Bebelusi de iulie-august 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nicole .. pupam moatza dulce si sa se faca repede bine !!! ne gandim la voi .. daca ai nevoie de ceva si te putem ajuta .. te rog , nu ezita !!!
mamici voi ati dat la bebici fructe din compot .. eu azi am cumparat un compot de caise decojite asa de bun .. si i le-am blenduit si a iesit o nebunie .. problema este ca are zahar .. dar am obs ca si borcanasele ptr copii contin zahar asa ca ...
nu mai stiu ce vroiam sa va zic .. facem baitza si revin ...
pupam

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicitari pentru Luca cel care a reusit sa se ridice la verticala!!!
Simona evita atit cit poti zaharul...are toata viata inainte sa manince orice...Problema este ca borcanasele "adevarate" aici un US nu au nici un fel de adaus si specifica fara zahar , fara sare....Dar nu stiu daca si in Ro exista astfel de borcanase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

offf Olivia sunt de acord cu tine !! .. eu m-am tot uitat pe borcanelele cu fructe .. unele au zahar , altele nu au .. in fct de fruct ...am luat la un moment dat fructe confiate ... ahaaa .. mi-am amintit .. Felicia , parca tu ziceai ca au E -uri ... eu m-am uitat pe ambalajul celor care se comercializeza la noi si nu contin nici un E .. numai pulpa de fruct ..am vazut azi chiar si coacaze confiate .. oare pot sa-i dau coacaze ???
deci ce fructe sa-i mai dau ca s-a saturat saracu de atata mar ...

ufff , a murit Papa .. Dumnezeu sa-l odihneasca !!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu aflasem ca amurit...D-zeu sa-l odihneasca!
Luca al meu maninca mar , para, prune, papaya, guava, mango, caise si cam atit. Inca nu babana, kiwi, piersici sau citrice....Simona tu de ce vrei sa-i dai neaparat la borcans...eu sint fericita in we ca-i pot da proaspete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna seara!
Noi inca nu dormim,pt ca moata a tras un pui de somn de la 18 la 20 si acum e plina de viata.Vorbeste si chiuie si-l tine pe tasu de mana si zice tata.
Nicole,multa sanatate moatei si multi pupici.
Adema,tare ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.
Kim,am vazut un film super misto,da fac si io ca Bula,nu mai stiu cum se numeste.Daca imi amintesc iti spun.
Si noi am inceput sa rarim borcanasele,doar cand ii e lu'mami lene,cateodata dimineata.

Si,Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace pe sfantul parinte!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara!
Simona doar borcanasele cu caise de la Hipp au zahar...restul nu au zahar,sau cel putin nu am vazut eu.Noi papam mere cu afine,piersici,pere sau borcanse cu cereale(mai rar din cauza greutatii) si nectarine,mere,banane,mango(am gasit in carrefour si nectarine si mango si sunt f bune).Din compot nu i-am dat niciodata,poate doar compoturile pt diabetici sa nu aiba zahar,dar ma gandesc ca ceva indulcitor tot or avea ele(zaharina)?
Papa nu a murit inca,e in moarte cerebrala,se asteapta sa moara oricand...Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nicole sanatate multa Andreei..o sa se faca bine repede ai sa vezi!
Kim intr-adevar oferta la voi e mult mai variata,noi aici suntem limitate la Hipp,Nestle(care mie nu-mi plac deloc),Bebelac(n-am incercat) si altele de care n-am auzit si nici n-am avut curajul sa incerc!
Fetele musca teroristul de numa numa...se infige cu dintii in barba mea si muscaaaaaaaa,sau de unde apuca numai piele sa fie,dar printre muscaturi a inceput si sa ma "pupe"(a se citi baleasca)..
Vrem caldura sa iesim afara ca nu mai pot sta in casa,vreau sa testez caruciorul nou in parc pe teren accidentat,oare cat o mai bate vantul asta?
Ma duc la somnic ca maine am ceva de umblat
Pupam bebeii si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

PS: Mai fetelor nu mai stie nimeni nimic de Dorsilia?Ce-o fi cu ea?N-are nimeni numarul ei de telefon s-o sunam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Da,chiar asa,ce-o fi cu Lia?Sper ca sunt sanatosi.

Va las,noapte/zi buna!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adema, bine ca s-a mai ameliorat problema lui Codrut...mult noroc in continuare.Cu dintisorii...probabil ca observa si mititelul ceva nou si nu pricepe inca....o sa se obisnuasca si n-o sa mai scrasneasca...cred.
Nicole pupam si noi pe Andreiuta sa se faca bine repede.Cum e aparatul ala cu aerosoli?sunt curioasa.
Simona e posibil sa nu aibe E-uri alea din ro.Aici, ce am luat eu erau de la turci si erau foarte atractive(lucioase, carnoase...chiar m-am mirat cat de bine aratau).
Eu prefer mai bine sa-i dau borcanase pentru ca pe ele scrie ca sunt bio....iar fructele sunt crescute mai mult artificial.Sunt si bio dar sunt scumpe...mai ieftin ma duce sa iau borcanase.Eu i-am dat pana acum mere, pere,mango, banana,pepene galben(cu toate ca am auzit ca nu e bine sa-i dai decat dupa 1 an...dar nu am facut abuz), portocala.Inca nu vreau sa-i dau kiwi, capsuni,zmeura...cu astea mai astept o luna.Despre coacaze...n-am vazut nici la borcanase....nu stiu ce sa zic.
Olivia multumesc de raspuns....am intrebat de otit pt. ca in ultimile zile a fost cam maraita ...plus ca am observat ca isi cam inclina caputul spre dreapta.Tati zice ca o gadila parul.Am apasat-o pe urechiuta insa nu doare si nu are febra.Cine stie...o mai urmaresc zilele astea...
Cum arata GUAVA?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

L-am culcat pe bubu (asa ii mai spun lui matei ) si am zis sa mai vad ce ati mai scris. a adormit cam greu, cred ca datorita faptului ca a mancat cam mult - vreo 210 ml de cereale cu lapte (eu i le pun in biberon, cu tetina pt sucuri de fructe), ceea ce se intampla cam rar. de cand doarme cu mine in pat doarme toata noaptea. se mai trezeste curand dupa ce adoarme dar dc ii dau un pic de ceai adoarme instantaneu.apoi se scoala pe 3-4 sa manace lapte si se mai trezeste pe la 8 dimineata. s-a mai reglat cu somnul, ca de cand au inceput sa-i apara dintii ma innebunise.
hai ca m-am luat cu vorba si am uitat sa va spun ceva f important pt mine. pentru ca ziua sa fie plina de surprize, dupa ce am aflat ca am castigat un patut, BEBICUL MEU A ZIS PT PRIMA OARA MAMA !!!!!!!!! a tinut-o vreo jum de ora tot bombanind mama, cred ca ii placea si lui ca poate sa zica ceva nou.imi venea sa-l mananc. chiar de dimineata vorbeam cu cumnata-mea si ii spuneam ca are niste triluri cat e ziulica de mare si ca zice tata, papa, baba, numai mama nu mai zice odata. ea facea misto de mine si imi spune : "fata, bubu cred ca o sa zica mama cand o sa zica si hipoclorit !!!" si uite ca azi am avut o zi de-a dreptul minunata.
v-am vazut dezbatand problema borcanaselor. si eu ii dau, in special de fructe. De legume cu carne ii dau decat cand n-am eu timp sa-i fac sau cine stie ce stare nasoala am si nu mai am chef sa mai fac si piureuri si asta destul de rar.mi se par de-a dreptul scarboase. In schimb de fructe ii dau in fiecare zi. cand ii fac cereale cu lapte dupa-amiaza ii pun si aproape un borcanel de fructe pe deasupra si ii place f tare. i-am dat de toate, bineintele adecvate varstei. ii mai dau si borcanase cu fructe si crereale sau biscuiti cu mar si nu stiu ce mai e...in general de la hipp sau nestlesi eu zic ca nu are de ce sa nu fie bune, dc e sa ne luam dupa ce scrie pe ele.

eu inca incerc sa va cunosc si pe voi si pe bebei ca sunt atat de multi ca ii incurc. nu apuc sa vad pozele. am sa stau intr-o seara cand doarme matei sa va vad si eu pozicile. fiind singura, fac de toate si parca nu mai apuc sa fac nimic pt mine
multumesc celor care au avut rabdare sa-mi citeasca " romanul " de la inceput si tuturor ca m-ati primit in randul vostru cu asa drag.
pupici si pe maine sper !! am sa mai pun si niste pozici, ca am o groaza

Mergi la inceput