Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
corneliaa spune:
Alipiticot, a mea nu suporta suzeta deci e temperatura rectala...si a mea tot 37,6 sau 7 are...dar a vazut-o doctorul si are rosu in gat.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
alipiticot spune:
Nu ai de ce sa mi multumesti,e placerea mea.
As raspunde la toata lumea dar din pacate nu prea ma pricep...mai ales la cresterea bb,invat si eu mai ales de pe forum.
Eu m-as uita singurica in gat la fetita,dar mi e mila....inca nu am fost la medic,dar tuseste putin.Daca nici nu creste febra,nici nu facem nimic...
Va pup...
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
oana cretu spune:
Coraly, eu nu mai alaptez de mult, nu-i vorba de asta, dar aici, pentru a obtine antibiotice, trebuie sa te duci la dr sa-ti dea reteta, eu am ameteli,...plus ca nu e sigur ca iti da...v-am zis parerea lor (si sunt de acord) de antibiotice.
Crinuta, sunt multe la voi care mi le spuneti, dar aici nu au aceleasi denumiri. Lasa, ca vad cum o sa fie dupa paracetamol, ceaiuri...
MERCI LA TOATE FETELE!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
crinuta spune:
Oana, Coldrex-ul contine paracetamol, deci daca iei ceva pe baza de paracetamol nu mai poti lua si pastile de paracetamol.
Crinuta si Rayan
adita spune:
Crinuta, coldrex merge si la mamicile care alapteaza? si mie mi-e rau,ma doare capul, ma ustura ochii, ma doare rau in gat, nici nu pot sa vorbesc, ametesc daca ma ridic in picioare si ma simt de parca sunt batuta
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
BESTUTZA spune:
KIta
BIseric la care vrem noi sa facem e Sf Ilie Gorgani, langa Cismigiu! Acolo ne-am cununat si fara pile, fara nimic! Taxa a fost taxa nu ni s-a sugerat sa mai platim ceva in plus, corul superb si slujba netrunchiata si cu un cuvant al preotului la sfarsitul cununiei!A fost minunat si biserica e superba!
E sa vedem de locuri ca si eu m-am gaandit ca dupa Paste va fi mare inghesuiala!!!Dar am ncredere in preotzii de acolo! Amandoi sunt minunatzi!
Bellamia,imi pare tare rau si imi aduc aminte de ce am suferit si eu !!
Acum ne-am mai potolit, dar a revenit foamea in fortza si dupa ce ne fixasem si noi program ca dupa cart am revenit la 6 mese pe zi!Dar suntem cumintzei sa zic ..avem colici dar suportabili...
Avem mari probleme cu scos aerul care vine inapoi si dup o ora!!!!!
Oana , sanatate mult!
Incerca si fa-tzi si niste suc proaspat de morcov , telina si mar ! E garantat!!!!
shinutza spune:
ma bag si eu in seama cu sfaturi de biserica pentru botez: biserica Sf. Andrei, e undeva cam departe, dupa podul Constanta incolo, insa merita pe deplin!
noi acolo am facut botezul (un amanunt important: nasicul nostru e preot acolo), singurei, nu la gramada, super predica, toate procedurile facute pe indelete, corul - cor, slujba-slujba, toate facute ca la carte ba chiar mai mult! foarte impresionant, ce pot spune. poate si pentru ca era vorba de gaza mea cea mai iubita din lume!
doar ca e departe...
dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru
crinuta spune:
Adita, nu stiu, deoarece eu nu alaptez, insa, cel mai sigur ar fi sa intrebi medicul.
Crinuta si Rayan