Buna seara!
Razvan ma numesc si mea e de vineri la spital cu ceva contractii si cu colul cam scurtat.Am fost ingrijorati la inceput dar dupa o informare amanuntita [si eu sint doctor dar stomatolog] ,ne-am mai linistit.Singurul lucru e ca stumfitza s-a cam plictisit de stat in pat la spital si vrea acasa.Evolueaza spre bine in tratament injectabil cu scobutil,papaverina de 3 ori pe zi.
Am scris pe forum la insistentele ei,pentru ca prietenele ei sa stie despre ea...
Va doresc tuturor o seara placuta,sa fiti vesele si nu uitati ca toate starile voastre de bine si foarte bine se transmit si bebeilor vostri din burtika!
razvan vulturu
Razvan, transmite-i strumfitzei sanatate si sa faca bine sa stea cumintica si sa faca tratament ca e pentru binele lor, al ei si a lui BB. Noi ne gindim la ea si asteptam vesti bune.
Sanatate maxima si pupici.
K19+s
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Razvan,
multumim mult pentru vesti, chiar nu mai stiam nimic de bebestrumfitza de ceva vreme... Te rog transmite-i toate cele bune din partea noastra si sa se intoarca sanatoasa acasa sa aiba grija in continuare de bebe!!!
Poti sa intri la mamici de iulie - august 2005 sa mai dai o data mesajul asta, acolo sunt toate prietenele ei virtuale, si sunt convinsa ca fiecare are de transmis cate ceva pentru bebestrumfitza.
Irina si bebe 20 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau