Intrebare PPS
O prietena de-a mea are o intrebare in legatura cu o prezentare in PP: cum se face ca melodia sa nu se intrerupa in timpul prezentarii, la trecerea de la o pagina la alta?
Multumesc de ajutor!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Chiar nu se pricepe nimeni? Hai va rog dati-mi un raspuns, e urgent...prietena mea are maine prezentarea si are nevoie de ajutor!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
marius spune:
Nu ar fi mai simplu sa nu puna muzica? O prezentare dupa mine este eficace din punct de vedere al informatiei continute, a organizarii acesteia (sa fie structurata), a usurintei de transmitere catre consumatori privind continutul ei, a modului vizual de perceptie. Un fond muzical chiar daca ar fi eficace tehnic discutand devine o sursa de reducere a atentiei asupra informatiei de baza.
Parere personala.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
mihaela_s spune:
Mersi mult Marius, e o idee buna ce spui tu, insa nu stiu daca prietena mea doreste sa renunte la muzica...ei, fiecare cu parerea lui(ei)!
I-am sugerat ideea ta, totusi daca apare cineva care stie rasounsul la intrebare, il rog sa nu ma ocoleasca.
Mihaela
Diana si Silvia
adi2003 spune:
Vin si eu cu o alta intrebare legata de fisierele pps.
Stiu ca ele sunt alcatuite dintr-o succesiune de imagini. Unele au fond sonor, altele nu.
Ei, pe mine ma intereseaza cum pot sa extrag o anumita imagine dintr-un fisier pps gata conceput.
De exemplu, un peisaj dintr-un astfel de fisier, care mi-a placut foarte mult, si vreau sa il am ca imagine separat.
Stiu ca se poate, dar cum?
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Vin si eu cu o alta intrebare legata de fisierele pps.
Stiu ca ele sunt alcatuite dintr-o succesiune de imagini. Unele au fond sonor, altele nu.
Ei, pe mine ma intereseaza cum pot sa extrag o anumita imagine dintr-un fisier pps gata conceput.
De exemplu, un peisaj dintr-un astfel de fisier, care mi-a placut foarte mult, si vreau sa il am ca imagine separat.
Stiu ca se poate, dar cum?
Pai e simplu: deschizi Microsoft PowerPoint si de la Open File deschizi fisierul respectiv. Apoi selectezi slide-ul care contine imaginea ce iti place tie. Click dreapta pe poza si Save as picture...
Cat despre melodie... Insert-Movie and sound- play automatically . Daca citeste la Help.. sigur o sa gaseasca cum se face exact. Eu nu am PowerPoint la servici si nu ma pot uita acum...
Succes!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
adi2003 spune:
Multumesc mult!
Era atat de simplu...
Vezi ce inseamna sa nu fi lucrat pana acum cu Power Point-ul? Daca il deschideam macar o data, imi dadeam seama. In mintea mea se fixase ideea ca e complicat. N-a fost asa.
Ramonika spune:
inca o intrebare...
Biby, scumpa... poate mai esti pe receptie... ca vad ca te pricepi...
primesc cateodata pe mail prezentati in power point si cand le deschid, se deschide direct slideshow-ul, nu documentul in sine, in care sa vad meniul ca sa pot salva o poza. cum fac sa se deschida cu meniu si cu toate alea, nu diresct slide show-ul?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
adi2003 spune:
Pai la mine toate fisierele pps care le am salvate pe calculator sau care sunt primite pe email se deschid direct cu slideshow-ul, daca dau dublu click pe fisier.
Dar daca, mai intai,deschid programul Power point si apoi aleg din fereastra open fisierul dorit, atunci vad documentul in sine, pe bucati/adica pe imagini. Si asa pot salva o anumita poza.
Deci, la intrebarea ta, Ramonika, cred ca singura solutie e sa deschizi Power Pointul si apoi sa alegi fisierul pps dorit.
Probabil se poate si altfel, dar eu nu stiu.
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Pai la mine toate fisierele pps care le am salvate pe calculator sau care sunt primite pe email se deschid direct cu slideshow-ul, daca dau dublu click pe fisier.
Dar daca, mai intai,deschid programul Power point si apoi aleg din fereastra open fisierul dorit, atunci vad documentul in sine, pe bucati/adica pe imagini. Si asa pot salva o anumita poza.
Deci, la intrebarea ta, Ramonika, cred ca singura solutie e sa deschizi Power Pointul si apoi sa alegi fisierul pps dorit.
Probabil se poate si altfel, dar eu nu stiu.
ptiu... ce batuta-n cap is....
nu m-a dus mintea ca se poate si asa. eu deschideam intai folderul si de acolo fisierul.
hai ca am incercat si a mers. sarumana adi, batuta-n cap mai sunt.
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza