Prietenii omului (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by adusca
Ramoniko, Bubulina ta mananca soareci, sau ie sclifosita de apartament?

de ce? te gandesti s-o adopti? ai citit paginile de mai dinainte? stai asa, nu te grabi, ca Bubulina mea face pui... poate vrei un pui?
acuma serios, adusca, nu as da-o cuiva ca nesimtita pe Bubulina daca e a fata. deci sa asteptam sa faca puii, apoi o castrez. problema e ca nu am cui sa dau puii. si te intreb pe tine foarte serios (si pe Annie si pe Anamaria si care mai e din Iasi) daca stiti pe cineva care sa vrea pisici. poate auziti pe la cunostinte... plizzzz plizzzz.. scapati-ma ...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Mey io aveam o semnatura inainte, care e un fel de motto asha, al meu, aia cu don't get mad, get even. Dak ma apuc sa critc o chestie, nu inseamna ca ma enervez, ci pur si simplu ca am inclinatii didactice accentuate :)). Acum io nu stiu ce poama era colega ta, dar citisem pe undeva ca mai degraba isi aduce aminte unu care a stat 3 ani in America romaneste decat unu care a stat 3 luni. Cik cu cat stai mai putin , focusul tau sa invetzi limba noua e mai ...puternic asha, si imbarliga mai multi neuroni.

Jazz e caniche . Dar nu, nu astia is cei mai agitati. Terrierii ii bat de la distanta. Jazz e linishtit de felul lui, doar ca am intrat in ceea ce se cheama puppy adolescence. Este etapa cand javra uita tot ce a invatzat si scopul lui in viatza este sa isi scoata stapanul din pepeni. Englezii zic "chalange of authority". Eu sper sa ii treaca repede.
In alta ordine de idei: avem 2 outze :)) (care is acolo, si nu se mai ascund )
V-am pupat
PS: Adusca ti-as fi propus o intalnire cu cainii, dar astept sa ma enerveze Jazz tare tare ca sa il duc la bau-baul tau :))

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maruta

esti sigura Ramo ? ca eu stiam ca nu sunt hotarati ... vaiii trebe sa-mi pregatesc mandrul de expo ....

cum aflu la ce cusca sunt va dau de veste ...

care mai vine in expo ? v-am spus pot veni si pisici europene ...

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Am citit in revista Pisica nr. 50... acolo dau si niste nr de telefon pt informatii suplimentare si cica si premii...
nu am acum la mine nr de tel, dar daca e careva interesat le pot nota si aduce maine.
Maruta, chiar ar trebui sa participi cu Aris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by Ramonika
quote:
Originally posted by aduscaRamoniko, Bubulina ta mananca soareci, sau ie sclifosita de apartament?
de ce? te gandesti s-o adopti? ai citit paginile de mai dinainte? stai asa, nu te grabi, ca Bubulina mea face pui... poate vrei un pui?acuma serios, adusca, nu as da-o cuiva ca nesimtita pe Bubulina daca e a fata. deci sa asteptam sa faca puii, apoi o castrez. problema e ca nu am cui sa dau puii. si te intreb pe tine foarte serios (si pe Annie si pe Anamaria si care mai e din Iasi) daca stiti pe cineva care sa vrea pisici. poate auziti pe la cunostinte... plizzzz plizzzz.. scapati-ma ...
Ramonika, eu stiam pe cineva care isi dorea o pisicuta. Acum nu stiu cat de serioasa ii era dorinta, ca persoana respectiva ma ruga sa nu il castrez pe Sticky, sa il las sa faca pui ca vrea si ea unul...Am sa intreb si daca e hotarata, te anunt, ok?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamariame
Ramonika, eu stiam pe cineva care isi dorea o pisicuta. Acum nu stiu cat de serioasa ii era dorinta, ca persoana respectiva ma ruga sa nu il castrez pe Sticky, sa il las sa faca pui ca vrea si ea unul...Am sa intreb si daca e hotarata, te anunt, ok?

sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

continuarea subiectului - partea a 10-a

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47145

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

S-a deschis un nou subiect. Continuati aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47145

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput