Mamici de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

giana, hai ca nu-s decat 3 ore de mers cu trenul... si sunt conditii ok ... dar nu veniti sa prospectati piatza pentru bebe???
Las' ca vezi tu curand ce este bebe, eu sper sa aflu marti... am o surpriza pentru Florian: nu ma dau jos de pe masa pana nu-mi spune... de-acum bebe e mare, se vede bine!!!

Cat despre bagajul de spital... vorbeam si noi....

Anis , ce faci??? Sunteti bine??? Hai, te asteptam cu vesti...

Offf, ce pofta mi-e de o prajitura cu frisca!!!! cred ca merg pana la cofetarie...
Sa stiti ca asa sunt copiii, le plac dulciurile... Iar eu n-am ce face, bebe vrea!!! Si bebe o sa primeasca de la mami... Ma rasfatz, dupa aceea cine o sa sparga cantarul??? Dar... nu-i nimic, o sa imi revin eu!!!

Pup fetele,

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Giana de ce zici ca e prea devreme ptr bagajul de spital. Ptr cele car nasc la inceputul lui iulie nu mai este chiar mult. Cele care nasc in august mai au timp dar noi cele de la inceputulu lui iulie ne apropiem cu pasi repezi. Eu de exemplu mai am o sapt si intru in 7 luni asa ca........

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si noi la fel intr-o saptamana intram in luna a 7-a.Nu imi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul.Cateodata totusi parca simt ca nu mai trece odata.Abia astept sa il vad pe pitic, mai ales ca nu voi mai avea alt eco.

Monica multumesc mult pentru raspuns.Ma tot gandeam ca ii bebe si sughite numai ca nu eram sigura .

Adriana si Aidan 26sapt+3zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monica si Adriana , Doamne ce putin mai aveti... eu de-abea sunt la mijlocul drumului... Dar tot ma gandesc la cate am de cumparat pentru bebe, sa il astept cu tot ce trebuie acasa...
Ce bine, o sa primim sfaturi de la voi, ca sunteti primele... Si o sa va citim povestile nasterii... ma dau in vant dupa povestea nasterii fiecareia!!

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ma intreb ce s-a intamplat cu fetele care nu au mai scris demult ca emaaimee si AC.Abia astept sa vad listutza plina cu baietei si fetite.Sunt fete de la care nu cred ca am vazut vreodata vreun mesaj.Poate pana in mai vom avea lista completa.

Adriana si Aidan 26sapt+3zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele
Am venit de la eco...bebe e tot bebelina . ..e sanatoasa...Pop si-a adus alt aparat eco nou..si din pacate azi nu mi-a putut-o si inregistra...bafta mea...

Ceva probleme ar fi cu Ir..una..mai ales ...dar am inteles ca Ir se mai modifica in sarcina oricum...cerclajul s-a dovedit ca e bine facut...si in rest repaus.

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

anis, bravo!!!si FELICITARI!!!
Sa ai grija de bebelina si de tine.
Te pup!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laurici iubita..saru-mana ..mereu esti cand trebuie langa mine...mii de pupici

Sper sa-si revina si Ir alea...ca din cauza lor mi se intarea burta...

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

anis, Dumnezeu ne iubeste, pe tine si pe mine si pe toate fetele din lume pentru ca vom deveni mamici toate la un moment dat. Sa nu te indoiesti niciodata, va avea grija de tine si de bebelina ta pana la capat. O sa fi cea mai fericita mamica din lume.

pup mult burticutza de bebelina!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salutare burticute de bebelusi :)

Vreau si eu la intalnireeeee!!! Dar sunteti cam departe. Mi-ar place sa facem si aici in Canada! Distantele sunt am mari intre Toronto si Montreal. Dar pana la Belleville la Ursuletulpanda n-ar fi decat 2 ore. Ce zici Ursulica?? Ne vedem intr-o zi? Poate veniti voi, sau daca nu venim noi!

Bebestrumfitza sanatate multa si bafta! Sa te refaci repede.

Apropos de contractii, si mie mi se mai intareste burtica, dar nu stiu daca or fi contractii. Or fi.

Adriana, chiar azi m-a intrebat o prietena daca sughite bebe. Si eu n-am stiut sa-i spun. Dar descrierea ta e f interesanta. O sa fiu si eu atenta la ce ai descris. Culmea e ca si eu m-am gandit la Emaaimee si AC chiar zilele astea. La AC o sa sun ca am descoperit ca am fost colege de clasa in Bucuresti la liceu.

Va pup pe toate pe burtici,
, 25s

Mergi la inceput