Dinti galbeni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Tot nu stiu exact de la ce este galbeneala.Tartrul este o depunere iar patarea dintilor poate fi ca la noi de la ceai,suc de fructe.Aa am ajuns eu la concluzie.

Periuta electrica am avut si noi,era buna.Am aruncat-o peste un an ca se incarcase cu pasta prin toate orificiile.Vezi daca gasesti cu capete care se inlocuiesc.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Simona spune:

Asa este Syd ,sunt convinsa ca ti-a curs foarte mult sange la primul cleaning ,asta pentru ca noi in Romania nu am fost obisnuiti cu asa ceva si gingiile noastre sunt foarte sensibile. Dar o sa observi ca daca o sa faci asta regulat gingiile ti se vor intari si nu-ti va mai curge sange deloc.
Eu una am probleme serioase cu dantura,am avut dintotdeauna.Sti si tu cum era cu dentistii in Romania. Mie mi-au pus un pod (lateral stanga sus) si din cauza ca nu au tratat maseaua de sustinere inainte de a pune podul am ajuns in situatia ca mi s-a inbolnavit si radacina si dupa ce am tot sangerat de m-am saturat am ajuns la dentist pt. extractie.Mi sa infectat toata zona. Si sti la ce am ajuns? La inplant !Multumesc lui Dumnezeu ca sunt aici si am avut posibilitatea sa fac inplant ,ca in Rom. ajungeam la proteza ,si am doar 30 de ani neimpliniti. Si un implant (eu am avut nevoie de doua),este groaznic de scump si plus de asta nu-l acopera nici o asigurare pentru ca este considerat ceva estetic.
Nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut ,dar stiu sigur ca nu vreau ca copii mei sa treaca prin asa ceva.
Sanatate multa

carmen

Mergi la inceput