii la WC: un rest de piuree, ulei fript din tigaie si.. pana sa vin cu oala cu ce mai era in ea, Suzi se "adapa" de zor, pleosc, pleosc! Si doar ce-i dadusem masa ei preferata!A mai avut o tentativa in copilarie, acum vad ca i-au revenit vechile obiceiuri!
V

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by slakje

fetelor trage cateodata domnul director un partz de trebuie sa deschid toate geamurile, ceva de groaza...si ai vostrii sunt asa nesimtiti?
lighioana

Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, da si matele mele partaiesc.. Mai ales aia mare si cre ca i se trage de la biscuiti. Si partunjel nu mananca, fiara!

scarmanus

Pisicile mele
Gradina mea
_
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Hallo Scarmanus, cum ai rezolvat cu alergia sotului tau?
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

... si ce parturi ... d'alea zgomotoase .... si se sperie ... o ia la fuga si se uita la curulet ei cu o privire, "Tu, tu ai fost in stare de asa ceva?" ... da e experta si n d'alea fasaite ... si vine si se asaza cu curuletul exact la nasucul tau!

ia auziti un banc ...

Un tanar isi aduce viitoarea sotie acasa, pentru a-i cunoaste familia.
La masa tanara domnita e incercata de oaresice "sentimente" ... si trage un mic fas!
socrul cel mare: "Labus!"
ahh ce bine gandeste tanara ... da vina pe caine
mai sta ce mai sta si iarasi ... un mic fasss!
vai ce noroc cu acest catel!
si iarasi:fasss!
de data asta socrul cel mare se ridica in picioare:
"Labus ... iesi dracu de sub scaun ... ca se caca asta pe tine!"

Ramona - am o tolba ... mare mare

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Si eu am multe pozici si powerpointuri cu animalutze haioase . am mai zis, cine le vrea, sa imi dea adresa de mail.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Maruta

... si ce parturi ... d'alea zgomotoase .... si se sperie ... o ia la fuga si se uita la curulet ei cu o privire, "Tu, tu ai fost in stare de asa ceva?" ... da e experta si n d'alea fasaite ... si vine si se asaza cu curuletul exact la nasucul tau!

ia auziti un banc ...

Un tanar isi aduce viitoarea sotie acasa, pentru a-i cunoaste familia.
La masa tanara domnita e incercata de oaresice "sentimente" ... si trage un mic fas!
ahh ce bine gandeste tanara ... da vina pe caine
mai sta ce mai sta si iarasi ... un mic fasss!
vai ce noroc cu acest catel!
si iarasi:fasss!
de data asta socrul cel mare se ridica in picioare:
"Labus ... iesi dracu de sub scaun ... ca se caca asta pe tine!"

Ramona - am o tolba ... mare mare

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

vaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii marutzaaaaaaaaaaaaaaaaa....ORIBIL!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, revin in atentia voastra cu Bubulina de data asta.
ce sa fac? daca am copii multi, am si bucurii multe, dar si necazuri.
problema e ca maica-mea nu vrea sa de multe matze si ar vrea sa o dea pe Bubu. am intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu o vrea. chestia e ca pe la sfarsitul lui februarie a cam umblat pe afara si cred ca e a fata. Bubu are vreo 8 luni, e destul de tinerica. acuma e problema si mai mare, va dati seama, daca face pui. maica-mea e disperata si nu stie ce sa mai faca sa scape de ea. totusi a indragit-o, asa ca nu ar da-o oriunde, sa pateasca ceva.

ea a sugerat solutii mai dure, cu care eu nu prea sunt de acord. a zis ca ori o lasam sa fete si aruncam puii cand se nasc, ca ea nu vrea pui in casa... , ori sa o duc saptamana viitoare la castrat la doctorul ala bun, care a vindecat-o pe Maritza.
oricum ai da-o cu solutiile lui maica-mea, tot rau e pt pui. simie mi-e mila de ei, chiar daca inca nu s-au nascut. cum sa ii omor?
pe de alta parte, eu as vrea sa o dam pe Bubu afara peste vreo saptamana sa faca puii afara, macar asa mai au si ei o sansa. poate vor supravietui, mai ales ca va fata pe la 1 mai, asa ca e destul de cald afara. as mai putea le le duc eu de mancare afara, numai sa stiu unde sunt, ca Bubulina asta e fricoasa tare si se streseaza cand e afara, nu mai sta sa o prind nici la mine nici la maica-mea.
maica-mea zice ca oricum puii o vor duce rau afara si vor muri de foame, ca Bubu e tanara si nu stie sa aiba grija de pui, ca e insasi e un pui si ca se joaca. si zice ca mai bine sa moara numai puii si Bubu sa fie bine, decat sa sufere toti de foame.

offfffff nu stiu ce sa ma mai fac.... daca n-am avut ce face si am luat atatea matze...
voi ce ziceti? ar fi mai bine sa o operez si sa-i scoata puii sau sa o las pe afara sa-i faca, apoi sa o operez? sa nu-mi ziceti sa o pastrez cu tot cu pui, ca ma da maica-mea afara din casa. si asa am scandal cu ea din cauza matzelor uneori, asa ca ar fi un chin sa avem si puii in casa.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

nici nu stiu ce sa-ti zic Ramo ... poate ca e mai bine s-o duci la dr ... ce sa-i faci ... gadeste-te ca decat s'o lasi pe strada cu pui ... mai bine o ti acasa pe ea sau ii gasesti un stapan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ramonika, mi se rupe sufletul cand ma gandesc la saracii puisori...Si eu zic, ca si Maruta, ca mai bine ii tii pana pe la o luna- doua si apoi le gasesti un stapan, dar e greu. Poate ar fi mai bine sa o lasi sa nasca afara, dar sa ai grija de pui si tu. Eu zic ca o sa se descurce ea, ca instinctul matern se va declansa cand va naste.Nu ai bunici la tara? Poate acolo le-ar fi mai bine...Uff, saracutii. Sunt convinsa totusi ca o sa iei cea mai buna decizie pentru ei.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput