Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
A_Iulia spune:
La Multi Ani, Malina Ioana!
Mikkyy, sa-ti traiasca frumusetea!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
mav spune:
LA MULTI ANI, MALINA-IOANA!!!
Sa aveti si azi o zi buna! Multumim pt incurajari si urarile de sanatate!
Noi suntem pe tratament acum, asa ca speram sa scapam in 2-3 zile. Am reusit sa dormim azi-noapte si noi si Sebi. Imediat ce i-am dat siropelele ieri, a inceput sa-i curga nasucul, dar cred ca este de bine: se curata, nu? Ce este fff haios: isi sufla nasul in batista!!!! Si vine si la noi, sa ne curete si noua "mucii".
(Ati mai auzit voi de vre-un copil de 1 an si 2 luni, caruia sa-i spui "sufla" si el sa-si sufle nasul/mucii???)
Pt ca aseara i-am mai pus niste maimutoi noi pe pereti, la el in camera, dis-de dimineata ne-am bucurat de spectacolul pe care ni l-a oferit Sebi: o explozie de fericire! A topait si a chiuit si a batut din palme si a aratat cu degetelele si a strigat la catel "ham-am!"
Cat despre oreion, cum ne-o fi norocul.... Poate ca noi vom scapa....
Eu n-am timp sa ma uit acum pe pozele voastre, asa ca, sa mai scrieti linkurile din cand in cand, va rog! Noi nu mai avem poze pe net, ca le-am sters de curandsi nici n-am cand sa pun altele......
Vic & Sebi (04.02.2004)
magda30 spune:
Salutari si de la noi!
In primul rand MALINA IOANA!!! SA FI SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!
Scuzati intarzierea!
Avem si noi un dintisor!!!E sus! Si se vad altii doi jos. Deja au pocnit 2 coltisori! In sfarsit intram si noi in lumea dintosilor. Dar sa nu ma intrebati cate urlete mi-au auzit urechile!!!
Am facut si noi vaccinul care trebuia sa-l facem luna trecuta, dar am fost amanate pt. ca mica a fost bolnavioara. Vreau sa va spun ca a inceput sa planga de cum am intrat in cabinetul doctoritei. Cred ca acum o impresioneaza halatele albe. Are 9.400 kg, 76 cm. Suntem fata mare, ce mai! In momentul in care am imbracat-o si i-am zis ca mergem pa, i-a trecut ca prin minune plansul.
Tania, iti spun sigur ca si fetele fac oreion. Eu am facut cand eram mica. Si sa-ti mai zic ceva. Intr-adevar la baietei e un pic mai periculos, dar sterilitate da in cazuri foarte rare. Tata a facut oreion cand eram noi mici si bolnavi de oreion si mama a ramas insarcinata in perioada respectiva . Asa ca daca e tratat cum trebuie nu-i nici o problema.
Va pupam si dorim multa sanatate la toata lumea!
buli spune:
Vic, sanatate multa lui Sebi
Matei tot in greva foamei e, sint in ceata total. daca intr-o sapt nu-si revine ma duc sa-l pirasc la doc.
pe mine au cam inceput sa ma lase puterile cu dieta mea, dar vad eu ce fac sa continui. cel mai enervant e ca a inceput sa-mi zica lumea vai, ce bine arati si eu chiar cred
ma opresc caci sint in dispozitie de vaicareala
va doresc o zi minunata (sa nu uitati de pacaleli)
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
layla spune:
Buna,
Magda bine ati venit printre dintosi !
Anca mult succes cu dieta, nu renunta tocmai acum!
Mie mi-a zis toata lumea ca m-am ingrasat asa ca trebuie sa ma apuc si eu iar de dieta.
Am reusit sa vad pozele cu Cosmin (Helen) si cu Clara (Tatiana). Foarte frumosi! Sa va traiasca!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
A_Iulia spune:
Mai fetelor, ce pacaleala am primit eu. Mi-a dat mesaj barbatu-meu ca s-a certat la birou si ca-si da demisia. Si eu proasta, l-am crezut, ca stiam ca n-o suporta pe sefa lui.
Acuma foarte tare nu m-am agitat, ca oricand isi gaseste job (e cel mai bun om din tara pe domeniul lui - asta e info de la head-hunting, deci nu va pacalesc, in fiecare luna primeste 2-3 oferte de serviciu la fel de bune financiar) dar tot nu mi-a picat prea bine, normal.
Bineinteles ca a sunat dupa vreo juma' de ora si a ras de mine.
Na', ca uitasem ca e 1 aprilie.
Pe voi v-a pacalit cineva?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
buli spune:
hahahaha, Adina, ti-a copt-o sotulica...
eu acu i-am dat mesaj lui Ovi si i-am zis ca plecam (eu si Mati) la tara o saptamina macar. sa vad daca prinde.
gasca MAO
buli spune:
am pruimit, multumesc mult
gasca MAO
TatianaG spune:
Mersic mult pentru aprecieri!!! si de la noi!
Clara doarme - ca un copil mare, a papat de pranz si acum baga somn. Iar eu ma delectez cu pozele voastre...
Anca, sunt mortale pozele cu Matei "independent". Trebuie sa ai multa rabdare sa stai dupa el. Clara mananca singura doar bucati solide, iar supa cu lingurita, cu ajutorul meu. Ar manca ea de toate, dar si asa se face cu mancare din cap pana in picioare. Are un stil de a manca ... isi baga mainile prin farfuri, pe urma isi aranjeaza freza
Mickyyy, nu mai fa cascadorii chiar acum ! Bine ca n-ati patit nimic grav!
Tania, ce gasca de copilasi frumosi si mamici aratoase! Am vazut-o si pe Mav cu Sebi, nu tin minte sa-i mai fi vazut, daca v-am omis doar eu. Cred c-a fost distractie mare!
Saphir - poate ca e tardiv raspunsul meu - pentru constipatie poti sa-i dai ceai de musetel sau sa faci laptele-formula cu ceai de musetel. Ajuta si la colici.
Layla, la crizele de personalitate ale lui Alex, e bine sa-l ignori sau sa-i distragi atentia asupra altui obiect. La noi, deocamdata, functioneaza.
Helen, ce catarator ai!!! E tare frumos! Mi-a placut poza cu ursuletul.
Emilly, nici pe noi nu ne mai cheama la dispensar. Nici nu stiu la ce interval ar trebui s-o vada pe Clara. In ultimele luni am mai trecut pe la dispensar pentru vaccinuri, dar n-au cantarit-o si n-au masurat-o.
Adriana, chiar am apucaturi de a o musca, dar ma opresc la timp si doar o pupacesc bine-bine. pentru Rares frumuselul.
Magda, felicitari pentru dintisor! La mai multi…
Adina, asta da pacaleala…
Inainte de masa am fost in parc si s-a pus in groapa cu nisip sa se joace cu ceilalti copilasi. Va dati seama cum aratau hainele dupa aceea... Dar i-a placut atata de mult acolo...
Clara are deja trei maselute, doua jos si una sus. Cu vocabularul nu sta prea grozav - ma-ma, ta-ta, pa-pa, vau-vau (pentru caini), tic-tac, ga-ga, gooo (cand da cu piciorul in minge), ca-ca (fara destinatie), mu-mu (pentru vaca), ia-ia (pentru iepuras), ba-ba (pentru copilasi), la-la (cand canta) si alte sunete onomatopeice. Face cu mana, fara sa-i spunem noi, cand ne despartim de cineva, chiar si de caini.
Am si eu o intrebare: stiti cumva cum se pot trata hemoroizii??? Ceva unguente sau ceaiuri? Mi-au aparut cand am fost gravida si de-atunci apar si dispar.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
dadi_t spune:
Tatiana, multumim frumos! A fost foarte placut sa ne intalnim, insa s-a lasat cu ...oreion. Sa vedem, poate scapam...fugi gaina ca te tai!
Wow- esti beton la serviciu!La stat sau la particular si in ce specialitate esti...the best??? Mai rar ca femeie sa evoluezi profesional in domeniul tehnic. Banuiesc ca ai prins o oportunitate si ai urcat in tren! Metaforic vorbind, dar ai inteles ce am vrut sa spun.
Daca tot sunteti la capitolul vizionare poze: am bagat poze noi!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze noi!
Ce nu poti controla...evita!