Scorpiutzele-pe unde sunt? (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dimineatza,dragi scorpiutze!
Anda s-a trezit dar nu pare sa fi dormit prea bine,asa ca poate adoarme inapoi,fara sa pape,normal!(pentru ea)Acum am doi mofturosi la mincare(+ tati)
Monica, intrebarea asta ma framinta si pe mine de cand a plecat.N-am sa-l inteleg niciodata!
S-a si intamplat sa fie tocmai in perioada asta si s-a si prelungit misiunea cu 2 luni.Nu mai vreau sa ma enervez acum!Se pare ca nici macar nu scap de datorii, deci eu nu m-am ales cu nimic.El cu experientza si puncte la dosar!
Va pupam ca de 2 ore scriu mesajul asta!

Carmen& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele!
Inainte de a ma apuca de treaba trebuia sa bantui pe aici putin, ma distrez si eu cat pot, nu?
Tocmai ne-am intors de la soacra-mea si George nu mai vrea sa doarma, asa ca fac treaba, el se joaca si tot asa! E asa de frumos afara, ca poate il scot indata sa mai alerge micutul!
Va pup si numai bine!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Buna fetele cunoscute si Danielaaa pe care n-o cunosc

Am completat o fisa cu elementele de baza ale parfumurilor la centrul comercial si prin tragere la sorti barbatul meu a castigat un parfum.Eu am scris pentru toti ,si pisica si catel.Bine ca mi l-au dat ,ca am stiut nr de tel si adresa,ca buletinul nu-l aveam si i-am facut o .Era tare multumit.In plus azi am facut niste painici care-i plac ,dar nu le-am facut special pt el,ci pt fiica-mea care nu prea mananca.Abia s-a mai calmat tusea,cand am intrat iar o apucase de nu se mai oprea.

Ma duc sa iau o pastica ca ma doare maseaua,sau nici nu stiu ce ma doare,ca dentistul spune ca n-am nimic

A murit Papa de la Roma,stiati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Buna seara fetelor, ce mai facetzi?
Am tot urmarit ce atzi scris dar nu am avut timp sa postez.Am intrat acum pentru 5 minute pentru ca nu ma simt prea bine shi nu pot sta mai mult.Cred ca ma pashte o raceala.Asha ca am luat o pastilutza, beau un ceai shi ma bag in pat.
Eu nu ma laud cu nimik ieshit din comun.Azi am fost shi am probat cateva rochitze de mireasa dar nu am ramas incantata de niciuna .Cred ca o sa ma hotarasc foarte greu.
merge foarte bine.Au inceput sa se vada shi primele rezultate.Eu nu vreau neaparat sa slabesc dar vroiam sa-mi tonific putzin musculatura.
V-am pupat shi va doresc o seara placuta shi un week-end asemenea.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud ca suntetzi bolnavioare ,sa avetzi grija de voi si sa va facetzi bine repede,repede!
La noi ceva nu-i in regula cu Anda si eu nu-mi dau seama de ce nu maninca si nu doarme!O fi posibil sa-i iasa dintzisorii?Sau o fi de la vaccin?Mamicile cu experientza ce zic?
Dar daca are stomacelul mic cum de intra doua biberoane de ceai si apa odata si laptele nu?eu nu mai intzeleg nimic!
Daca ar fi dupa ea ar minca numai sarmale si carnitza,fructele si legumele nu sunt interesante ,bine ca stie ca s-au inventat si alte gusturi,daca n-am avut ce face si i-am dat sa guste sa nu moara de pofta!
Da ,Syd ,am auzit ca a murit Papa,ne pare rau , era de asteptat .Decat sa se chinuie atata ,mai bine asa,pe mine ma sperie batrinetzea si bolile interminabile.
bunica mea are 93 de ani si saraca se tot intreaba de ce traieste ea atat.Nu e bolnava,dar slabita si nu se prea poate misca.Sper sa nu prind 100 de ani ca asta ar fi cosmarul vietzii mele sa-i incurc pe altzii.
Roxy,cred ca atunci cand vei vedea rochia potrivita vei sti ca e a ta,sa fitzi fericitzi!oricum vei fi cea mai frumoasa mireasa ca doar e nunta ta si trebuie sa te simtzi ca o printzesa!

Carmen& Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor, am intrat doar sa va salut si sa va zic ca noi suntem bine9eu si copilasii) sotzul este racit nasol de tot...poate chiar gripat si din cauza asta am stat cu astia mici toata ziua la mama ca sa nu intre in contact cu el.
va pup pe toate si pe copilasi si mai vorbim
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara fetelor! Am stat la televizor sa vad ce se mai intampla, tare rau imi pare ca a murit Papa! Chiar daca sunt ortodoxa, pentru mine a fost un model si mi-a placut mult de el.
Dar ce e cu gripele astea pe aici, of of of!
Syd, sanatate micutei tale! Ce parfum e? (bine ca ati reusit sa va bucurati un pic)
Monica, sanatate la sot, ca sa se pastreze si restul lumii sanatoasa!
Roxy, chiar nu ai mai scris recent pe aici si ma intrebam ce face miresica grupului nostru!? Vad ca nici tu nu esti tare bine, ai grija de tine!
Carmen, shmekeria pe care am facut-o cu George de mic a fost sa ii diversific mancarea cu produse fara sare sau zahar, asa ca si acum daca ii dau la regim mananca. Si e posibil sa ii iasa si dintii, pentru ca are deja 5 luni parca. Chiar daca nu vor iesi repede, asa incep semnele si poate face si temperatura, oricum e important sa fii pe faza. Calgel ai luat, Ca ala mai calmeaza un pic!?
Fug si eu langa micut, ca tare drag imi e sa il simt langa mine, insa nu pot sa adorm, m-a dat peste cap evenimentul asta, parca nu pot sa cred!
Va pup, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetele!!!!!!!!
Se pare ca pastilutza pe care am luat-o aseara shi-a facut efectul, pentru ca azi ma simt foarte bine.Ma bucur ca nu a fost nimik grav pentru ca asta-mi mai lipsea acum, sa fiu bolnavioara.De fapt cui ii place sa stea in pat shi sa boleasca, poate doar cand eshti micutz shi nu trebuie sa te duci la shcoala, dar cu conditzi sa nu fie prea grav .
Eu am intrat acum putzin sa va salut, pentru ca mai tarziu o sa fiu plecata.Azi e ziua viitoarei mele soacre shi sunt invitata cu toata familia acolo.Abia ashtept, pentru ca sigur va fi o petrecere reushita.Parintzii noshtri se intzeleg de minune, shi sunt tare fericita ca se intampla asha shi nu exista animozitatzi intre ei.Ca sa nu mai zic ca shi eu ma impac foarte bine cu ei.Sunt nishte oameni deosebitzi shi ma bucur ca nu o sa am probleme cu soacra.
Acum ies la o plimbarica cu Nero (pana o sa avem un bebe, el e copilashul nostru ) shi dupa aia ma pregatesc de vizita.
V-am pupat pe toate

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

'Neatza fetelor!Suntem mofturosi de dimineatza!
Elena,sunt inarmata cu de toate ,inclusiv calgel si rabdare.Sper sa nu fie grav si sa trecem repede peste asta,daca-i"musa-i,ii musai".
Roxy, petrecere frumoasa!
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Pupici!

Carmen& Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna frumoasele mele scorpiute,
Bun venit fetelor noi, ne strangem..., ne strangem... Ce fain!
Stati sa va pove ceva haios:
cum stiti, sunt la cura de slabire. Aveam de mancat intr-o zi legume si fructe. Tzusti in piata, la cumparaturi ... vad niste mere faine, deja salivam... ii zic lu' tanti sa-mi dea o plasa sa incep sa-mi aleg. Se uita asta urat la mine si-mi zice: nu-s pe alese. Iti dau un tip: du-te la BILLA.
Am ramas masca. Cum adica? Nu suntem la piata? S-au tampit tzaranii?
In fine, imi trece repede, am luat mere din alta parte (nu Billa, bineinteles).

Voiam doar sa va salut si sa va pupacesc si sa va invit sa-mi vedeti pozele.

Miro
Poze

Mergi la inceput