Mamici mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
fran spune:
Gabitzam - e pe DC o listuta sper ca pun link-ul corect http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28523
Eu am cam adunat cam ce e trecut acolo- doar cu picaturile de nas nu m-am prins- daca nu sunt racita, la ce folosesc? Sau sunt pt. BB?
Luluku ai dreptate- si eu am amanat cat am putut cu bagajul- da' uite ca intru azi in sapt.35
- si cam e timpul sa fie bagajelul gata, plus lucrusoarele spalate, lenjeria pt. patut...etc
Acum astept sa vina salteluta- am comandat-o la bebelusultau- va scriu cum se prezinta dupa ce o primesc...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
mamaruta spune:
Luluku, nu iubita, cum sa va las. De acasa am si timp si chef mai mult de intrat.
Mihaela
,
Mara si 
crissu spune:
Ce bine ca aveti net si acasa ca deja pusesem botic cand am vazut ca tot mai multe burtici intra in prenatal.
Nu mai zic ca mor de ciuda cand va aud ca deja ati cumparat hainute pentru bebe si mobila si etc..............eu nu am luat nimic ca cica nu am voie ca nu e bine si tampenii d-astea. Hai ca iar m-am enervat pe tema asta.

Am si eu o intrebare pentru Mickyy sau alte mamici care au mai nascut la Municipal: pentru bebe trebuie sa aducem hainute de acasasau i-l imbraca ei cu cele din spital?
Criss si
29 saptamani
Mickyyy spune:
crissu, cum preferi tu. La municipal ti-l imbraca ei pe bebelus (de fapt iti dau hainute si-l schimbi singurica!), dimineata si seara vin si-ti schimba hainutele, iti dau un set de 8 scutece, 2 camasute si 2 caciulite parca si la fiecare 12 ore le schimba pe cele murdarite. Hanitele si scutecelele sunt curate dar nu cine stie ce frumuseturi. Eu le-am folosit cu succes pe cele de acolo, era mult mai comod. Le poti folosi si pe ale tale, nu te obliga nimeni sa apelezi la ale lor, insa un bebe mic murdareste hainute la greu iar daca nu ai mame sau soacre-n vizita zilele alea iti garantez eu ca ultimu lucru de care va avea chef taticul va fi sa spele si sa calce hainutele bebelusului ca sa ti le poata aduce tie curate a doua zi!
Mickyyy
(30 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
carolinah spune:
Crissu, eu am nascut la Municipal si iti dau ei camasute, caciulite (nu le-am folosit ca era cald in salon) si niste scutece cu care sa ii infesi in partea de jos a corpului. Eu am lasat-o imbracata asa cat a stat acolo, da' naiba stie cum se infasa de fapt ca eu nu prea reuseam, ca la ce sa ma chinui sa invat ca doar acasa nu urma sa o tin infasata.
Acum imi voi lua cu mine hainute ca sa o pot schimba cand si cum e cazul. Alinei nu stiam nici sa ii pun pampersul, nici sa o imbrac, asa ca le-am cam lasat pe asistente sa faca asta. Dar ele se lasau asteptate mult si statea copilul cu orele neschimbat
. De data asta stiu mai bine
si voi face eu toate astea, inclusiv baita/spalatul de seara fara sa mai astept ceva de la asistente.
Ceea ce nu stiu exact (inca) este daca te lasa cu hainele de acasa. Presupun ca da, totusi. Voi ce stiti?
Hurra, azi e ultima zi de fulltime. De luni vin 4 ore si apoi ma duc acasa si dorm, ca simt ca oboseala mea e cronica. Oricum, si pe perioada cat voi sta acasa am acces fara probleme la net, asa ca nu scapati de mine asa usor
.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
mamaruta spune:
Criss, nu esti singura care nu a cumparat nimic pentru bebeutza mika.
Ma mananca dejtele de mor si sunt sigura ca dupa ce nasc nu o sa-mi mai placa nimic, dar suprerstitia, nu si nu.
Mihaela
,
Mara si 
andreea.a spune:
Crissu, nici eu nu am facut cine stie ce cumparaturi. Noroc ca nu am avut bani, caci altfel… Deocamdata i-am luat un body, o caciulita si niste sosetele. Si o pompita de desfundat nasucul. Dar in curand vreau sa ma apuc si eu de cumparaturi mai serioase. Nu sunt superstitioasa, insa sunt pretentioasa (la greu) si nu vreau sa ma trezesc cu cine stie ce hainute urate ca or sa ma apuce nervii! ![]()
Chiar azi m-am apucat sa spal lucrusoarele si le-am si pus la
. Are ceva daca le-am spalat cu detergent normal (Ariel)? Ca nu am luat unul special pt. bb, eu zic ca nu e nevoie. Mai ales ca le-am clatiiiiiit abundent. Voi ce ziceti?
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
mikka spune:
Fetelooooor, va parasesc si eu... Nu am net acasa, cel putin deocamdata, dar cred ca voi face o investitie si ma voi dota, ca tare m-am obisnuit cu voi!
Sa fiti sanatoase, sa respectati ordinul lui Nefertari, adica nici o nastere inainte de termen, sa aveti grija de bebeii vostri, si sa ne vedem la urmatoarea intalnire.
Mai intru eu pe forum, dar muuult mai rar.
Va pupam amindoua!
DPN 15 mai
lucas spune:
buna, mai spre prinz,
tocmai ce am venit de la piscina. am facut gimnastica, tare bine a fost.
e asa bine acum!!! nu mai simt nici picioarele umflate.
nici eu nu am cumparat nimic. am prospectat piata si atit. Gabitzam, de unde ai comandat dulapioare pentru bebei?
eu ma gindeam sa iau masa de infasat cu sertare.
andreea.a spune:
Lucas, unde mergi la piscina? Si cat costa? Pls!
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg