Ajutor - Progesteron

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc de raspuns.
Eu raman extrem de repede,am ramas de doua ori cu prezervativ de stateam si eu si dr si ne cruceam.Analize mi-am facut la vremea respectiva,nu mi-a iesit nimic.Dar nu le-am facut pe cele hormonale si genetice.Sper cat de curand sa le fac si pe cele hormonale si inca un set..ca mi-am facut eu ditamai listoaia si sa pot sa incerc din nou.
Nu am probleme cu uterul sau ceva..am avut ovare micropolichistice pe care le-am "rezolvat"cu anticonceptionale.Si am uterul retrovers,dar asta nu-i o problema mare pt ca sarcina s-a fixat de fiecare data si am ramas dupa cum am spus, extrem de repede insarcinata.La mine nu-i problema cu ovulatia,cu faptul ca n-as ramane..ci cu faptul ca nu pot tine sarcina.
E bine ca in primul trim.sa nu iei medicamente,deci parerea mea e sa nu iei diazepam,aspirina sau ce-au mai zis fetele.E bine sa vb cu medicul inainte de a lua ceva,el cred ca stie cel mai bine.
Progesteronul te ajuta in mentinerea sarcinii,numai daca ar fi singura problema,asta nu ins.ca daca ai alte probleme da' iei progesteron ti sarcina.De aia te-am si intrebat daca ai probleme hormonale..Iti spun asta ca am vb cu profa mea de ginecologie si mi-a zis sa elimin mai intai toate cauzele..adica sa-mi fac toate analizele
Te pupic si sper sa ne intalnim curand la viitoare mamici
Numai bine iti doresc.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Leditia daca ramai este bine! Mai trebuie doar sa descoperi care este cauza, de ce nu poti tine bb-ul. Cu tratamente sint sigura ca se poate rezolva problema.
Eu inca mai merg la acupunctura, i-am dat vestea cea mare doctorului chinez care imi face tratamentele si mi-a spus ca o sa ma ajute sa tin sarcina (imi infige ace in mijlocel.)

Asa sa fie, sa ne vedem pe la viitoare mamici!
Iti doresc mult noroc

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Leditia, imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar aspirina nu este contraindicata in primele luni bune de sarcina, chiar mai mult de un trimestru; fetele care pierd sarcina in primele luni, mare parte dintre ele sufera de sindromul de hipercoagulabilitate si din aceasta cauza pierd sarcina. Lor li se recomanda sa ia cate o aspirina de 100 mg pe zi tocmai pentru a evita un avort spontan. Toate fetele care au pierdut sarcina in primele luni ar trebui sa-si faca aceste analize specifice de hematologie. Intra pe subiectul sindromul de hipercoagulabilitate si ai sa vezi. Predispuse sunt cele care au in familie antecedente de tromboflebita sau chiar niste simple varice. Se fac teste speciale pentru cele in cauza. In SUA, se recomanda chiar inainte de FIV cu ceva vreme o aspirina de 100/zi pentru fixarea embrionului si, si dupa ce s-a fixat inca un timp tocmai pentru a evita aceste intamplari neplacute.
Asa ca... Ina eu iti sugerez sa iti intrebi medicul inainte de a urma orice sfat de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lachione asa voi face, promit.
Multe multumiri pentru sugestii!

Pupici la toate

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput