Prietenii omului (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Sanca spune:
Si Oreo se scarpina dimineata. . . Ii dau fish oil, in cazul in care are pielea prea uscata si de aia se scarpina atata.
Nici Oreo al meu nu are ham cand merge in masina, si geamul pasagerului e tot cu limbi de caine. Acuma conducem cu geamul lui inchis, nu mai poate sta atarnat afara de cand s-a aruncat din mers ....
copii ca ai mei nu are nimeni
Liana30 spune:
Buna !
Va salut pe toate!
Ma alatur si eu voua...se poate??
Am si eu o catelusa Hera,are 8 luni si este o naroada ..acum am inceput dresajul ,,e minunata dar fiind foarte rasfatata dresajul merge cam greu ..sper sa trecem peste toate si sa devina si ea ascultatoare..
va pupic
Liana
anamariame spune:
Salutari si la catei si pisici!Nimic nou in viata lui Sticky...Doar ca nu am mai ajuns la magazinul cu vitamine si am descoperit ca aceleasi efecte sunt obtinute cu bucatele de paine. La inceput mananca miez pana se satura si apoi il arunca prin casa si fuge dupa el...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Maruta spune:
Carmi ... cred ca ca annie a vrut sa spuna altceva prin postarea ei
sincera sa fiu, atat timp cat tonul folosit e OK ... nu ma deranjeaza sa mi se atraga atentia ... ca de fiecare data fac mereu aceeasi si aceeasi greseala ... OMUL CAT TRAIESTE INVATA! ... dar sa faci apel la "mistouri" ... nu's de acord.
cat despre folosirea anumitor cuvinte ca "io", "mey", "kilarit" .... etc ... cred ca fiecare dintre noi are dreptul de a'si "condimenta" un pic modul de vorbire ... astea nu mai sunt greseli gramaticale ...
in rest sunteti bine ?
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Maruta spune:
sunt un pic off topic ... dar ieri am vrut sa postez la subiectul lui Carmi si mi- s-a stricat internetul ... si din cauza lui Guestus ... azi s-a inchis ... omul asta e fantastic!
vroiam sa-ti spun Carmi ca cea mai buna solutie e sa-i ignori ... chiar ieri (mi s-a stricat masina) si a trebuit sa merg cu tramvaiul ... un grup format din oameni maturi si pusti ... cand am trecut eu si colega mea au spus "uite prospaturi de fluierat" ... si au facut ca toate alea ... nu mi-a venit sa cred ... ma gandeam la tine Carmi ... ce oameni ... nici nu i-am bagat in seama ... si s-au cam desumflat!
dar in tinerete am patit tot felul de chestii: o data unii mi-au bagat printre picioare o ditamai teava lunga (si nici nu sunt cracanata) ... m-am speriat rau de tot ... si-au cerut scuze ... e spiritul de turma
alta data eram si eu tinerica si incepusem sa ma dezvolt brusc (parca explodasem) si tricourile imi ramasesera cam stramte (mama nu reusea sa inteleaga ca trebuie sa-mi cumpere unele mai largi) ... pana cand unu pe strada mi-a pus mana pe san ... si am plans o luna ... mi-a luat mama zeci de tricouri!
deci sunt tot felul de oameni ... dar nu astia sunt periculosi ... unei prietene un tip i-a pus mana pe fund ... tipa s-a intors si i-a tras o palma ... iar tipu i-a dat un mare pumn ... dupa care a plecat ... pt ca nimeni nu se baga!
deci Carmi ingnora-i ... in felul asta te razbuni ... genul asta de oameni se asteapta ca si TU sa reactionezi!
scuze pt off topic
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Danna spune:
Maruta pentru tot ce ai scris, chiar daca era off-topic.
Annie e frumos foc Jazz al tau.
Liana bine ai venit printre noi !
Asa cum bine spune Annie, nici eu nu ma bazez pe cautatul purecilor si al capuselor. Eu deja mi-am deparazitat extern fetele cu Frontline.
In fiecare an, prin martie-aprilie le fac prima deparazitare externa, si o repet la fiecare trei luni pana la venirea iernii.
In acest fel, fetele mele niciodata nu au suferit din cauza parazitilor externi.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
annie_xtreme spune:
Eu mi-am explicat punctul de vedere. Cine a avut de inteles intelege. Una e mesajul lui Slakje care "scrie cum vre-a ia" ca sa se distreze si alta e "va-ti luat" care apare constant in mesajele unor membri ca sa nu mai zic de alte chestii. E o parere personala si daca vrea muschiul meu mi-o pun si ca semnatura, big deal ce sa zic
Danna si eu am dat pufoshenia cu Frontline - dar sa vezi ce nasol - am citit pe un forum australian ca efectul asupra capushelor tinde la 0. Acuma cu Jim nu prea am avut probleme - dar nici nu mergeam la padure prea des. Nu stiu ce sa cred si nici nu stiu daca este alt produs special "anti-capuse".
a.
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor
Danna spune:
Annie, eu folosesc Frontline de cand a aparut in Romania si nu am avut probleme pana acum.
Pana sa apara acest produs, medicul veterinar le facea o data la 3 luni cate o injectie cu Ivomec, iar rezultatele erau bune.
Mai exista si alte produse anti-capuse - unul dintre ele este Stronghold, dar este cu mult mai scump decat Frontline.
Daca de exemplu un Frontline pt. caini de peste 40 kg pentru Azara ma costa 250.000 lei, pe Stronghold daca ar fi sa-l cumpar m-ar costa in jur de 1.500.000 lei. E posibil sa fie cu mult mai bun, dar pentru cei trei caini ai mei m-ar costa undeva peste 3 milioane la fiecare trei luni.
Maruta spune:
Dana o sa ne albim de cat ne pupacim
da fetelor noi nu organizam o intalnire a bazdaganiilor noastre ? ... vorba vine ca eu cu Dolly nu pot sa vin ... ca va manca cainii ... eventual cu mata
Danna spune:
Lasa ca nu-i bai daca ne albim de atata pupacit !
Mie una mi-ar place sa ne intalnim, dar nu prea ma incumet din cauza nabadaioasei de Azara, care are reactii destul de ciudate in fata altor caini.
Cu pisici nu a facut inca cunostinta, dar la cum o stiu eu nu cred ca va avea o reactie buna.