Bebelusi de iulie-august 2004 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Doamna Bibi spune:
Multumim de urari si pupici la Eva.
Cand era mai micut a facut niste cojite in cap dar le-am "rezolvat" imediat cu o crema numita Atoderm,speciala pt. pielea cu probleme si uscata,in 2 zile i-a trecut. Dar eu il spal mereu cu sampon Sanosan si nu are nici o problema,poate e apa prea dura,ar fi bine s-o fierbi dar te apuca batranetea...Incearca sa-i faci un ceai concentrat de galbenele si sa-l limpezesti dupa baie cu asta,poate ajuta. Am citit ca veniti in iunie, abia astept sa ne vedem,va astept sigur la casuta cea noua sa testam jucariile lui Bogdan impreuna cu Eva. Sper ca o iei si pe Mara,nu???? O chem si pe Elena,de fapt ea o sa fie bona lui Bobo.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamna Bibi spune:
Iar cu cremele de soare,daca seamana cu mine la piele,no problem,daca seamana cu taicasu atunci e jale.el se dadea cu factor jdemii si tot se ardea,eu pot sa stau ca soparla la soare si nu am nimic. Oricum o sa-i iau ceva,asa frumos s-a rumenit in obrajiori de la soarele asta bland de primavara,dar mai incolo...
corianai spune:
Si noi de abia asteptam sa ne vadem, ne e dor de voi si de Elena. Avem aici pozele cu voi de la mare si Mara mereu ma intreaba de Elena si Mo Stii ca nu reusea sa tina minte numele Monica, acum nu mai recunoaste.
corianai spune:
Am mai pus si io neste poze de ieri din parc cu Eva si Mara-stirba, daca vreti sa ne vedeti suntem aici
http://community.webshots.com/user/evamara
Plecam in parc iar, poate asa reusesc sa invat si eu, va pupam
ANDREEABANICA spune:
Neata,si de aici!Intram si noi in clubul celor care nu mananca si nu dorm,asara nu a vrut sa manance neam,azi dimineata cateva lingurite,in schimb plins si maraieli si gemete in somn.Of,dinti astia plus ca cica poate sa dureze si doua luni pana iese primul dinte;si io ce fac.
Gata m-am descarcat!
Anca,cum este,nu ne tine cu sufletul la gura.
Corianai,eu ii fac baie pe capsor in felul urmator,ca sa nu-i intre sampon in ochi:intru cu ea in cada,cu spatele la mine,in poponet,o ud pe perisor cu mana si putina apa,apoi samponez(nefiind ff ud nu curge),dupa samponare masajul cu spuma,apoi clatesc bine bine jumatatea de capsor din spate,o intorc cu fata,o asez culcata pe pulpele mele si ii sustin capsorul cu mana stanga(sa se simta in sigurata,sa nu stea cu el atarnat)si cu mana dreapta limpezesc si crestetul(un buretel ajuta mult).Succes!
Si noi aveam probleme la spalatul pe cap pt ca nu suporta apa pe fata,asa am rezolvat-o!
Bobo scump,manca mama cur grasun!LA MULTI ANI!
Uite aici o reteta cu spanac,am mai scris-o odata dar cred ca nu ati vazut-o:
Tarta cu pireu de spanac (dupa 6 luni)
1 cartof mare
50 g de spanac congelat sau proaspat
1 ou(doar galbenusul)
40 ml de lapte
1 lingurita cu smantana proaspata
Se taie cartoful in bucati si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Cu 5 minute inainte de opri focul (pentru ca bucatile de cartof au fiert), se pune in cratita la fiert si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un pireu, care se amesteca cu oul. Se pune melanjul obtinut intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie in jur de 15 minute. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata. Se serveste.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
Doamna Bibi spune:
Ce frumoasa e Eva a crescut asa mult,era o mana de om cand am vazut-o!!!! Hai spor la invatat si la plimbat.Pupici
mitzura spune:
bai am scris ditamai mesajul si s-a bulit conexiunea si l-am pierdut. asa ca reiau mai pe scurt. Erau doua idei principale.
1. ca ii ies incisivii laterali de jos si nu mai mananca nimic in afar de lapte de vreo trei zile. dar nimic-nimic! si ma gandeam ca o sa-i iasa, apoi 2 saptamani va fi bine, si apoi iar vreo luna ne chinuim, cand ii dau cei de sus, si iar nu mai mananca, si ma gandeam oare cu ce creste copilul asta, asa, per total, cu lapte gol?????
2. Ca se ridica in patut in picioare , in somn, daca ati mai vazut asa ceva. Se intoarce pe burta in somn se ridica in patru labe si e sus, desi el doarme pe 3 sferturi....Astea sunt accese de somnambulism. Ati patit si voi?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
szivarvany spune:
Bogdan si Tudor !
Vazut, placut poze DoamnaBibi si Corianai !
Mitzura - Giulia se intoarce pe burta si apoi sus in 4 labe inainte sa adoarma si e nedumerita rau , dup`aia eu o intorc si ii pun intre maini jucaria de plus de somn si o ia in brate si adoarme, nu mai vrea sa se intoarca pe burta ca o tine strans de tot de gat
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
pako spune:
LA MULTI ANI,BOGDANEL! ....pentru cele 7 lunisoare
LA MULTI ANI,TUDOR! ....pentru cele 9 lunisoare
Sa fiti sanatosi si iubitori!
Corina si noi am avut probleme cu cojitele...remediu:ulei de masline inainte de baitza pe cap.Mai avem si acum cateva dar nu se mai vad ca a crescut perisorul.
Simona, l-am vazut pe Luca...ce fericire e pe el ca sta singurel in picioare...
Andrea iar mi-a dat un show aseara pana la culcare.La 4 dim cand a papat al doilea biberon de lapte am mirosit funduletul si facuse kk....era demult.Saracuta nu plansese ea degeaba...dar eu nu mi-am dat seama sa o mai contolez...asa imi vine sa ma bat cateodata ca din neglijenta mea copilu plange.
Felicia si Andreea
pako spune:
Mitzura si a mea pana sa doarma se zvarcoleste prin tot patul.Iar in somn se intoarce pe burta si-si impinge fundul in sus cu ajutorul genuchilor...doarme ca in bob.Cred ca ar vrea ea sa se ridice dar nu poate.E nasoala chestia cu ridicatul in somnic...pune-i salteaua de la patut cat mai jos.
Stiti cumva...la otita se face obligatoriu febra?
Felicia si Andreea