Streptococ beta hemolitic si staphilococul auriu

Streptococ beta hemolitic si staphilococul auriu | Autor: Onilari

Link direct la acest mesaj

AJUTOR!!!
Am fost diagnosticata cu staphilococul aurus la nivele de folicul si cu streptococul beta hemoitic in gat.
Va rog sa ma ajutati sa stiu cum le+am contactat si cum pot sa le tratez
Am o fetita de 6 luni este posibil sa+l fi liat si ea, dar sotul;
Multumesc!

Onitoiu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nu stiu eu pre bine da parca streptococul acela beta hemolitic e rau de tot. Ai mare grija. Eu stiu ca am facut reumatism dupa o infectie de genul asta si am facut tratament 5 ani cu moldamin in copilarie-adolescenta. Repet: nu sunt sigura ca asta era tipul de streptococ da parca seamana denumirea. Mai bine mergi rapid la doctor.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cu streptococul ala hemolitic nu e grav, dar nu e nici gluma..trebe luata treaba in serios...si daca tu ai e obligatoriu sa faca un exudat faringian si fetita ta si sotul...ar mai fi necoie de un test ASLO (dozarea unor anticorpi din sange)...tratamentul exista... atata doar ca nu e f placut (acum depinde, desigur si de indemanarea celui care il administreaza)...se face profilaxie (profilaxie a reuamtismului articular acut) cu moldamin, dar mai multe detalii o sa primesti de la mediucul la care mergi..
despre stfilococul auriu nu stiu exact ce sa iti zic asa ca mai bine nu ma bag...da doctorul la care ai fost ce ti-a zis?

sanatate!!!!!!!!!!

Mergi la inceput