Scorpiutzele-pe unde sunt? (6)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Faza cu doamne-doamne,i-am spus si eu ca e in cer si vrea sa mearga la el,sa-l vada.
Azi am primit un loz de la barbatul meu,(nu era sigur ca mai e valabil, ca s-ar fi dus el),castigator.Si ne-am invartit peste tot ,pana la urma am fost la Mcdonald,i-am luat clamutze pt par,ca de fiecare data,o gustarica si pantaloni mie.Iesisem cu pantalonii soacra-mii ,ai mei sunt mici,ai ei sunt mari.Aratam ca o tzatza si mi-am luat o pereche,ca nu mai tinrea.daca m-am ingrasat.. Barbatul tot asteapta sa intru in marimea 36 de acum cativa ani.
Ca-mi zburara ochii pe altceva.Erau niste neglijeuri la reduceri
,dar pana la urma fi-mea ma place si in pijama sau in tricou .
Si mai erau o gramada de bluzite faine si nu prea scumpe,ca nu m-am dus si eu la magazin scump.
Asa ca m-am intors fara un banutz,am cheltuit totca de fiecare data Hellene.Ca ma mananca buzunarul daca-i tin..Apropo de bani,pusesem la banca in Ro niste banuti,suma importanta,cum am ajuns acolo,acum doi ani,nu m-am lasat pana ce i-am ras pe toti
.Pe toate nimicurile.Mama ma sfatuia sa mai las,ca intr-o zi imi trebuie..nada..in fiecare zi eram la cumparaturi si sincer nu stiu cu ce m-am ales...dar mi-am facut damblaua
Azi mi-am pus tocurile in picioare,nu foarte inalte,ca sa-mi mai lucreze un pic muschii.Vai..ce ma dor picioarele.Eu,care numai sport sau bocanci,vreau sa fiu mai feminina
.Oare se obisnuiesc picioarele?Si trebuie adaptata tinuta..alta mancare de peste.dar nu-mi mai place asa lalaie,prea simplu,prea sport.Si vad ca majoritatea femeilor sunt asa.Nu prea le intereseaza eleganta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna seara dragelor!
Credeam ca v-atzi mutat si v-am pierdut!
Fetelor,faza cu banii care se topesc imediat e sigur de la zodie!
Cu mine e mai rau,eu cheltui mai mult decat am!
Merci pt sfat Ema.Nu da semne ca ar durea-o si i-am scos momentan sucul sa vad ce se intampla.
Sunt multumita ca papa ,ba chiar azi a vazut ca nu o mai servesc a inhatzat linguritza si a facut toata casa numai iaurt.Numai gura n-a nimerit-o!A cerut si al doilea biberon de lapte,cred ca de voi aveam nevoie ca s-au aranjat treburile!
Fetelor la Dorna e un local unde se fac clatite si papanasi ca la mama acasa.Uneori imi vine sa plec numai pt clatitele alea.Si acum imi ploua in gura!Cu un sos de ciocolataaaa.........
va pupam ca vad ca iar vrea somnic si e mofturici!
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor,
azi m-ati facut sa rad cum nu am mai ras de mult cu povestirile despre copilasii vostri...
in leg cu vorbitul in somn si visatul urat m-ati mai linistit daca ziceti ca si ai vostri fac la fel...bine ca nu e ceva nasol cu alex.
in alta ordine de idei voi vorbiti de funie in casa spanzuratului???pai tot ziceti de papanasi, clatite, placinte cu cartofivreti sa lesin in fata pc-ului?
noi suntem bine, am fost ca de obicei in parc...chiar de doua ori pe ziua de azi, ne-am intalnit cu o prietena de pe forum si fetitza ei si in rest,am petrecut ziua in familie
va pup si ma duc la somnic ca mor de somn
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
emma27 spune:
neata,fetelor!!!cica azi e rost de petrecere.
.nu am mai fost la una de cand haul,asa ca incep pregatirile de dimineata.
voi cum o mai duceti????
Ema
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
emma, distractie placuta...sa ne povestesti cum a fost
eu azi am tot program obisnuit, tati lucreaza si astazi asa ca tot in compania copiilor si a mamei mele o sa fiu in parc.
noi pe 24 o sa mergem la nashii nostri la curte la gratar fiindca este ziua baietzelului lor(cred ca atunci sunt floriile) dar mai nasol este ca eu tin post si imi este frica sa nu par mironositza pe acolo daca nu o sa mananc decat ce este de post...sper sa nu se supere pe mine, dar ar fii pacat, nu...sa renunt tocmai atunci cand mai este doar o saptamana pana la paste.
vasi va urez o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
syd spune:
Scrisesem un mesaj mai devreme si mergea asa de incet ca m-am lasat pagubasa.
Azi e zi de teroare,nu-l suport pe individ deloc si de fiecare data e mai rau.
Tocmai m-a sunat mama si sora-mea,m-au mai inveselit,le-am povestit o jumatate de ora,fata mea nu voia sa vorbeasca,caci mai mult pt ea au sunat. Se fastacea
,nici nu reusea sa repete dupa mine in romaneste.Topaia in toate directiile,se vedea ca e excitata si bucuroasa
Emma ,te distrezi si pt mine,ca nu am iesit de mult
Azi noapte m-am uitat la Sex in the city,pana la 6 dimineata,am toata colectia.Si la noapte la fel.era biiineee....Singura in camera,cu un chec si seminte.Ca sa nu mai spun ce chef de sexuiala am avut dimineta cand a venit omulAveam si filme deochiate,chiar am gasit unul in masina,pe care-l vazuse omul singur
.Dar am renuntat ca sa dureze dorinta
Am gasit intr-un ziar niste zicale chinezesti,sa vi le traduc:
"E mai bine sa aprinzi o lumina mica decat sa te plangi in intuneric."
*Respecta tinerii nu stii ce vor deveni ."
"Retzeta fericirii etere e schimbarea."
"Caile spre tzel(varf) sunt numeroase.Si totusi vederea este mereu aceeasi."
"Nici un drum nu pare prea lung cu un prieten langa tine."
"Ce conteaza viteza,important e sa avansezi."
"Adevarata noblete este modestia cuvintelor si bogatia actelor."
"Cel care se intoarce spre soare,niciodata nu va vedea umbra."
"Arta suprema ,e de a sti sa te concentrezi spre esential."
Sunt niste filozofii chinezesti presupun.Mi se par dragute si adevarate.
va pupicesc,Julia vrea Disney pe calculator
HelleneC spune:
Buna fetelor, dimineata nu mergea DC-ul asa ca am renuntat si m-am apucat de treburi, mai mult mancare. Am facut iar strudel cu mere, va poftesc, ca mai sutn numai cateva, le-am mancat fierbinti. Trebuie sa ma mai "exersez" un pic la sol sa nu se puna mult.
Macar m-ati linistit daca cheltuiti si voi ca mine (oricum nu pot spune asta sotului ca nu ma mai lasa aici)!
Carmen, cred ca am mancat la Dorna clatite din acelea, dar nu stiu daca sigur in locul de care spui tu, oricum imi place sa mai merg cateodata acolo, mai ales in parc la veverite! Asa ca Ema, cand ai vreme si posibilitati de plecare, du-te sa vezi veveritele!
Syd, si mie imi place serialul, numai ca la noi tocmai nu se difuzeaza, asa ca ma uit la Ally Mc Beal! A propos de cheltuieli, cred ca noi ar trebui sa ne numim "scorpiutzele cheltuitoare", la mine e o adevarata pasiune sa bantui magazinele la cumparaturi (daca am bani, daca nu... sa ma uit si sa imi doresc)
!
Fug la copil ca astazi i-ar a facut la olitza, dupa ce o tura s-a scapat pe el si a plans!
Monica, asta noapte si George a tipat prin somn asa de tare, ca m-am speriat si eu! Cred ca iar a visat urat, mai ales ca ieri a fost destul de nervos!
Va pup si weekend fain mai departe!
Elena si George
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
miraklucker spune:
Nu am putut sa merg la culcare pana sa nu-mi arunc ochii si pe aici. Pana acum ne-am uitat la un fim dragut , o comedie. Azi am stat toata ziua in casa, nici nu am scos nasul afara.Aici mai ca a venit iarna, e un frig afara plus o ploaie marunta de-ti ingheata toate oasele. Sotul meu l-a scos putin pe David dar au venit amandoi inghetati si toti uzi. Nici Daria nu a fost azi prea cuminte tot in brate vroia dar si acolo se plictisea repede, asa ca i-am facut o baita si a adormit inaite de asi termina sticla de lapte.
Imi faceti asa o pofta cu papanasii si clatitele voastre. si eu faceam inaite destul de mult, sotului mei ii plac tare mult prajiturile romanesti cu conditia sa pun numai jumatate din cantitatea de zahar. sune ca noi romanii mancam f dulce si f gras!!!, dar de cand incerc sa nu mai mananc atat am renuntat sa mai fac altfel daca am mananc.
Elena tu nu-mi cunosti baiatul!! Da in privinta olitei nu ma pot plange, a mers mai repede decat m-am asteptat dar in rest.... E foarte incapatanat si neascultator, pot sa spun de sute de ori daca el nu vrea nu vrea si pace. Asta seara am incercat sa nu-i mai dau suzeta, nu ne putem scapa deloc de ea, si dupa vreo ora de foieli si chemari a trebuit sa i-o dau. Se facu-se apoape ora 10 si el nu dormea, apoi a adormit imediat.
Tot vorbiti de olita, aici nu se pun copii pe olita prea devreme asta insemnand sum 2 ani. Undeva am citit ca si daca incepi mai devreme tot inaite de vreo 2.6 ani nu rezolvi nimic, cica ca sa nu stresezi copilul!!! Mie mi se pare o prostie, e chestie si de obisnuita. o vecina imi spunea ca ea inaite de un an si jum nici nu incearca dar copilul are deja 2 ani si nu cred ca a incercat inca. Cand le spuneam la toti ca David se cere demult la olita, toti faceau niste ochi, inclusiv pediatru se minuna. Depinde si de copil, sora-mea are o fetita de varsta lui David, la ea cu toate ca a incercat nu a mers asa de repede.
Acum va las ca e tarziu.
Va pup. Noapte buna si pe maine
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by syd
Apropo de serial,a fost difuzat Alias in Ro?Cu o tipa ultra agent secret.Sidney ca mine.Ca mor dupa ea.Atat de simpla si buna actrita.O cheama Jennifer Garner si in film e spion care are un look diferit pt fiecre misiune.Mi-ar fi placut sa fiu in locul ei. Si mi-ar fi placut sa fiu actrita la Hollywood.Nici n-am pretentii,nu?M-am trezit cam tarziu.In alta viata.
Dap, a fost difuzat serialul.Shi mie mi-a placut tare mult.Nu am prins chiar toate episoadele shi chiar nu shtiu cum s-a terminat, dar eram innebunita dupa serialul ala
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pupicei
![](dual.gif)
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otilia/Otilia.jpg)
Otilia spune:
Continuarea aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46999
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">