Bebelusi de sept-oct 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Bazucu e mai bine in sensul ca nu mai are diaree dar kk e tot moale, insa azi in schimb a mancat tare putin si a vomitat dupa fiecare masa(mai putin dupa ultima, asta de la 10:30).
Acum doarme.......sper ca mai bine ca noaptea trecuta!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele
Lilia mii de pupici scumpei dragute, e o dulce
a adormit si pitica mea in sfasit.. am zis sa va mai scriu cate ceva si ma duc la somn si eu
nu prea mananaca ori nu o nimeresc eu cu orele de masa ori o ia pe urmele mele care nu am mancat cat am fost mica mai nimic, dar hrana solida o refuza dupa prima lingurita si pana acum vreo 2 saptamani nu aveam treaba cu ea, off mi-a scos peri albi azi
mihaelo cred ca s-au vorbit fetele noastre sa nu manance, alexia mai si vomita dupa aia... offf
multam pt ca datele despre greutate si inaltime
deci e bine fata mea e pe langa ai vostri
pufi, sanatate lui alesio
mina wow baiat mare ai! felicitari de acum cica il poti pune in premergator asa zice la carte :)
am iesit si noi cu tati afara dar e tare frig si a batut si vantul asa ca n-am stat dcat juma de ora. mai mult ne ia imbracatul si coboratul carutului
noapte buna va doresc, mi-e somn tare

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LiliaToma am vazut pozele inainte sa plec afara cu maimuta dar pur si simplu nu am fost in stare sa scriu nimic. Oricum ii doresc multa sanatate si sa scpae cat mai repede de problema asta si sa nu mai aiba de-a face cu spitalul decat atunci cand va avea si ea un bb!

Mina, mai dar ce vizigot smecher ai...auzi, sa se ridice el singur in picioruse...super misto! O aduc pe Alexia pe la voi sa-i arate si ei cum sta treaba!...hihihi

Noi am fost astazi la doctor si am fost mai mult decat placut surprinsa sa aud cat a luat bebelina in greutate in ultima luna: 750 gr!!!! Acum are 7400 gr si 68 cm. Doctora era mai mult decat multumita si a zis ca asimileaza foarte bine si ca totusi stam bine daca mai vomitam o singura data pe zi si ca mai continuam cu Debridat, fier si luam iar Pikovit 10 zile.
Luna viitoare vom face iar analizele de sange ca sa stim daca mai e nevoie de fier si probabil si markerii hepatici. Cu vomitatul tot nu-si explica ccc care ar putea fi cauza....se gandea chiar sa ne trimita la un neurolog dar o mai lasam sa vedem cum o sa fie peste o luna.
Despre diversificare ni s-a spus ca putem incepe si cu iaurt Danone simplu si apoi si cu fructe (piersici, caise, banane...nu capsuni, fructe de padure, visine). Mai putem introduce si pestele alb (salau), spanac.
Asa....ca se discuta de carnea de vitel...am intrebat de ce nu ar fi chiar asa recomandata si raspunsul a fost ca ar avea mai mult acid uric care poate duce la guta daca se mananca multa dar cum bebelina papa putin nu e nici o problema. Este vorba de orice carne de animal tanar (miel, vitel, etc).
De Dentinox si Calgel am intrebat iar care e diferenta si care e mai bun si mi-a spus ca durerile mai mari de dinti le calmeaza mai bine Dentinoxul.

Mcm, pt iritatia de la Huggies mi-a zis sa-i dau cu Panderm. Maine sper sa iau crema si s-o dau sa vad daca ii trece. Doctora zicea ca o explicatie ar fi ca e mai aspru elasticul si din cauza asta i se irita pielea la picioruse si la spate.

Aissa, sa stapaniti sanatosi caruciorul. Nu este modelul ca al meu ci mai degraba ca al Andorrei si al Daninei. Eu azi i-am facut inaugurarea la al nostru si e super misto si usor.

Pufymic, sper sa se faca bazucu bine repede si sa scpae de vomitat. Banuiesc ca e racit de mai si vomita.

Moss, sanatate si piticei tale!

Va pup si ma duc si eu la nani!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

fetelor de kittie mai stiti ceva?
ca nu a mai scris demult sau cel putin nu am vazut eu

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Eu sunt azi super matinala, sunt demult pe calculator, dar justificat, ca a plecat tati la serviciu si cum el nu aude ceasul eu trebuie sa ma scol....plus ca pitica imi pune muzica de 2 nopti. Ca am uitat sa ma laud ce fata desteapta am. Eu i-am dat jos caruselul ca nu a prea interesat-o, dar am lasat mecanismul prins de patut. Si domnisoara mea, care e numai cu picioarele pe sus, a descoperit minune mare si da din rotita de la carusel (care e o floricica) si isi pune muzica. Si daca ieri noapte am zis ca a fost o greseala, azi mi-am confirmat ca o face deliberat. Pentru ca ajunsese la capat si nu mai canta, iar noi tot auzeam un zgomot, un scartait. Cand m-am uitat, ea tot rasucea rotita. Am dat eu un pic de ea inapoi si apoi a dat ea cu piciorul si cand a cantat a inceput sa rada. Cu mana daca o puneam nu o coordona asa bine. E asa haioasa....
Roandre, bravo Alexiei, super bine a luat in greutate, sa speram ca nu e nevoie sa-i mai faci analize si in nici un caz nu cred ca e nevoie de neurolog. O sa-i treaca. Cat priveste carutul, nu stiu de ce mi s-a parut ca e al tau, singura asemanare (ca m-am uitat iar la pozele tale) e una din culori...Scuze, vorbisem cu o fata de la subiectul cu Rahova....si ea a zis ca se duce sa ia un carucior portocaliu, apoi tinusem minte argintiul de la al tau si am facut conexiuni gresite.....La al tau e misto ca ai si vizorul ala si mai misto ca e rosu. Oricum, sa le stapanim sanatoase cu toate si sa ne tina toata vara!
Va pup deocamdata si mai vorbim....

PS: Andreea (si Doru) daca citesti cumva....am primit mailul tau si m-am inscris, dar in primul rand nu se exista Romanica pe lista si imi cere statul, apoi as fi vrut sa scriu adresa ta de mail ca mod in care am aflat, dar nu m-a intrebat desi am bifat ba "other" ba "friend" la rubrica respectiva. Spune-mi daca pot sa intru in alta parte sa scriu adresa ta, macar sa castigi ceva daca tot ai sanse....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata, eu si cu Aissa ce mai suntem somnambule.. hihihi...
Aseara n-am mai putut scrie, cred ca-mi pun pe usa afis cu "hotel-restaurant", ne-am specializat in musafiri toata ziua-buna ziua
Aissa sa stapaniti sanatoase caruciorul! Sa-l pastrati bine si pt urmatorul bb ca nu se stie cand apare Si merci de pozele cu costumase, azi cred ca dau si eu o raita prin Orhideea ...Mai da' desteapta fata ai..hihi.. s-a prins repede de smecheria cu muzicuta...
Mina pupa-ti vizigotul.. hihihi.. e mare, acus o ia din loc
Mihaela, pai bravo domnule, noi ne facem griji aici de zor ca bebelina vomita dar uite ce pune pe ea .felicitari!!!
Pufymic sanatate bazucului!
Ca tot zicea Eliana de bijuterii... pe Gogo a mea o linistesc ORICAND daca-i arat un balon... moare de ras, in hohote.. ce atata plimbat ,leganat si cantat, am gasit metoda de tranchilizare.
Eu azi vreau sa fac greva, Miti imi pleaca pana la pranz si eu o tulesc la mama, o las pe Gogo si apoi dau o raita prin Carrefour si pe unde mai apuc... hihihi... cu cardul la mine.. ce, m-am nascut in bucatarie? Azi fara !!! Pana atunci insa sunt mamica model.. asa ca ma duc la Uca.
Pupici!!!!!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Andorra, spor la cumparaturi...mie nu mi-a iesit ieri pasenta si n-am avut parte. Tot mai sper saptamana viitoare, numai ca am cardurile la Tony de cand stau acasa si stau dupa el sa ma si ajute la carat....
Costumasele le vazusem in oferta dar eram reticenta vazand pretul....insa Tony mi-a zis la telefon ca ii cumpara strampeli si eu m-am gandit la ciorapi, ca tot zisesem ca nu prea am roz/rosii. Insa sunt misto, din bumbacel, cam subtirele dar merge cand s-o incalzi. Sa vad cum ies de la spalat. Si mai sunt destule lucruri interesante in oferta asta, am vazut si pentru mamici niste chestii . Sa ne zici ce cumperi poate mai imi vin idei.

cu printesa

Mergi la inceput

Fetelor, am deschis partea a 36-a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46462" target="_blank">aici

Asa cum am zis si acolo, am incercat sa fac logout si sa deschid subiectul cu identitatea noastra comuna, dar desi imi da mesaj ca m-am logat afara cu succes raman totusi logata.

cu printesa

Mergi la inceput