Mamici de iulie-august 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
corbioana spune:
Gabi ma mai linisteste faptul ca mai imi spuneti si voi ca simtiti acelasi lucru. Ca alte alea am mai simtit eu pana acum de la intinderi de ligamente dar nu asa jos sub burta si durere cand ma ridic de jos...Si exact!!! Dupa ce merge putin pe jos ma simt bine! Cand ma intidn iar imi e bine. Sper sa treaca sa fie bine totul.
Eu la urmatorul consult cred ca merg cam intr-o sapt. Se cam face luna si tre sa merg.
Pupici!
Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Monicutz spune:
Andy, 3 L de apa/zi? Pai eu nu cred ca ajung cu toate lichidele (supa, lapte, ceai, cafea, apa, suc)la 3 L de apa pe zi.
Katink, am sunat la AC si am lasat un mesaj pe robot ca nu a raspuns nimeni. Sper sa ma sune. Daca nu, mai insist diseara.
Ursuletulpanda, unde esti? Esti OK?
Kulta, am vazut ca ziceai de facturi. Si aici se duc la fel banii. Vad ca toate ne plangem de acelasi lucru. ha!
Am o poza cu burtica (a se citi burtoiul) dar nu stiu cum s-o pun. Sper sa descopar.
Va pup,
, 25s
Monicutz spune:
Irina si Adriana, sa vedeti si buricul meu cum e ..complet afara. Doctorul a zis ca nu e nici o problema.
Dana, acum am vazut ca ai scris un pic inainte. Mie nu-mi da nici un fel de detalii la doctor. Ce sa mai zic de IR-uri. Dar ce am vazut pe una din pozele de la ecografie e ca era un indicator care se numeste exact IR. Deci s-ar putea sa aiba aceeasi prescurtare.
Auzi, tie ti-a zis daca-ti mai face inca o eco dupa eco asta de la 20 de saptamani? Eu am intrebat si mi s-a raspuns ca o sa vedem, ca nu neaparat...in concluzie ca s-ar putea sa nu. Nu pricep de ce nu mai fac si chiar inainte sa nasti? De unde stiu cum e copilul, cu capul in jos, in sus? Se simte la mana? Ca eu nu fac diferenta intre unde e fundul si unde e capul :). Ce mai mamica
.
Va pup,
, 25s
ursuletulpanda2005 spune:
Monicutz pe-aici sunt. Inca la munca.
Nu stiu daca mai fac vreo ecografie sau nu. S-ar putea sa mai fac un pic de valuri si sa-l conving pe doctor. Dar cred totusi ca macar la el la ecograful din cabinet si tot o sa se uite. Altfel, il iau ostatec! lol
Ma enerveaza atata tacere. Nu stii niciodata cum stai. O sa-l intreb de-a dreptul de IR (de la obraz, ca sa zic asa ...:-) )
N-am vorbit inca nici de cum om naste. Nu stiu daca a masurat cumva colul. Parca as naste cu moasa nu cu doctor. In fine. Imi e greu sa-mi insusesc "stiinta" lor. Ma rog la Dumnezeu sa nu am probleme. Eu am avut o experienta cumplita asta-primavara, cand din cauza minunatului sistem medical, am lesinat la coada la ER (unde stateam cu hemoragie de vreo 2 ore) si pe urma m-au bagat in spital, cu perfuzie de glucoza si-atat, si inca vreo 5 ore nu m-a vazut NICI UN MEDIC, DE NICI O SPECIALITATE! M-au mutat in vreo 3 saloane. Si pe la vreo 8 seara a venit OB-ul si mi-a facut D&C. Stiam ca am sarcina incetata din evolutie si optasem pentru D&C.Dar pana mi-au facut "apointment" s-a declansat natural. Asa ca sunt infricosata de realitatea medicala de-aici. De-aia n-am facut nici amnio. Imi e FOARTE teama de micile lor greseli!
Si nu-ti mai povestesc fiindca nu suntem in situatia de a "vedea" filme de groaza.
Pana acum sunt ok. N-am avut nici cea mai mica problema si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa nici nu am. Ca mi-am pierdut increderea in medicii de-aici. Poate fi si din cauza ca stam intr-un orasel mic. Dar si in Ottawa am avut patanii cu medicul de familie.
M-am autoeducat sa nu ma mai gandesc ca cred ca n-as mai dormi nici noaptea.
GATA cu vaicareala! Mai bine spune-mi la ce spital o sa nasti in Toronto. Eu vreau sa merg La cel din Nortrh York.Cica e cel mai bun pe specialitatea asta si au medici excelenti.
danaB +
Pooh 22+
Monicutz spune:
Dana, si eu am auzit povesti de groaza de aici, dar cred ca mai bine sa nu ne gandim pentru ca solutie nu e. Nu avem cum pleca de aici. Sincera sa fiu am auzit povesti de groaza si din Ro. numia Dumnezeu stie cum e mai bine. Acum oricum suntem aici.
Eu o sa nasc la Mount Sinai. De ambele spitale, si de North York si de Mount Sinai am auzit lucruri bune. Mama finutzei mele a nascut in decembrie la North York si a fost f multumita. E a fost si la un medic care e dintre putinii in Toronto care vin sa te asiste cand nasti.
Daca vrei sa vorbim in direct ma poti suna acasa (416-533-1932). Sau te pot suna eu daca imi dai numarul de tel.
, 25s
nadine2004 spune:
Mi s-a stres mesajul, ce bafta am!
Dana, voiam sa iti spun ca si aici este aceeasi situatie! Nu prea iti dau detalii, plus ca daca nu esti pe la Paris ai sanse sa te urmareasca un medic generalist! Ca pe mine! Ce sa mai zic! Eu sunt linistita ca ma simt bine si nu am avut probleme pana acum!
Id meu pe yahoo este nadvin2003 si mi-ar placea sa vorbim!
Burtica mea este mica, avem 19 sapt de la amenoree! Eu nu am simtit ca misca, doar usoare palpari, dar nu stiu daca este bebe, mai ales ca nu se intampla tot timpul! Burtica mea e micuta. Poate acum, în a cincea luna, sa creasca!
Va pup si aveti grija de voi!
Nadia
19 sapt
Delia spune:
Despre buric: cred ca tine de fiecare, mie nu mi-a iesit deloc in afara la Codrin si nici acum.
Pentru fetele din Canada si State: sunt fete care stau pe messenger pana tarziu ca mine de exemplu...
si voi sunteti un grupuletz serios sa vorbiti intre voi.
Vroiam sa imi cer scuze ca azi am fost contactata de cineva pe messenger si i-am dat alow fara add to my messenger list...si nu stiu cine a fost...uff daca n-as fi asa bata
.
Promit sa invat cat mai curand "tainele messengerului" sa va aduag pe toate.
Va pupic dulce si abia astept sa mai vorbesc cu voi din nou...
Delia si
Codrin
ursuletulpanda2005 spune:
Monicutz iti pot da numarul meu de telefon. Dar mai bine te sun eu, fiindca nu sunt in Toronto, ci in Belleville.
Eu lucrez de la 9 la 5 si in jur de 5:30 pm sunt acasa. Sa-mi zici cand te pot suna. Daca vrei putem sa vorbim in we. Noi nu prea plecam de-acasa pana nu se face vreme frumoasa. Pe-aici nici nu prea ai ce face in afara de ceva cumparaturi. Vara e frumos fiindca suntem la 30 km de rezervatia Sand Banks unde e chiar frumos. Si mai sunt multe locuri super pe-aici dar accesibile numai vara. Iarna, in afara de patinat pe lac (ceea ce nu practicam) nu prea mai ai alta distractie.Poate doar pescuitul la copca ... lol
Na, ca iar am scris mult! In stilul asta nu mai ajung la "steluta" nici daca mai fac 10 bebici. Uf!
Burticile europene dorm bustean la ora asta si numai gandul la un somnic bun si din ce in ce mai putin odihnitor si ma face sa ma indrept spre dormitor.
Pe maine!
danaB +
Pooh 22+
Monicutz spune:
Dana, pai putem vorbi in weekend. Si pot sa sun si eu fara probleme.
am fost la Sand Banks anul trecut in vara. Ne-a placut :)
Sper sa vorbim in weekend. Daca suni si nu-s acasa lasa-mi mesaj cu nr tau.
Somn usor la burtici, ca ma culc si eu!
25s
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Monicutz
Andy, 3 L de apa/zi? Pai eu nu cred ca ajung cu toate lichidele (supa, lapte, ceai, cafea, apa, suc)la 3 L de apa pe zi.
Am uitat sa precizez ca e pentru contractii. Se considera ca lipsa de hidratare favorizeaza contractiile. Deci, daca aveti contractii e bine sa mariti cantitatea de apa pe care o beti. Da, Anis?
Andy si
22+http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos