De ce vreau sa-l insel?
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mama lui codrut spune:
quote:
Originally posted by slakje
esti grasa la 1.62 si 45 de kg? grasa la minte poate...fa ai inebunit?
slakje
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
Andita, nu e in regula. La varsta ta (si mai ales la a lui, care inteleg ca e cam tot aia) ar fi cazul sa te cerceteze macar la 2 zile, daca nu... de 2 ori pe zi
![](icon_smile_big.gif)
Am prieteni care au peste 50 de ani (unii chiar peste 60) si fac dragoste mai des ca tine si logodnicul tau! Odata ce se iubesc si au constiinta ca "use it or loose it"
![](icon_smile_big.gif)
Unele nepotriviri sexuale se pot rezolva pe parcurs, daca exista destula deschidere, comunicare etc. Daca nu - nu.
Iti doresc ca iubitului tau sa-i vina mintea la cap (sau, in sfarsit, pe unde are nevoie) -- fiindca e clar ca tu il iubesti (desi unele dintre fete si-au exprimat indoieli in sensul asta) si vrei sa fi impreuna cu el.
Dar daca nu merg lucrurile de la etapa asta (dinainte de casatorie), faptul ca tu o sa ai nevoie de cineva care sa te faca sa te simti femeie nu e nici macar blamabil. Blamabil ar fi poate sa te complaci intr-o situatie care deja, intr-un fel, e opera ta (adica poti sa decizi si nu o faci: tot o decizie e si asta).
Hai, ca te-am innebunit destul cu existentialismul de forum...
![](icon_smile_big.gif)
Sa auzim de bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elise spune:
sfatul meu ar fi ca, totusi, sa nu te casatoresti cu el.
suna cinic, dar sinteti tineri amindoi, puteti sa mai asteptati: o greseala e mult mai usor de indreptat acum decit mai tirziu.
daca simti nevoia sa il inseli inseamna ca ceva nu merge.
si daca acum nu merge, cind totul ar trebui sa fie roz...peste 5, 10, 20 de ani de casnicie lucrurile nu se vor imbunatati, se vor agrava.
Elise
aida_o spune:
quote:
Originally posted by marius
Un "pic" de eroare, daca ai sa citesti mai atenta poate ca vei vedea ca ciocolata este doar un pretext, rolul ei in poveste este cu totul altul, daca vrei un echivalent in original joaca rolul florilor eventual.
Sensul povestii este totalmente altul.
Draga Marius,
Cu tot respectul iti spun: cind o sa vii cu dovada ca detii exclusivitatea asupra cuvintului "ciocolata" (cu toate sensurile/subintelesurile ce i se pot atribui), promit sa nu mai folosesc acest cuvint si sa nu-i mai dau alte conotatii decit in povestea ta. Pina atunci, insa, da-mi voie sa folosesc cuvintul "floare" decit atunci cind voi considera de cuviinta.
Nu te supara
![](floare.gif)
anghelada spune:
Citeam mesajele si ma gandeam ca asa ganduri mi-au mai trecut si mie prin cap. Nu sa-l insel, dar am visat de vreo doua ori ca flirtam cu un strain. A fost o senzatie foarte ciudata cand m-am trezit si mi-am adus aminte visul. Il iubesc foarte mult pe sotul meu si suntem de 6 ani impreuna, de 2 casatoriti.
Cred ca ar trebui sa te gandesti daca l-ai vedea cu o alta femeie ce ai simti. Daca e gelozie cu siguranta il iubesti si asta e doar o faza trecatoare. Bine ca eu nu vb de o alta relatie, ci doar de gandul in sine de a dori sa fii cu altcineva. Cred ca e firesc sa sau natural atunci cand treci printr-o faza de pasivitate sa ai dorinte ascunse, insa eu numai cand ma gandesc ca l-as vedea cu altcineva si vad ce sentimente imi trezeste gandul asta imi dau seama cat de mult il iubesc. Sunt momente in care poate intervine oboseala sau neglijenta fata de celalalt, important e sa nu uiti ca pentru a avea o relatie neplictisitoare trebuie sa participi si tu. Sa il trezesti din amorteala si ai sa vezi ce bine e.
Eu una nici nu ma gandesc sa il insel, dar cateodata imi place cand vad ca am putere de seductie si nu a devenit totul doar obisnuinta. Si sa nu zica nici o femeie ca nu are o placere ascunsa cand vede ca si alti barbati o plac, chiar daca ea se gandeste doar la unul.
Pupici si cred ca fiecare moment trebuie bine gandit inainte sa faci ceva ce poti regreta
ankalaura spune:
Nici nu stiu cum sa incep. Tu esti sigura ca la el este o problema medicala? Sau este vorba numai de plictis, de scaderea interesului? In general, vorbesc, nu de scaderea interesului fata de tine.
In al doilea rand eu cred ca e cea mai mare prostie in anul 2005 sa se ajunga la relatii ca pe vremea lu' bunica, "eu am fost prima, el la fel". Mai mare porcarie n-am auzit!
Sa nu crezi ca subestimez sentimentele tale pentru el, dar sa nu cumva sa ajungeti voi insiva la concluzia asta peste alti 5 ani. Cand imi spunea mama chestia asta, ma certam, cu ea, ca eu stiu mai bine, samd... Si dupa 7 (SAPTE) ani de rutina de-asta inceputa in liceu (si n-am sa fiu ipocrita sa sustin ca am fost cea mai fidea din lume!!!) - totul s-a terminat. Desi la momentul respectiv as fi crezut ca va cadea lumea pe mine, pentru ca fara el nu ma vedeam nicicum.
Ei bine, a fost cel mai intelept lucru pe care l-am facut. As fi riscat sa am o casnicie si o viata plicticoasa!
E adevarat, emotiile la 178 ani sunt ata de dureros de frumoase!
Insa la 30 vei gandi altfel. La 35 altfel, si asa mai departe.
Eu zic sa nu va ascundeti in spatele unei probleme medicale, care poate nici nue medicala.
Acum, nu spun sa sariti dintr-un pat in altul. Dar conteaza sa cunoasteti oameni, sa vedeti sentimente, sa intelegeti relatii. Asa cred eu. AltFel, mereu veti avea indoiala ca ce aveti nu e cea mai buna alegere. Chiar daca va fi cea mai buna. Poate aveti noroc. Dar poate nu.
Ca si tine, va fi atras si el de cineva, la un moment dat. Si va veti simti amandoi mizerabil ca ajungeti la 40 de ani si n-ati cunoscut nimic altceva.
Pai fata draga, la varsta voastra trebuia sa faceti amor de 3 ori pe zi, in lift, pe masa peste cafea, sub dus si pe camp! Sa va distrati si sa furati saruturi sub priviri de babe carcotase! Sa va pipaiti pe sub masa intr-un bar! Ofofof...
Un lucru e cert.. ciocolata ne ciocolata... si de asta te poti satura si vei ravni la coaja uscata de paine a altuia, atata timp cat tu n-ai gustat din ea. Asa cred eu ca e omul - mereu va ravni la altceva. Sa fii tu in sinea ta sigura ca atunci cand faci o alegere pentru o viata, va fi pentru o viata!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
ankalaura spune:
Mai erau vro doua chestiuni:
- gresit ca n-ai gasit un platonica FARA logodnica, la randul lui;
- gresit sa crezi ca de tare ce-l iubesti ai plans tu dupa amor.
- frecventa: la varsta voastra cred ca ar fi normal sa aveti parte de amor cam de 4-5 ori pe saptamana, in situatia in care sunteti obositi si cu nervi dupa serviciu; in situatia in care sunteti in vacanta, cred ca ar trebui de 3 ori pe zi
- daca tu i-ai dat termen limita o luna, elk cred ca se va simti si mai constrans, si s-ar putea sa nu mai ai parte nici de alea 3 ori pa luna, asta presupunand ca ati fin "intr-o luna buna"
Nu e normal ce se intampla la voi, mai ales daca dureaza de ceva timp... Nu e neaparat sa fie o chestiune medicala, si nu cred ca la medic s-ar rezolva. Daca era o chestiune medicala ar fi trebuit sa te prinzi mai repede, nu dupa 7 ani. Nu mi se pare normal sa ne ascundem in spatele stresului de la serviciu! N-avem nene 50 de ani!
Apoi, trebuie sa te gandesti daca sexual va potriviti. Crezi ca va potriviti?
Ceea ce se spune, este perfect adevarat - sub multe forme "patul face si desface", ca sexul e motorul casniciei, samd...
Si ca am citit mai bine... nunta in august 2006!! Pai acuma suntem in 2005! Mai ai timp berechet sa te razgandesti...
Eliza mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Sunt impreuna cu sotul meu de 5 ani si casatoriti de 2; ultimele 6 luni inainte de casatorie am mai avut o relatie nu tocmai platonica; problema a fost ca eu am stiut sa-mi tin sentimentele in frau, era doar foarte mare atractie sexuala si am zis ca trebuie s-o fac pentru ca eu nu concep sa-mi insel sotul si s-o fac inainte de casatorie; ei bine... celalalt s-a indragostit pe bune de mine si vroia sa ramana cu mine....nu-ti spun ce discutii aveam cu el...parca innebunise, mai avea putin sa-mi spuna ca da totul in vileag viitorului sot pentru a ramane cu mine! Nu a facut-o doar pentru ca sotul meu era seful lui si-i era frica! dar oricum a zburat din firma pentru ca devenise periculos! Nu avea nici o proba materiala ca ar fi fost cu mine si eram foarte bine pregatita sa ma apar oricum! Dar am ramas cu un gust amar! Trebuie sa stii bine ce fel de om este "platonicul" inainte sa treci la fapte ca sa nu ai surprize! In general barbatilor necasatoriti nu le place postura de amant si atat mai ales daca se leaga sufleteste de femeie si vor ca niste nebuni sa intre in competitie "pe fata" cu "oficialul"! Eu zic ca nu merita! Tu fa cum simti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
la un moment dat intr-o relatie de-a mea foarte serioasa a aparut un platonic.
nu pot sa spun ce s-a petrecut, esentialul este ca, in final, dupa complicate combinatii, am ramas si fara logodnic si fara platonic (sau ei fara mine, nu mai stiu ).
timpul mi-a demonstrat insa 2 lucruri:
- nu ar fi aparut combinatia cu platonicul daca ceva nu scirtia cu logodnicul
- a fost mai bine asa pentru toata lumea pentru ca ne-am gasit cu totii jumatati muuuuuuult mai potrivite (mai ales eu)
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Andita spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Mai erau vro doua chestiuni:
- daca tu i-ai dat termen limita o luna, elk cred ca se va simti si mai constrans, si s-ar putea sa nu mai ai parte nici de alea 3 ori pa luna, asta presupunand ca ati fin "intr-o luna buna"
Nu e normal ce se intampla la voi, mai ales daca dureaza de ceva timp... Nu e neaparat sa fie o chestiune medicala, si nu cred ca la medic s-ar rezolva. Daca era o chestiune medicala ar fi trebuit sa te prinzi mai repede, nu dupa 7 ani. Nu mi se pare normal sa ne ascundem in spatele stresului de la serviciu! N-avem nene 50 de ani!
Apoi, trebuie sa te gandesti daca sexual va potriviti. Crezi ca va potriviti?
Eliza mea
I-am dat termen limita in care sa faca ceva, insensul de a merge la un doctor, si de a-si clarifica ceare e problema. Inainte de a face asta, trebuie sa constientizeze ca exista o problema, pentru ca dupa ultima discutie a rezultat ca el nu vede nimic neobisnuit in relatia noastra. Daca in luna asta tot ce va face va fi sa-si demonstreze virilitatea, i-am explicat ca asta nu rezolva problema, ci doar o ascunde putin, ca sa revina mai tarziu, mai puternica si mai distructiva ca niciodata. Imi spui ca daca era ceva mediacal mi-as fi dat seama mai devreme....da, am stiut intotdeauna, numai ca el a avut grija sa dea de fiecare data vina pe mine, spunandu-mi ca sunt (mai in gluma, mai in serios...), nesatula........ Si cum experienta mea anterioara era nula, l-am crezut! Asa ca, mult timp am considerat ca am EU o problema. In momentul in care a aparut platonicul, am inceput sa -mi pun mai multe intrebari, de exemplu, daca totul e asa cum ar trebui sa fie, de ce simt ca am nevoie de mai mult??? Abia atunci am inceput sa mai vorbesc cu prietenele, lasand toata jena la o parte.
Andita
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Auu ce penal!
Are careva platonic - si-au adus amite toti ca aveau platonici
Ca'n bancu cu S.I.D.A.
"-No ma Gheorghe tu ai sida?
- Mai am putin pe fund"
Alin
*Ex astris, Scientia*