Bebelusi si copilasi martie-aprilie 2004(50)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Simo, draga mea, ce frumosi sunteti! De ce spui ca Mia e slaba? In poze arata fff bine, iar de Lucas nu mai spun...sunt amandoi fff frumosi si au niste ochiiiiiii Ce mai sutneti o familie tare tare frumoasa!
Mai fetelor, azi stand cu Clau ne-am amintit ca acum un an eram pregatiti sa mergem la spital, lausem cina in oras, am mers sa mancam o pizza, ultima pentru o perioada destul de lunga...dis de dimineata o luam spre spital...in drum spre spital, mai exact in taxi, sora mea imi aminteste ca copilul nostru nu are inca nume Mai exact asa mi-a zis:"Ma nebuna, ce nume ii pui? Vezi ca trebuie sa anunti acum la itnernare" Ups, noi chiar nu aveam un nume pentru bebelasu nostru...am inceput sa ne gandim, sa ne macinam Nu resueam sa ne hotaram nicicum...ma cheama asistenta sa-mi faca foaia de internare si surpriza, trebuie sa-i spun ce nume am ales...bun, nume de fata aveam, nume de baiat, de unde?? Rapid si fara s ama gandesc ii spun asistentei Raul ANdrei...ies afara din salon si ii spun la Clau ce nume am pus bebelasului, la care el imi raspunde fff incantat ca e un nume superb si ca nu s-ar fi gandit niciodata la acest nume...ooo mi-am luat o piatra de pe inima Ma trimit in sala de travaliu pana vine medicul meu...ajung in salon, dar nu stau nici 2 min ca sunt chemata iar...bun, ma suie medicul pe masa si gata, ii spune asistentei ca mergem sus la sala de nastere...atunci imi pica fisa ca imi vor face cezariana intru in panica, eu nevrand...atunci imi explica medicul le ce riscuri ma expun si eu si Raul daca nu vreau cezariana No, hai fuga sus...asa de repede s-au derulat lucrurile ca nici macar nu am apucat sa-mi sarut sotul si sora...ma baga in sala de operatie, imi dau o camasa...ma intorc pe dunga pentru epidurala...acum a fost cel mai cumplit...cum burta era imensa (aveam 121cm ) nu puteam respira din cauza pozitiei...noroc cu asistentele dragute care mi-au pus imediat masca de oxigen...isis face epidurala efectul, intre timp apare si medicul meu si incep sa ma taie...totul a durat 40 min...dupa 20 mi-am vazut si copilasu, care in momentul repsectiv semana leit cu tacsu...si acum ma cuprinde aceeasi emotie...la nciic 20 min dupa ce l-am scos pe Raul m-au scos si pe mine din sala de operatie, m-au dus in salonul postoperator...m-a recuperat fff repede, la ora 16 am avut vanturi, iar la 19 m-am si ridicat din pat.
Sper ca nu v-am plictisit dar au fost nsite clipe de neuitat, la care ma gandesc aproape zilnic si am vrut sa vi le impartasesc si voua!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Fetelor care ati nascut in perioada 31 martie - 10 aprilie va fac o www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24020&whichpage=1&SearchTerms=Mamici,martie,aprilie,2004" target="_blank"> surpriza
Martie Aprilie 2004
Mickyyy spune:
Multumim de urari .
Azi am fost tare lenesala butonat, dar in schimb v-am admirat pozele aniversare, Mia, Lucas si Theodora, unul mai frumos ca altul !
Mickyyy (30 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
SimoV spune:
Multumim, Daniela , Clau si Micky.
Daniela, da pai si la noi pana la un punct a functionat schimbatul cu obiecte din casa, acum nu mai merge nici cu alea. in prima poza din Martie, Mia e in funduletul gol (dar nu se vede efectiv funduletul si nimic altceva ) si facem pauza de schimbat, ca mi s-a ridicat asa din changing pad si atrebuit s-o las un pic sa stea asa in genunchi un pic sa se uite la desene, ca nu am mai putut s-o tin pe spate nici o clipa. Si eu sunt leoarca dupa ce ii schimb. Si gandeste-te de cate ori o schimbi pe Lara, cum ai fi sa mai ai unul de schimbat... - eu sunt un pachet de nervi uneori, sincera sa fiu, ca nu inteleg care e problema, ca iti dai seama ca sunt rapida si nu poate fi chiar asa rau pt. ei.
O sa tin minte ziua ta! (mama e in 16 Aprilie)
Clau, frumoase amintiri. Mia nu arata slaba, dar gandeste-te ca are sub 8.5 kg!!! Sambata mergem la controlul de 1 an si sunt curioasa ce zice pediatra. Si Lucas are cam cu 300-400 g mai mult decat ea. Dar de aratat arata bine amandoi, adica au carnita pe ei, mie mi-e doar ca nu mananca si nu-si iau vitaminele necesare decat din formula, dar cat s-o mai lungim cu formula asta?
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Clau, multumim de surpriza. Am retrait emotiile de atunci si mi-a fost drag sa recitesc ultimele mesaje postate chiar inainte de a merge sa nasc.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
Am uitat sa va spun ca mai avem un dintoc!!!
Daniela, chiar am citit tot subiectu ala si m-am distrat de minune ...frumoase amintiri, nu??
Simo, si noi avem aceeasi problema cu schimbatul scutecului..cateodata reuseste sa ma dispere dar imi arunca un zambet si imi trece Chiar asa slabuta e Mia?? Dar in poze arata fff bine...uite si raul are aproape 12 kg dar in afara de falcute nu e gras defel
Tot am vrut sa va povestesc ceva si am uitat...de fapt e mai mult un avertisment pentru cele care aveti pe pereti figurine lipite...eu m-am trezit intr-o dimineata saptamana asta cu una dintre figurine lipita de hainele lu Raul...s-a dezlipit si a cazut exact in patutu lu Raul...Doamne multam ca nu a cazut direct pe fata lui Ale noastre sunt lipite fff bine, sau cel putin asa credeam io...aveti mare grija la figurinele astea, ca se pare ca nu e de gluma
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Clau, 12kg??? Vai de mine, nu-mi mai spune, ca mi-e rau!!!
Cat e de lung? Pai ai mei sunt furnici pe langa ai vostri. Drept e ca eu sunt mititica rau de tot si nici kg nu am multe, dar... tatal lor e destul de inalt ... Of, of, copiii astia cu mofturile lor...
Nedda spune:
Simo, ce coincidenta! Eu am o prietena nascuta pe 16 aprilie! De-acum o sa tin minte si ca e ziua mamei tale. Ziua ta cand e?
SimoV spune:
Daniela , ziua mea a fost pe 24 Febr. - si ca tot veni vorba - am facut 33 de anisori... he,he... Stiti voi vorba aia "Fosta-i lele, cand ai fost..."
Nedda spune:
Simo, ei de-acum o sa stiu si cand e ziua ta. Am o memorie pentru zilele de nastere de si eu ma mir cateodata!!)
Asa, asa, "incurajeaza-ma" si pe mine sa infrunt 33-ul asta, ca tot de el o sa am parte anul acesta. (Trebuie sa-l repet in minte de cateva ori pe silabe, ca sa-mi obisnuiesc urechile cu pronuntia. Pffiii, si ce ciudat suna!! Parca n-ar fi din nici-o limba auzita pana acum de mine.)