Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

scuze tot ce scrii intre url apare ca pagina web si nu se mai vede ce trebuie,de asta a aparut msj asa mai devreme.
Deci inainte de pagina pui [ url = " ,eu le scriu cu pauze ca altfel apare ca in msj anterior,tu le scrii legat,si dupa " ] tot lipite.

Tu aveai puse numai parantezele

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Adita multumesc pt raspuns am reusit sa facem kk dar sa va povestesc ce patiram: s-a trezit de dimineata a mancat ne-am jucat si kk tot nu facea , m-am hotarat sa sun doctora care m-a facut de trei parale ca nu sunt sanatoasa cum tin copilul asa ca poate face ocluzie intestinala ,sa ii pun imediat supozitor si sa-i fac ceai de musetel.Bun si cand sa-i pun bebelui supozitorul hop ca facuse un mare kk si am scapat.acum vedem pe viitor ce se mai intampla ca si mie mi-a zis sa nu-l tin mai mult de 24 de ore fara sa faca .
Eliy eu nu am dat copilului ceai de fenicul ,am baut eu , dar am inteles ca ceea ce trece in lapte din el elimina colici.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Leta nu ai pus url inainte de adresa si nu ai pus ghilimelele.Eu doar asta am facut in plus fata de ce apare la tine.

POZE

Mergi la inceput

Pardon nu ai pus url="

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

eliy , e plin de colici, ce ceai ca am incercat funicul, chimion, baby drink, baby calm, oooooof asteptam o minune

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Paula (Alipiticot), pentru poze am nevoie de adresa ta de e-mail ca sa-ti trimit invitatie pentru album...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crissy, cind am citit rindurile tale m-am vazut exact pe mine la ~ 1 sapt de cind am nascut: vedeam ca nu am lapte suficient, caci bebe nu se satura, ii dadeam completare Humana cite 50ml/dupa sini... si doar asa adorma. mi-am luat aceasi pompa ca si tine Isis de la Avent si am inceput sa ma mulg de 1-2 ori /zi sa observ cit scot dupa diferite intervale de timp si era bine, numai ca asa am remarcat ca bebele mananca f mult si-mi trebuia mai mult lapte; la inceput eu scoteam cam 30 ml pe san; cauta miere cu pulbere de soc (eu am luat din Carrefour), ceai de chimen si anason, ceai fenicul (eu am mancat/baut tone din toate astea);
In final (dupa 3 sapt.) am reusit sa-mi dublez cant. de lapte si sa-l hranesc doar cu san, deci foloseste pompa fiindca e f buna (si ajuta). Si nu te lasa descurajata de sot !

Pupici si bafta

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

deschid subiect nou Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Leta si un bebe

Want my life back...
[http://community.webshots.com/user/letadeea]poze[/url]

Mergi la inceput