Copilasi de Aug-Sept 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
oana_noemi spune:
Sa traiti!
Raportam la apel, soldat Oana (care, n-are chef de nimic!, ce-oi avea, frate?) cu soldatelul Erik care doarme-n post!
Daca Emma e slaba, atunci Erik e copil din Africa, subnutrit si malnutrit de mama lui, care nu-i in stare sa faca papa bun pe placul copilului!
Pe mine sa ma certati, dar in disperare de cauza, adica sa fac copilul asta sa traga mai mult la cantar, i-am dat si napolitane Joe, baclava si Nutella, dar n-am avut succes cu ele, asa ca m-am consolat eu cu ele!
Asta e, cu asta defilam!
cristinamh spune:
oana pai cred si eu ca ai nevoie de joe... ca doar la tine nu se vede daca mai pui nitel pe cantar.
apoi...napolitane joe... a pescuit si andrei cateva bucatele, dar tot asa, nu s-a innebunit cu ele. mai repede de la kinder diverse.
copilul din africa, las ca o sa fie el gagiu misto si musculos peste 20 de ani! si o sa regreti tu ca asa parere proasta aveai despre el. ehe... ce n-as da eu sa fiu acum "slabitura" de care se vaita mama ca nu manaca...
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Mihaela_s, covorasul se numeste Aquadoodle si e de fapt din cauciuc cu un fel de pinza pe deasupra lipita. Pixul e umplut cu apa si lasa urmele alea albastre pe covor. Totul se usuca, adica nu trebuie sa stergi cu nimic. Avantajul e ca, daca vrea sa scrie pe pereti, poa' sa scrie, ca nu lasa nici o urma. A fost vreo 20$ si l-am cumparat de la Wallmart (daca vrei sa ii spui si surorii tale). Cica se gaseste si un set de buretei de diferite forme pe care ii inmoi in apa si se joaca copilul pe covoras, dar eu nu am gasit.
Cristina, eu zic sa te bucuri ca Andrei colectioneaza bunatati...nu mai tre' sa dai bani pe ele.
Oana_noemi, lasa ca asa te plingeai si inainte de intilnirea din mai anul trecut si mie nu mi s-a parut deloc slab Osamel. Apropos, sa vedeti cu ce placere maninca Emma halva si a inceput sa cunoasca cutia si cere in disperare cind o vede:)).
Sisi, cine-o mai fi si aia, mai da-ne si noua de stire ce mai face dovlecica. Tu vrei cu adevarat sa ramii corigenta pe vara si eventual repeteneta.
poze 1,poze 2,poze 3
danat spune:
....eeeeeiii, ca acum imi pun okelarii pe varful nasului, imi tzugui buzele ca "tovarasa" si va scot la tabla!
Vad ca "cine-o mai fi si Sisi asta" se cam lasa rugata sa vina pe la noi sa mai dea cu subsemnatul ...hmmm, sa speram ca e din motive de ocupatie la loku' de munca si ca sunt cu totii bine, in frunte cu dovlecica frumoasa!
Iuliana acu' io stiu ca astea gravidele st mai alintate asa dar sa stii ca daca nu te-am strigat la catalog este numai si numai din cauza ca tu ai mai binevoit sa scrii, pe cand cele nominalizatele nu prea au avut spor in ultima vreme. Acu' le iert, ca au motive, care mai de care (ba le-a murit pisica, ba s-au impiedicat de-un gandac si-au intarziat la ore, deh, fetele din ziua de azi ) Cat despre Emma, bishti, e doar imaginatia ta, sa nu-i zic eu pe nume
Roisinule scuze pt faza cu botezul, da' zau de nu ziceam ca ai o mica burticica acolo...parca am vazut poze de la botezul Mirunei, dar parca erai in pantaloni?!?! Sau m-am dilit eu? mai curand varianta 2! Unde sunt pozele cu burtica 2?
NicoletaF cam lunga invoirea, dar acu' profiti si tu ca ai "pile" la mine, ca deh, nu oricine naste cu "tovarasa" in aceeasi zi Sa revii cu bine si sa auzim vesti bune de la voi!
Oana-noemi io ti-am mai zis si repet: cu cine ai vrea matale sa semene Erik umflat?! A? Aud?!?! Cat despre bagat sub nasul tau personal baclavale si napolitane nu pot decat sa-ti zic un cuvant: huooo!!!!! Ca-ti permiti!
Cristinamh cum ma sa-i puna napolitana in gluga?!??! Cine-a mai pomenit? Nebunetantiile astea binevoitoarele...am trecut de la faza: "cum nu vorbeste?" "cum nu merge inca?" la "haideti sa-i dau o bombonica" etc si cate-om mai avea...
Haidi pupilici ca sunt cu vopseaua pe cap si poate mai vreau sa-mi ramana ceva par si mie
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
cristinamh spune:
dana, esti mortala cu catalogul...
"cine e si sisi asta" are treaba pana peste cap... io am primit un semn de viata, cum ca si-a schimbat adresa de mail si nu mai are timp nici sa rasufle... e las ca o vadem cu tot cu dovlecica la intalneala!
cat despre tantiile binevoitoare, e bine totusi ca nu i-a dat-o in mana!!! se putea si mai rau
si io zic sa continui cu catalogul...
sa luam pe rand...
tango... unde e ?? s-a mutat, nu are net, si-a luat casa noua??
roxanica-mamica ??
ancuta ??
Yasmin ??
Tigresa ??
danoana ??
irinuca ?? - da' are invoire, ca sta cu cortul pana se muta
reby ??
roxana77 ??
mih ??
...
si nu mai pun, ca am ametit deja tot plimband lista sus-jos!
io propun scaderea drastica a notei la purtare, CU CREIONUL in rubrica, pana ce dau semne de imbunatatire a comportamentului . hai doamna directoare, fa consiliu pe motiv de prea multe absente nemotivate =))
irinuca spune:
Tovarasa.....PREZENT!!!
Io...vorba Cristinei...cu cortul pe la diversi pana e gata casa.Am inceput lucrarile de 2 saptamani, am rezolvat peretii, am pus termopan la Radu in camera,usa metalica,instalatii sanitare+electrice,pus faianta si gresia in bucatarie.Atat deocamdata.Maine incepem la baie.Zugraveala ne-a facut-o un mester iar restul facem noi singuri si d'aia dureaza mai mult.
1. Cristina....super felicitari pt. liniute si de data asta sper din tot sufletul sa fie bine.
2.Noi venim la intalnire oricand si oriunde.
3. Radu e super tzacanit, vorbeste non-stop, face o groaza de prostii, se scoala ca la 7 dimineata,mananca cat 7, nu vrea sa se mai culce seara decat cu mine si numai daca-i spun povesti, stie fo 6 poezii si e absolut indragostit de Baloo.Rogu-va daca stiti pe undeva vreun magazin de unde pot procura orice fel de articol cu Baloo....dati-mi de veste.
Acum 2 saptamani Radu a avut exantem subit sau " febra de 3 zile". Adica a avut febra 39-40 cateva zile , fara nici un alt simptom.De teama, pediatra mi-a dat dupa 2 zile antibiotic dar dupa alte 2 zile au aparut si niste bubite care ne-au indicat boala.E super usoara dar te innebuneste febra mare.Altfel...stare generala buna,bubite care nu dau mancarime.Cica e o boala contagioasa a copilariei specifica copiilor pana la 2 ani.
Cred ca vine si Tango la intalnire.Ne-am vazut de cateva ori si Daria e o minune.Nici ei nu s-au mutat inca asa ca n-au internet.
Acum va las ca e deja f. tarziu si maine la 7 o iau de la capat cu moloz,chit, adeziv, ciment.....Noroc ca Radu se intelege bine cu soacra-mea si sta cu ea pana seara cand il rapune dorul de mine si nu mai vrea sa stea cu nimeni altcineva.
Va pup mult, mi-e tare dor de voi si astept cu nerabdare sa ne vedem.Ati stabilit unde?Eu nu stiu daca mai pot intra dar o sun pe Cristina si aflu.
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
iuliana spune:
Daca ati sti voi ce am facut azi....am pus la spalat si uscat hainutele Emmei de cind era mica, pentru Diana, le-am impaturit si pus in dulap. Emma m-a 'ajutat'si ea, cica. A umblat prin toate camerele cu niste caciulite si bluzite. Le lua, le punea pe pat, le lua de pe pat samd...asta i-a lut vreo ora juma. Si acum sta cu vreo 5 bluzite in mina si nu le mai da drumul:).Eu cred ca m-am dilit cu pregatitul asta, sper sa nu nasc asa devreme:) ca se spune ca astea sint semnele femeii insarcinate aproape de nastere (isi pregateste cuibul:).
poze 1,poze 2,poze 3
cristinamh spune:
iuliana, io nu cred ca nasti... io luasem patut din mai, si incepand cu 15 iunie, cand am ramas acasa singurica si fara ocupatie... calcam si aranjam hainute... se pare ca cel putin o luna jumate de astfel de ocupatie si apoi nasti...
cine cunoaste herastraul sa stabileasca un loc de intalnire!!! usor de gasit, si sa nu stam chiar central, sa se loveasca lumea de noi!!! si inteleg ca se aproba propunerea cu ora 16:00??? ca la comunisti... votam: daca nu e nimeni impotriva se aproba
16 aprilie, bucuresti, intalnire de copilasi!!!!
LISTA: hornoiuc, roxana77, liliac1, rodica P, freia, Elena-Teodora, ankalaura, deliak, tigresa, Anny , Mih, danat, felicia 0606, danoana, roisin, irinuca, Tango
mihaela_s spune:
Noi ieri am fost calatori...prin Maramures. Daca va face placere, puteti sa vedetipoze .
Silvia a fost tare cumintica pe drum, desi am fost numai noi 3 si a stat in spate singura tot drumul. Deh, facem antrenamente ca peste o saptamana plecam la Botosani si sunt vreo 6-7 ore de drum iar apoi pana la Viena cam tot asa. Macar atunci nu va sta singura in spate si poate va fi si mai liniste.
Ankalaura, pe prospectul scaunului de masina scrie ca in fata acesta se pune cu spatele la drum, asa se poate fixa cu centura de siguranta, insa daca exista airbag acesta trebuie dezactivat. Noi nu l-am folosit niciodata asa, doar in spate, Silvia stie ca acolo e locul ei si mai maraie, dar povestim, cantam, ne mai jucam-desi eu stau mereu in fata si uite asa trece timpul. Ieri am fost in masina aproape 4 ore, am facut o pauza de vreo 10 minute si Silvia a stat destul de cuminte. Eu a trebuit sa vorbesc intr-una ca mergem acasa, ca nu mai avem mult, blabla, dar am rezistat.
iuliana, mersi mult, am cautat pe internet dar n-am gasit covoras. Am sa-i spun surorii mele sa caute insa ea sta cam prost cu timpul liber. Mai incerc eu.
Am gasit pana la urma!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
deliak spune:
Buna sa va fie inima,dragele mele!
Da` vad ca nu ati stat degeaba,am avut de citit,nu gluma
Iuliana- cum poti sa spui ca-i slaba Emma. Ea este o minune de fetita scumpa.
Si eu cand ma mai uit la hainutele lui Darius ,nu-mi vine sa cred ca a fost asa mic si ma apuca o nostalgieeee!
Mihaela- voi faceti reclama gratuita la Altex? Ah, ce n-as da sa ma plimb si eu prin tara,da` ce sa fac daca mi-am luat barbat fara timp liber
Cristina- eu votez pentru ora 16.00,numai bine are Darius timp sa doarma la pranz.In Herastrau este un loc numit popular,"a roata" aica acolo este o roata mare si mai multe chestii amenajate pentru copii.Eu doar in locul ala ma duc cu Darius ,fiindca nu este chiar atat de aglomerat si de-acolo poti sa inchiriezi biciclete din alea pentru familie si masinute pentru copii.Mai stie cineva locul?
Danateule- adica tu ieri la 5 iti vopseai parul? Si l-ai trimis pe tati cu Raduc la plimbare! I-am vazut eu in parcul Carol! Da voi sunteti boieri,Raduc merge civilizat ,de manuta. Al meu copil,daca vreau sa-l scot afara,trebuie in prealabil sa fac vreo cateva tractiuni si sa iau 2 distonocalm.Deci,daca eu ma duc in stanga,el pleaca in dreapta,de mana ,nici nu se pune problema sa-l tin,ca-mi face un scandaaaal,daca se poate,sa puna mana la toate rotile,de la toate masinile parcate
Si la al meu copil,ii mai da cate o femeie, cate ceva,dar eu ,cu riscul de a fi catalogata drept scorpie,ii spun la persoana respectiva ,ca nu-i dau la copil asa ceva ca e prea mic si nu are voie. Daca nu-i convine,nu are decat sa ma injure.
Va pupam
http://community.webshots.com/user/deliak103